26.4.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

Ντράγκαν Κοκότοβιτς (τεχνικός Πανσερραϊκού): Το σημερινό παιχνίδι είναι απόδειξη ότι δε φτάνει να παίζεις καλύτερο ποδόσφαιρο από τον αντίπαλο για να κερδίσεις, αλλά χρειάζετα και τύχη. Σήμερα δεν είχαμε καθόλου τύχη, ειδικά στο β' μέρος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και θέλω να τους συγχαρώ. Συνεχίζουμε τη προσπάθεια στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα μπούμε στα πλέι οφ. Εύχομαι στον συνάδελφό μου καλή επιτυχία. Σήμερα είδα με χαρά κάποιους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα να δείχνουν ότι αξίζουν να παίζουν σε αυτή την ομάδα προσφέροντας μου έτσι περισσότερες επιλογές για τα πλέι οφ, αν καταφέρουμε και μπούμε.
Σούλης Παπαδόπουλος (τεχνικός Πιερικού): Σήμερα παίξαμε με μια αρκετά καλή ομάδα. Είχαμε τύχη στη φάση του δοκαριού, αλλά αν δούμε όλα τα παιχνίδια, έχω πει στους ποδοσφαιριστές μου πως ό,τι σου παίρνει η τύχη κάποια στιγμή, θα στο δώσει στη συνέχεια. Είμαστε τυχεροί που έδειξε το παιχνίδι με την Καλαμάτα η τηλεόραση, ένα παιχνίδι που εκτός από την τύχη μας το πήρανε και κάποιοι άλλοι. Σήμερα η διαιτησία ήταν άψογη και πρέπει να συγχαρούμε το διαιτητή. Όταν κόβεται το καρπούζι στη μέση δεν είναι απαραίτητο να είσαι καλύτερος, παίζει ρόλο και η τύχη. Μέχρι το 60'-65' όμως νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι, ο αντίπαλος δε μας είχε δημιουργήσει ευκαιρίες. Αντίθετα εμείς είχαμε ένα γκολ, βγαίναμε ωραία στην πλάτη των αντιπάλων μας και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεύτερο τέρμα. Στο τέλος ο Πανσερραϊκός φόρτωσε την επίθεσή του και μας πίεσε. Εμείς κοιτάξαμε να κλείσουμε τους διαδρόμους και στη φάση του δοκαριού φανήκαμε τυχεροί. Σήμερα σωθήκαμε και μαθηματικά! Αυτή η κατηγορία είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πριν ο κ. Κοκότοβιτς αναλάβει τον Πανσερραϊκό, αυτός ήταν στα πλέι άουτ και τώρα είναι στα πλέι-οφ. Θα μπορούσε να γίνει και το αντίθετο. Την στιγμή που εγώ ήλθα εδώ, η ομάδα ήταν προτελευταία και τώρα είμαστε σταθερά εδώ και μερικές βδομάδες στην εξάδα. Στα επόμενα τρία παιχνίδια θα φανεί από τους βαθμούς που θα συγκεντρώσουμε κατά πόσο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Πριν ένα χρόνο, σαν τη χθεσινή μέρα, έχασα τον αδελφό μου και σήμερα ήμουν σίγουρος ότι θα με βοηθήσει για να πάρω αυτή τη νίκη. Θέλω να του την αφιερώσω και να είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Στην τηλεόραση φαίνεται καθαρά ότι εγώ δείχνω στον ουρανό (σ.σ. στον αδελφό του) ενώ ο Κοτταράς μου έβρισε το σπίτι. Τίποτε άλλο.
Στέφανος Αθανασιάδης (ποδοσφαιριστής Πανσερραϊκού): Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, στο ποδόσφαιρο όμως χρειάζεται και τύχη. Σήμερα δεν την είχαμε, την είχε ο αντίπαλος, πέτυχε ένα γκολ στο α' μέρος και πήρε τη νίκη. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να μπούμε στα πλέι οφ και να πάρουμε την άνοδο.
Φώτης Κωνσταντινίδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Σήμερα παίζανε δυο από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, με πολύ άγχος και από τις δυο πλευρές λόγω της βαθμολογικής σημασίας. Δεν έγινε καλό παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι και με σύμμαχο την τύχη πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Μέσω της δουλειάς μας προσπαθούμε να μπούμε στα πλέι οφ. Είμαστε μια σχετικά καινούρια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες. Θέλαμε κι εμείς σήμερα να αφιερώσουμε το παιχνίδι στον προπονητή μας που δεν ήταν τόσο καλά ψυχολογικά αυτές της μέρες λόγω του προσωπικού του προβλήματος (σ.σ. την επέτειο απώλειας του αδελφού του). Μπορεί να μην είναι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που το πετύχαμε αλλά θεωρώ ότι αρκεί το αποτέλεσμα για να είναι ικανοποιημένος. Πολλά γράφτηκαν και πολλά ακούστηκαν τη βδομάδα που πέρασε για την ομάδα, τους παίκτες, τη διοίκηση και τους παράγοντες του Πιερικού. Θέλω να πω ότι όποια προβλήματα και να έχει μια ομάδα, τα προβλήματα λύνονται μέσα σε αυτήν. Μπορεί πολλοί να μας χτύπησαν, πολλές φορές κάτω από τη ζώνη, αλλά δείξαμε πόσο δυνατοί είμαστε, και η διοίκηση, και οι παίκτες και το προπονητικό τιμ.

4 σχόλια:

  1. ΜΑΙ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ Η ΧΩΡΙΣ.ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ SUPER LEGUA ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

    ΜΑΙ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @gate 5 super league... άντε να είμαστε σωστοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΟΥΚΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ..ΟΕΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΟΥΚΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ.ΟΕΟ....ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΟΠ-5-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast