24.4.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 2-2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 2-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

(58' Θεοδωρίδης φάουλ, 80' Μανίκας κεφ - 43' Ροντρίγκο σουτ, 77' Κορακάκης σουτ)

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μόρετς (46' Μανίκας), Δέντσας, Μπαϊκαρά, Στόρμπαεκ (88' Πασάς), Θεοδωρίδης, Δημούτσος (81' Μαρτελότο), Ζουρούδης.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Μοσχογιάννης, Σύρος, Βιδάλης (67' Παγώνης), Γκράϊμς, Τσεμπερίδης, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Σουμπίνιο (86' Φερέιρα), Φαρινόλα, Ροντρίγκο (54' Ψιάνος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινίδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ:
Παντικίδης, Πατσιάς (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
Μανίκας - Γκράϊμς, Σιλιγαρδάκης, Μοσχογιάννης, Βιδάλης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
48' Σιλιγαρδάκης

Σχόλιο: "Χορταστικό" ήταν το θέαμα που πρόσφεραν το απόγευμα του Σαββάτου οι ομάδες του Παναιτωλικού και του Εθνικού, σ' ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 2-2. Ο Παναιτωλικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν ανώτερος και είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα για 45' (μαζί με τα οκτώ λεπτά των καθυστερήσεων) μετά την αποβολή του Σιλιγαρδάκη στο τρίτο λεπτό της επανάληψης. Από την άλλη, οι Πειραιώτες ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές με τον Ροντρίγκο στο 43' και τον Κορακάκη στο 77'. Οι γηπεδούχοι αφού κατάφεραν να φέρουν το ματς στην ισοπαλία δύο φορές με τα γκολ που σημείωσαν στο 58' ο Θεοδωρίδης και στο 80' ο Μανίκας, θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο αν δεν είχαν απέναντι τους έναν καταπληκτικό Συμεωνίδη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Εθνικού πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις σε κρίσιμα χρονικά σημεία του ματς. Το τελικό σκορ σίγουρα αφήνει ικανοιποιημένους τους φιλοξενούμενους που κατάφεραν να "δραπετεύσουν" με τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα από μία δύσκολη έδρα και με παίκτη λίγοτερο.

* Στο 60' της αναμέτρησης υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή, διότι οι παίκτες του Εθνικού διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή, καθώς δεν μπορούσαν να εκτελέσουν το πλάγιο άουτ λόγω ρίψεις αντικειμένων από μικρή μερίδα οπαδών των γηπεδούχων। Γι' αυτό τον λόγο ο ρέφερι του παιχνιδιού κ. Κωνσταντινίδης με την ολοκλήρωση του ενενηντάλεπτου κράτησε οκτάλεπτη καθυστέρηση.

πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast