10.4.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, 3-1 ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

(64' Παραράς κεφ, 67' Σαρμιέντο σουτ, 90+4' Μουνιόθ σουτ - 29' Ντε Βινσέντι σουτ)

Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Τάκιδης, Κόλτσης, Τσιώλης, Παραράς, Δημήτρης, Ψαρρής, Γήτας (46' Σαρμιέντο), Στεφανίδης, Νατσέφσκι (89' λ.τ Αλημπάς), Κρητικός (56' Μουνιόθ), Κάμπας.

Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Χατζής, Ψυχογιόπουλος, Ηλιόπουλος, Καμινιώτης (68' Δασκαλάκης), Τσιμικλής, Καλαγκάνης, Ντε Βινσέντι, Χρ. Κωνσταντόπουλος (87' Αντ. Κωνσταντόπουλος), Κουτσοσπύρος (72' Ετέροβιτς), Παπουτσής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παντικίδης, Πατσιάς (Μακεδονιάς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παραράς, Νατσέφσκι - Χατζής, Κουτσοσπύρος, Ηλιόπουλος, Τσιμικλής, Ψυχογιόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 75' Ντε Βινσέντι

Σχόλιο: Την ολική ανατροπή πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η Ηλιούπολη με αντίπαλο την Καλαμάτα, αφού επικράτησε 3-1 της "Μαύρης Θύελλας". Στο δια ταύτα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με ωραίο πλασέ του Ντε Βινσέντι στο 29', ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Νατσέφσκι έπειτα από σέντρα του Χρήστου Κωνσταντόπουλου. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες της Καλαμάτας είχαν την ευκαιρία στο 51' να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όμως ο Καμινιώτης από καλή θέση σούταρε άουτ. Οι αλλαγές του Γιώργου Βαζάκα άλλαξαν την εικόνα της Ηλιούπολης και μέσα σε διάστημα τριών λεπτών οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, ο Παραράς με όμορφη κεφαλιά στο 64' ισοφάρισε και ο Σαρμιέντο στο 67' με εκπληκτικό σουτ έκανε το 2-1. Στο 75' αποβλήθηκε ο Ντε Βινσέντι διότι έσπρωξε τον Νατσέφσκι, καθώς εκνευρίστηκε μετά την τρικλοποδιά που του έβαλε ο παίκτης των γηπεδούχων. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας αποχώρησε από το γήπεδο ανταλλάσοντας "γαλλικά" με τον κόσμο της Ηλιούπολης, κάτι το οποίο ανάγκασε τον πρόεδρο της "Μαύρης Θύελλας", Γιώργο Γρηγορόπουλο να παρέμβει και να στείλει σπρώχνοντας τον Ντε Βινσέντι στα αποδυτήρια. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με ωραίο πλασέ του Μουνιόθ.

πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast