8.4.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ.

Με τους Λαζαρίδη και Κόιτς να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Πιερικού στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ Κατερίνης. Από την προπόνηση απουσίαζε ο δικαιολογημένα απών Καρακούτσης (πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους). Ο Σούλης Παπαδόπουλος όπως φαίνεται θα είναι σε θέση να υπολογίζει στο Γιώργο Μακρή που αγωνίστηκε χωρίς πρόβλημα στο φιλικό με τον Βατανιακό. Η επιστροφή του Μακρή έρχεται παράλληλα με την απουσία των Τασίδη, Χατζηζήση, Θάνου και Κοντέονα και...απαλύνει κάπως τον...πονοκέφαλο του Κορυδαλλιώτη τεχνικού που έχει προκληθεί από το "καρέ" απουσιών.
Στο "στρατόπεδο" των "μελανολεύκων" το κλίμα είναι καλό και άπαντες θεωρούν ότι η ομάδα είναι σε θέση, παρά τις απουσίες να "αποδράσει" με θετικό αποτέλεσμα από τη δύσκολη έδρα των "σταχυοφόρων.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 11.00.

1 σχόλιο:

  1. Eγω ενα εχω να πω: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΕΥΟΣΜΟ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΑ 49 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ ΜΑΣ! Αν φυγουμε με βαθμους ή βαθμο απο εκει, σας το λεω ο Αγροτικος εχει βγει εκτος διεκδικησης της 6αδας.Γι΄αυτο, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast