14.4.10

Νέοι Σερβίας-Νέοι Ελλάδας 1-1: Έπαιξε ο Τόσκας.


Η Εθνική Νέων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Σερβίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «FK Obilic Stadium». Ηταν το τελευταίο αγωνιστικό τεστ της ελληνικής ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στην ενδιάμεση φάση (elite round) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010 (3-8/5/2010 στην Ουγγαρία).
Η Ελλάδα προηγήθηκε στο 10΄ με αυτογκόλ του Τσίρκοβιτς, όμως επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με χτύπημα πέναλτι του Αλεκσιτς.


ΕΛΛΑΔΑ: Λάμπρου (62΄ Καλδέλης), Μαρινάκης (18΄ Καρασαλίδης), Ποτουρίδης, Λαγός, Κουτρουμπής, Κοτσαρίδης (46΄ Τριανταφύλλου), Βλαχοδήμος, Σταμόγιαννος (62΄ Τόσκας), Βασιλείου (46΄ Μάνταλος), Καρέλης (62΄ Βέλιος), Κοντοχρήστος (46΄ Φορτούνης)


Μετά τη λήξη του αγώνα ο κ. Κώστας Τσάνας δήλωσε στο epo.gr: «Είχαμε μια πολύ καλή παρουσία και μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Ηταν ο τελευταίος αγώνας προετοιμασίας για τα επίσημα ματς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Κάναμε κάποιες δοκιμές και πιστεύω ότι μαζί με τα παιδιά που απουσίασαν από τον σημερινό αγώνα θα φτιάξουμε μια πολύ δυνατή αποστολή για την elite round».

πηγή: epo.gr

2 σχόλια:

  1. 8υσαυρος ο πιτσιρικας...ξυπνηστε...
    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ 5...
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δούμε πότε θα παίξει στον Πιερικό. Μόνο οι φίλοι του, οι γνωστοί του και οι συγγενείς του να πήγαιναν στο γήπεο να τον δούν, θα κόβαμε ακόμα 50 εισητήρια. Άσε που έχουμε τρελαθεί να βλέπουμε ποδόσφαιρο ποιότητας με τους άλλους που παίζουν. Και θα έκανε ζημία ο Δημήτρης. Άντε φίλε Γιάννη Τσαπουρνιώτη να ψήσουμε μετά εμείς τους Κατερινιώτε να έρθουν στο γήπεδο. Να δουν τον τάδε(να μην αναφαίρω όνομα και θίξω κάποιο απο τα παιδιά, άλλωστε δε φταίνε αυτά) και τ΄άλλα παιδιά να γεμίζουν καρούμπαλα τη μπάλα. Και ένα νεαρό παιδί που έχει τις προϋποθέσεις να διακριθεί, να βλέπει τα ματς απο την κερκίδα.
    Μπάμπης Πεϊδης
    Αθλητικογράφος-παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast