23.4.10

Αγία Παρασκευή - Πιερικός Αρχέλαος, στην Αθήνα την Κυριακή στις 5 μ.μ.

Κυριακή στις 5 μ.μ.

Αγία Παρασκευή - Πιερικός Αρχέλαος

Μεγάλη νίκη του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ

Χορηγοί τα Φροντιστήρια «ΠΡΟΤΥΠΟ» και τα Οπτικά «ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΛΕΞ.»

● Και αυτό το παιγνίδι του Πιερικού Αρχελάου με την Αγία Παρασκευή στην Αθήνα είναι, αντικειμενικά, δύσκολο. Η σειρά και των δύο ομάδων στη βαθμολογία της Β΄ εθνικής κατηγορίας, δείχνει και την ανάγκη των βαθμών που έχει η κάθε ομάδα, για το δικό της διαφορετικό στόχο. Πάντως, η κατερινιώτικη ομάδα μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής, ισχυροποίησε περισσότερο την επικείμενη άνοδό της στην Α2. Το επίτευγμα αυτό περιμένουν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ στην πόλη μας των οποίων η αγάπη θα συνοδεύει την αποστολή της ομάδας που αναχωρεί για την Αθήνα μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Για τον αγώνα με την Αγία Παρασκευή στην Αθήνα, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης δήλωσε: «Αυτό το παιγνίδι στην Αθήνα και όπως διαδραματίζονται τα πράγματα για μας, είναι ένα πολύ δύσκολο καθώς η ομάδα της Αγίας Παρασκευής καίγεται για τη νίκη και να μη μας ξεγελάει το αποτέλεσμα με το Αίγιο. Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ καλό προπονητή και γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Εμείς προετοιμαζόμαστε όσο μπορούμε καλύτερα για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες μιας τέτοιας αναμέτρησης».

● Στους χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 προστέθηκαν τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «ΠΡΟΤΥΠΟ» που στεγάζονται στην οδό Αριστοτέλους 1, καθώς και τα Οπτικά «Αλέξανδρος Πούλιος» επί της οδούς 25ης Μαρτίου 2, στην Κατερίνη.

● Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης σεμινάριο προπονητών μπάσκετ. Διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και με τη συμπαράσταση του ΟΑΚΑ του Δήμου Κατερίνης και της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Κώστας Πιλαφίδης, Γιώργος Ζευγώλης, Παρασκευάς Μουρατίδης και Δημήτρης Γαλάνης και ομάδες επίδειξης η παιδική και η εφηβική του Πιερικού Αρχελάου.

Για τη διοργάνωση αυτή, ο συμπολίτης μας προπονητής Πάνος Αθανασιάδης που είναι και μέλος του δ.σ. του Σ.Ε.Π.Κ., δήλωσε: «Σαν μέλος του δ.σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έχω να πω ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την πόλη μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Οργανισμό Αθλητικών Κέντρων και Άθλησης του Δήμου Κατερίνης και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του κ. Γιώργο Γκοτζαμανίδη για την αμέριστη συμβολή του στην πραγματοποίηση του τοπικού σεμιναρίου, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΜ κ. Αντώνιο Παπαγιαννούλη. Πρέπει να τονίσω ότι τελευταία φορά που είχε γίνει παρόμοιο σεμινάριο στην πόλη μας ήταν το 1988 με ομιλητή τον κ. Θεόδωρο Ροδόπουλο. Είναι μια προσφορά του Σ.Ε.Π.Κ. τόσο προς τους προπονητές, όσο και προς του συναδέλφους καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Η είσοδος είναι ελεύθερη και προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να το παρακολουθήσουν».

● Ο Σταύρος Ταρενίδης διαιτητεύει το Σάββατο τον αγώνα της Α1 μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ολύμπια Λάρισας. Την Κυριακή ο Πέτρος Παπαπέτρου το Μαρούσι με τον Πανελλήνιο και την Τετάρτη την Ολύμπια Λάρισας με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, ο Γιώργος Τανατζής την Τετάρτη τον Άρη με το Μαρούσι.

● Σε δημόσια υπηρεσία της Κατερίνης υπηρετεί ο εκ Θεσσαλονίκης γνωστός παλαίμαχος διαιτητής μπάσκετ Διονύσης Σαρακενίδης. Το ενδιαφέρον του για τα πιερικά μπασκετικά δρώμενα είναι έκδηλο και όταν βρίσκει χρόνο παρακολουθεί πολλούς αγώνες των ομάδων της Πιερίας, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

● Σημαντική θεωρείται η νίκη του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ επί του ΓΑΣ Κορινός, στον αγώνα που έγινε στον Κολινδρό για την τελική φάση του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας Ανδρών της. Έτσι, η άνοδος στη Α΄ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ φαίνεται να είναι τώρα πιο κοντά.

Στα 10λεπτα: 9-27, 26-48, 53-69, 74-87.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Εφραιμίδης Στ. και Ταρενίδης Κ.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΣ ΚΟΡΙΝΟΣ (Αλεξιάδης): Παπαδόπουλος 7, Παπαδημητρίου 4, Κοσμίδης 13, Καλκάνης 2, Μαργαρίτης 27, Μπέτσιος 8, Γαβαλάς 5, Μπαρογιώργας 8.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 ΒΙΟΡΟΛ (Κασσομενάκης): Ταμουρίδης 30, Σφήκας 6, Κολαξίδης 6, Ντινόπουλος 28, Ζήσκας 7, Ζορμπάς 7, Νουρης, Μωυσίδης 3, Αναγνωστου.

● Τέλος, η ανδρική ομάδα του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ το Σάββατο 24 Απριλίου και ώρα 18,00 αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο Καλυβιών Σκύδρας τον ΑΣ Κεραυνός Άσπρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast