13.4.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΓΟΥΜΑΓΙΑ.

Την παραμικρή ανησυχία δεν εμπνέουν οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Γιώργος Γουμάγιας στο ισχύο, λόγω των οποίων ο πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης κατά τη σημερινή προπόνηση του Πιερικού. Ο έμπειρος πορτιέρο θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς τις επόμενες ημέρες και θα είναι έτοιμος για τη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση των "μελανολεύκων" κόντρα στην...ομόχρωμη ομάδα της Καλαμάτας.
Από κει και πέρα, προληπτικά απείχε από το σημερινό πρόγραμμα ο Σάββας Εξουζίδης ενώ ατομικά γυμνάστηκε ο Λαζαρίδης που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται το ότι οι Κόιτς και Νίκου γυμνάστηκαν κανονικά με τους συμπαίκτες τους, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Οι ρυθμοί σήμερα δεν ανέβηκαν πολύ και το...μενού επεφύλασσε μετά το ζέσταμα, τρέξιμο, κοιλιακούς και ασκήσεις κατοχής και με μπάλα. Απουσίαζε φυσικά και ο διεθνής με την Νέων Δημήτρης Τόσκας που αύριο θα αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο Βελιγράδι κόντρα στη Σερβία.
Υπενθυμίζεται ότι σε σχέση με τον αγώνα του Ευόσμου ο Σούλης Παπαδόπουλος μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με την Καλαμάτα εκ νέου στους Κοντέονα και Τασίδη που εξέτισαν τις ποινές τους ενώ θα είναι και πάλι τιμωρημένοι οι Θάνος και Χατζηζήσης καθώς και ο Φρέντερικς που συμπλήρωσε κι αυτός κάρτες.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 11 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast