5.9.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ.

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου ορίστηκε να γίνει ο αγώνας του Πιερικού με τον Εθνικό Πειραιά, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 1 2010-2011. Όσον αφορά στον αγώνα ΑΕ Ποντίων-Τύρναβος, αυτός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου λόγω της κοινής έδρας που θα "μοιραστούν", άγνωστο για πόσο καιρό οι δυο ομάδες.

9 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΘΑ ΤΟ ΡΙΜΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΤΟ... ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na ksekoumpistei o pierikos den to katalaba auto.......na to moirastoune.....kai oi 2 omades einai ths polhs mas kai etsi 8a ginei.....komple3ikoi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και την τριτη τη γινετε δεν θα παιξει κανενας την τεταρτη τουλαχιστον για να γινει με το δικιο του κωλος το γηπεδο και να λεμε οτι φταιει αυτος που επαιξε την τεταρτη.παντως χωρις πλακα κατι εχω ακουση οτι το γηπεδο στο γυμναστηριο θα φιλοξενηση τους ποντιους.θα κανουν κανα 2 παιχνηδια και μετα τελος,μαλλον καταλαβαν ολοι οτι αυτο με το γηπεδο θα τους γυριση μπουμερανκ και αγωνιστικα και εξωαγωνιστηκα,"οψωμεθα εις φιλιππους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Α ΔΑΚ ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ Β ΔΑΚ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ Α ΔΑΚ.ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Β ΔΑΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ Α ΔΑΚ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.Υ.Γ ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ.
    ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
    ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει οπαδους η ΑΕ Ποντιων???
    Αυτο κι αν ειναι αστειο......
    Μπορειτε ανετα να πατε στο γηπεδο του Σβωρονου, ειναι το καλυτερο μετα απο αυτο του Πιερικου.
    Η' στου Σταθμου!
    Ο Εθνικος πως επαιζε εκει???
    Αρα έχει αδεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ Η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΘΕΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ .ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ .
    Υ.Γ. ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Πόντιοι δεν πρόκειται να πάρουν βαθμό στο γήπεδο του Πιερικού. Είναι γήπεδο που βοηθά τους φιλοξενούμενους. Όσο για τον κόσμο οι περισσότεροι πήγαμε από περιέργεια για να δούμε την ομάδα. Για το δικό τους συμφέρον είναι να παίξουν σε γήπεδο όπως είναι στα Καταφιώτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eisai megalos malakas esy o teleutaios pou les oti phges gia ndiaferon....apla sas peira3e pou h ae pontiwn mazepse perisotero kosmo apo ton pieriko....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AXAXA...PERISSOTERO KOSMO LEEI O ALLOS...POY RE TA 500 ATOMA? POY OI PANAIGIALIOI SAS EKSEFTELISAN, HRTHAN 50 ATOMA KAI TO EKANAN EDRA TOUS? TI NA PO. APLA DEN YPARXEI SIGRISI TOU KOSMOU TOU PIERIKOU ME AYTON (AN YPARXEI KAI KANENAS MONO AE PONTION) TON PINTION...

    GATE 5
    CENTRE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast