10.4.10

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM.

Τη δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός που θα ξεκινήσει αύριο στις 16.00, στο γήπεδο του Ευόσμου θα έχουν μέσω της συχνότητας του Ενημέρωση 92,2 fm οι φίλαθλοι του Πιερικού. Ο Δημήτρης Πάππας θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μεταδώσει ζωντανά τη "μάχη" των "μελανολεύκων" κόντρα στους "σταχυοφόρους". Με τη ζωντανή μετάδοση του παιχνιδιού Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός, δίνεται συνέχεια στις ζωντανές μεταδόσεις των εκτός έδρας αγώνων του Πιερικού από τον Ενημέρωση 92,2 σε συνεργασία με το katerinisport, που ξεκίνησαν από το Ηράκλειο Κρήτης και το ΟΦΗ-Πιερικός.
Ο Ενημέρωση 92,2 fm, και το www.katerinisport.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την ενημέρωση του πιερικού κοινού. Ευχή μας είναι να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του Πιερικού στο πλευρό της ομάδας αύριο στον Εύοσμο. Για όσους όμως δεν είναι δυνατή η παρουσία τους στο γήπεδο...
...ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΙΣ 16.00 ΣΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM ΚΑΙ ΤΟΥ WWW.KATERINISPORT.GR

Την μετάδοση του αγώνα μπορούν να ακούσουν οι φίλοι του Πιερικού και από το διαδίκτυο, από το http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=653&rid=4

2 σχόλια:

  1. πάππα γερά και περιέγραφε διπλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παππα γερα, αλλα αυριο ολοι θα ειμαστε κοντα, στον αρχοντα του Βορρα...Δεν πειραζει, συνεχισε ετσι, και στο επομενο εκτος εδρας στην Καλαματα, οπου λογικα δεν θα παμε.

    ΟΛΟΙ ΕΥΟΣΜΟ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΑ 49 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ !!! ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast