14.4.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΜΕ ΠΑΣΤΟ.

Ένα απρόοπτο επεφύλασσε η σημερινή προπόνηση στο "στρατόπεδο" του Πιερικού με τον Τάσο Παστό να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο και να αποχωρεί. Η σοβαρότητα του προβλήματος θα εκτιμηθεί αύριο Πέμπτη μετά το πόρισμα των εξετάσεων που αναμένεται να βγει από τον γιατρό της ομάδας κ. Παπακώστα. Κατά τα άλλα, με τους Γουμάγια και Εξουζίδη να ενσωματώνονται εκ νέου στο κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πιερικού εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης της ομάδας με την Καλαμάτα. Ο έμπειρος πορτιέρο είχε ακολουθήσει προληπτικά ατομικό πρόγραμμα χθες, ενώ ο Σάββας Εξουζίδης δε γυμνάστηκε προκειμένου να ξεκουράσει το πόδι του. Σήμερα όμως αμφότεροι τέθηκαν στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου. Το σημερινό πρόγραμμα δεν ήταν ιδιαίτερα επίπονο και κυριάρχησαν οι ασκήσεις κατοχής της μπάλας και τακτικής. Ο νεαρός μέσος Λαζαρίδης που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους κοιλιακούς το οποίο τον έχει θέσει νοκ άουτ τον τελευταίο καιρό και δεν υπολογίζεται από τον Σούλη Παπαδόπουλο για τον αγώνα με τους Μεσσήνιους πραγματοποίησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα. Το πρόβλημα αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό για τον Κορυδαλλιώτη τεχνικό μιας και θα λείψουν σίγουρα και οι τιμωρημένοι Χατζηζήσης, Θάνος και Φρέντερικς. Στα θετικά για τους "μελανολεύκους" συγκαταλέγεται η επιστροφή των Τασίδη και Κοντέονα που εξέτισαν την ποινή τους κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Όσον αφορά στον Μακρή που επέστρεψε κατά τον προηγούμενο αγώνα έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, αναμένεται να είναι στον πάγκο της ομάδας και να χρησιμοποιηθεί κόντρα στους Πελοποννήσιους μόνο αν παραστεί ανάγκη. Δύσκολα επίσης θα συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Κόιτς και Νίκου που ακόμηδ εν έχουν φτάσει στην ιδανικη κατάσταση. Τέλος, απουσιάζει ο διεθνής με τη Νέων Τόσκας που βρίσκεται στο Βελιγράδι για τον φιλικό αγώνα προετοιμασίας της ομάδας με την αντίστοιχη σερβική.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 14.30.

1 σχόλιο:

  1. Το πρόβλημα του Παστού δεν είναι ο δικέφαλος ή οποιοδήποτε μέρος του σώματός του, αλλά ολόκληρος ο Παστός είναι ένα πρόβλημα και μάλιστα για δυνατούς λύτες.
    Πέρα από το ακριβό συμβόλαιο, που μπορεί να έχει με τον Πιερικό μας, μόνο σαν τρίτο σέντερ μπακ μπορεί πραγματικά να παίξει και μάλιστα για τα τελευταία πέντε λεπτά όταν η ομάδα αμύνεται για να διαφυλάξει τη νίκη.
    Κάτι που μπορώ να το κάνω κι εγώ αν μου ζητηθεί και μάλιστα δωρεάν.

    Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast