12.9.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

Νίκος Γκουλής (προπονητής Εθνικού): Θεωρώ ότι στο γήπεδο είμαστε νικητές. Το ότι είμαστε στενοχωρημένοι που δεν κερδίσαμε τα λέει όλα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μια έδρα από την οποία δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο τώρα. Ήταν ένα ματς πρεμιέρας και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Καλή συνέχεια στο Γιώργο Χατζάρα και στην ομάδα του γιατί υπάρχει ένας "μαραθώνιος" παιχνιδιών και έχουε να δούμε πολλά.

Γιώργος Χατζάρας (προπονητής Πιερικού): Ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα για μας καθώς είχαμε αρκετά προβλήματα πριν ακόμη εμφανιστούμε στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, ιδίως στο πρώτο μέρος και φανήκανε περισσότεροι οι αδυναμίες μας παρά τα προτερήματά μας. Ο Εθνικός είναι μια πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, από τις τοπ της κατηγορίας. Πιστεύω ότι ήταν το πιο άσχημο ημίχρονο μας για φέτος. Ρισκάραμε με τη συμμετοχή του. Αλλιώς στήμανε την ομάδα στην προετοιμασία και αλλιώς αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε, χωρίς τον Μιλόσκοβις και τον υγιή Χατζή. Κάναμε αναγκαστικές αλλαγές. Στο β' μέρος τα παίξαμε όλα για όλα, ρισκάραμε, αλλάξαμε τακτική, γίναμε πιο επιθετικοί και για 20-25 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Στο τέλος όμως δυσκολευτήκαμε γιατί παίζαμε στην ουσία και με 8 παίκτες. Είναι παρα πολύ σπουδαίος ο βαθμός γιατί είχαμε έναν αξιόλογο αντίπαλο που μας πίεζε. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία, παρά το γεγονός ότι αν το λέγαμε πριν την πρεμιέρα, δε θα ήμασταν ικανοποιημένοι. Τα παιχνίδια όμως είναι σαν τις γέννες. Δε ξέρεις τι θα βγει. Πήραμε ένα βαθμό και είμαστε ευχαριστημένοι. Εύχομαι τα καλύτερα στον Εθνικό. Εμείς κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Χάρης Σιλιγαρδάκης (ποδοσφαιριστής Εθνικού): Πρώτα από όλα θα ήθελα να δώσω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη και να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους και κυρίως στους ποδοσφαιριστές, με υγεία. Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και ευτυχήσαμε να πετυχουμε το γκολ στο 33. Στο β' μέρος το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, ο Πιερικός έπαιξε πιο ανοιχτά και κατάφερε να ισοφαρίσει. Νιώθουμε πικρία για το αποτέλεσμα αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένο και έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε σε παρόμοιες συνθήκες.

Παύλος Δήμου (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα με προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Στο β΄μέρος ήμασταν πολύ καλοί και αξίζαμε κάτι παραπάνω. Στις επόμενες αγωνιστικές θα φανεί στο γήπεδο η καλή προετοιμασία που κάναμε όταν η ομάδα θα ρολάρει καλύτερα.

1 σχόλιο:

  1. Φιλότιμες οι προσπάθειες τόσο των παικτών όσο και του προπονητή μας..Δυστυχώς όμως για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και αντικειμενικοί, το υλικό που έχει η ομάδα φέτος δεν μας επιτρέπει να υπεραισιοδοξούμε και να ονειρευόμαστε άνοδο ή κάποιο καλό πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα..κύριος στόχος της φετινής περιόδου 2010-2011 για τον Πιερικό μας πιστεύω πως είναι η αποφυγή του απευθείας ή μέσω μπαράζ play-out υποβιβασμού στην Γ΄ Εθνική και η προώθηση κάποιων νέων παικτών για τα επόμενα χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast