29.4.10

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010: 1 ΧΡΟΝΟΣ KATERINISPORT.



Ήταν 29η Απριλίου 2009 όταν "γεννήθηκε" το katerinisport. Έκλεισε κι όλας ένα χρόνο ο κορυφαίος αθλητικός ιστοχώρος της Πιερίας. Ήταν ξημερώματα, 02.29 όταν η πρώτη ανάρτηση ανέβηκε στον ιστό. Τότε, κανείς ίσως δε θα μπορούσε να φανταστεί μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει αυτή η προσπάθεια. Αν θα άρεσε στον κόσμο η νέα φωνή στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και του νομού. Αν η όρεξη και ο ενθουσιασμός των πρώτων στιγμών θα παρέμεναν ζωντανά και στη συνέχεια. Οι μέρες περνούσαν, η παρέα μεγάλωνε, ο κόσμος στήριζε την πρωτοποριακή αυτή προσπάθεια, όντας καθημερινά παρών, όλο και μαζικότερα, σχηματίζοντας τη διεύθυνση http://katerinisport.blogspot.com.. Στις 3 Ιουλίου 2009, το katerinisport έγινε και .gr.
Είναι αλήθεια ότι σε μερικούς μπορεί να μην...καλοάρεσε μια εναλλακτική φωνή στα αθλητικά της πόλης. Μπορεί ορισμένοι να ενοχλήθηκαν με τις αναρτήσεις του katerinisport, γιατί τάραζαν τα...λιμνάζοντα ύδατα ή "χαλούσαν την πιάτσα". Ήλπιζαν ίσως ότι μετά την πρώτη "κάψα" το...μπαλόνι θα ξεφουσκώσει.
Ο κόσμος όμως που είναι ο μεγαλύτερος κριτής έδωσε την απάντησή του, και συνεχίζει να πράττει το ίδιο καθημερινά, εμπιστευόμενος στο αγαπημένο του blog την καθημερινή του ενημέρωση για τα αθλητικά νέα της πόλης. Από τις 4 Μαΐου 2009 μέχρι και σήμερα, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι επισκέφτηκαν την αγαπημένη τους αθλητική "γωνιά", το "δικό τους" katerinisport. Μια "γωνιά" που χωρίς την παραμικρή οικονομική ενίσχυση δίνει καθημερινά τη "μάχη" της ενημέρωσης με μόνο έπαθλο την αγάπη του κόσμου.
Με πολλή χαρά, το katerinisport διαπιστώνει ότι εδώ και μερικούς μήνες, μετά την έναρξη λειτουργίας του blog, οι περισσότεροι διαδικτυακοί χώροι των τοπικών εφημερίδων επανασχεδιάζονται, βελτιώνονται, εξυγχρονίζονται και προσφέρουν αμεσότερη και ποιοτικότερη ενημέρωση στον Πιεριέα αναγνώστη. Φαίνεται πως το katerinisport, αν δεν πρόκειται για...δαιμονική σύμπτωση, λειτούργησε σαν τη γνωστή σωκρατική...αλογόμυγα που ξύπνησε από τον διαδικτυακό "λήθαργο" τα έντυπα ΜΜΕ της πόλης.
Ήδη το katerinisport μπήκε στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας του. Ή μάλλον, στο δεύτερο χρόνο ζωής του. Γιατί έτσι το αισθάνονται όσοι το αγαπούν. Σαν έναν ζωντανό οργανισμό που ζει, μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Πολλές αλλαγές προγραμματίζονται να γίνουν, όταν ωριμάσουν οι συνθήκες. Να θυμάστε όμως ότι όπως είχε γραφτεί και στις 3 Ιουλίου 2009: το μόνο που δεν αλλάζει όσον αφορά στο "katerinisport" είναι η συνέπεια και η αντικειμενικότητα με την οποία το blog από την πρώτη στιγμή προσεγγίζει τα αθλητικά δρώμενα της Κατερίνης. Αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

13 σχόλια:

  1. Να ζήσεις katerinisport και χρόνια πολλά κτλ...
    Ρε άσε τα ευχολόγια και βάλε το μπάσκετ πρώτο θέμα, που ασχολείσαι με τους κοντοβράκηδες!!! Α2 ανεβήκατε!!!
    Όπως και να χει, άντε και ...δεκαετία!!!

    basketa2.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. bravo re mitso ... sinexise etsi kaneis de pisteue oti to blog tha ftasei s auto to simeio....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά στο katerinisport για την άμεση ενημέρωση που μας προσφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι απο καρδιάς πάντα επιτυχίες. Το πραγματικά αξιόλογο έργο σου φίλε Δημήτρη να συνεχισθεί με την ίδια θέρμη και διάθεση και αντικειμενικά όπως πάντα, να παρουσιάζεις την πραγματική διάσταση των πραγμάτων...
    Με συναδερφική και προσωπική εκτίμηση
    Μπάμπης Πεϊδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΥΡΑ 530 Απριλίου 2010 στις 10:41 π.μ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
    ΘΥΡΑ 5

    ΘΕΜΑ:ΕΥΧΗΤΗΡΙΟ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ katerinisport ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΑΝΤΕΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ,ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
    Η ΘΥΡΑ 5 ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ &
    ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ο.Π.ΘΥΡΑ 5
    (www.sop-pierikos.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά στο katerinisport και συγχαρητήρια στον Δημήτρη Πάππα, για την σημαντική του προσπάθεια για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, του αθλητικού κοινού της Πιερίας.

    Εύγε και καλή συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά καλή συνέχεια για το καλο του αθλητισμου της πολης μας Υ.Γ. Τολμησε ακομη περισσοτερο, κανε την ανατροπη στην μιζερια που ζουμε σε αυτη τη πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η φωνή του αθλητισμού της πόλης μας για μας που έιμαστε μακριά από την Κατερίνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Xρονια πολλα στο katerinisport, να ζησει και να συνεχισει να μας ενημερωνει καθημερινα για την αγαπημενη μας ομαδα και οχι μονο. Μπραβο στον Δημητρη Παππα που ειναι ο πρωτοστατης αυτης της μεγαλης προσπαθειας. Συνεχισε ετσι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Xρόνια Πολλά στην κορυφαία σελίδα της αθλητικής ενημέρωσης στην Κατερίνη.
    Δημήτρη συνέχισε δυναμικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. bravo paidia poly kalh douleia...synexiste etsi!na ta 100sthsete

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast