12.4.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΟΦΗ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΓΦΣ Παναιτωλικός)

(66' Θεοδωρίδης σουτ, 72' Μανίκας κεφ)

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μόρετς, Στόρμπαεκ, Πασάς (64' Μανίκας), Ζουρούδης (83' Βούκοβιτς), Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης (87' Μπελεβώνης), Δέντσας.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Βοσκόπουλος, Σκάγκλια (75' Καλί), Λεοζίνιο, Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος, Γαλανόπουλος, Μπανγκουρά (80' Τράκις), Κάστρο, Γεωργιάδης, Τάντιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζαρακοβίτης, Λάμιας (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ν. Ζαπρόπουλος, Σκάγκλια, Λεοζίνιο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+2' Βούκοβιτς - 90+2' Ν. Ζαπρόπουλος

Σχόλιο: Μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη σημείωσε ο Παναιτωλικός με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο του Αγρινίου και έτσι κατάφερε να βρεθεί εκ νέου στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με πρωταγωνιστές τους Μπαϊκαρά και Θεοδωρίδη έφτασαν δίκαια στο τρίποντο. Από την άλλη πλευρά, τα «λιοντάρια» ανέβασαν την απόδοση τους το τελευταίο 20λεπτο, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Μπαμπανιώτη. Στο 25' ο Σκάγκλια ανέτρεψε τον Θεοδωρίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο τέρμα του Θεοδωρίδη, καθώς υποστηρίζουν ότι ο Μανίκας που έκανε την προβολή -αλλά δεν βρήκε τη μπάλα- βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και επηρέαζε τη φάση. Τέλος, το περιστατικό ανάμεσα στους Ζαπρόπουλο και Βούκοβιτς ανάγκασε την ρέφερι του αγώνα να αποβάλλει αμφότερους.

ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ 3-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΑΣ ΟΦΗ)

(32' Ογκουνσότο σουτ, 44' Ζόρμπας σουτ, 67' Πόποβιτς σουτ)

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Πίτσος, Μπερτίν, Νατσούρας, Μπούρμπος (76' λ.τ Κοκκινάκης), Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς, Αγρίτης (86' Μανούσος), Πόποβιτς, Ογκουνσότο (81' Βλόνταρτσικ).

Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Τσερκέζος, Ρουσάκης (67' λ.τ Απ. Παπαζούδης), Μακράκης, Μπέριος, Κεφαλούκος, Σ. Παπαζούδης, Πεδάνο (57' Ερρίκος), Λανγκλέ, Κριστόρι, Σάλτο (36' Ευαγγελάτος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοσικίδης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουτσογιάννος, Χριστοδούλου (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αγρίτης - Μπέριος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Παράσταση για ένα ρόλο στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ να επικρατεί άνετα επί του Ιωνικού και να απομακρύνεται έξι βαθμούς από την τέταρτη θέση, αποκτώντας ένα μικρό πλεονέκτημα ενόψει πλέι οφ. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν δυνατά και έδειξαν τις διαθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά με «αιχμή του δόρατος» τον Ογκουνσότο. Ο επιθετικός των γηπεδούχων υποδείχθηκε, μάλιστα, λανθασμένα οφσάιντ σε δυο περιπτώσεις. Οι φιλοξενούμενοι που προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι διαμαρτύρονται για τη φάση του 22', όταν ο Ογκουνσότο χτύπησε τον Μακράκη με τον αγκώνα αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν τιμώρησε τον Νιγηριανό φορ. Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση και προηγήθηκαν στο 32', όταν ο Πίτσος έκανε ένα γύρισμα από τα αριστερά και ο Ογκουνσότο με προβολή παραβίασε την εστία του πολύ καλού Πουρή. Ένα λάθος στην άμυνα των Νικαιωτών απέφερε το δεύτερο τέρμα των «μελανόλευκων», καθώς ο Μακράκης συγκρούστηκε με τον Πουρή και ο Ζορμπάς σε κενή εστία έκανε το 2-0. Η πίεση από πλευράς ΟΦΗ συνεχίστηκε στην επανάληψη, με τον πορτιέρο των «κυανόλευκων» να σώζει ουκ ολίγες φορές την εστία του. Ο Πόποβιτς ήταν αυτός που με ένα ευθύβολο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 66', ενώ στη συνέχεια ο Κριστόρι είχε δυο καλές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ (83', 90+2') αλλά δε μπόρεσε να βρει στόχο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (29 ΑΓΩΝΕΣ)

1. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 59
2. ΚΕΡΚΥΡΑ 58
3. ΟΦΗ 49
4. ΕΘΝΙΚΟΣ 43
5. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 42
6. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 42
7. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 42
8. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 40
9. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 39
10. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 39
11. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 38
12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 36
13. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 34
14. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 33
15. ΙΩΝΙΚΟΣ 33
16. ΡΟΔΟΣ 30
17. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 25
18. ΑΙΓΑΛΕΩ 16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast