7.9.10

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: ΧΡΥΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ Η ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ.

ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΠΙΑ

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το Σαββατοκύριακο 4-5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς οι Βαλκανικοί Αγώνες Κωπηλασίας, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Τουρκίας, Σερβίας και
F.Y.R.O.M.
Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συμμετείχε με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας, στο αγώνισμα «σκιφ νεανίδων», όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.
Ο αγώνας του σκιφ νεανίδων είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού όλοι περίμεναν να δουν την Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια να αγωνίζεται με αντίπαλο τη Ρουμάνα αθλήτρια που πριν ένα μήνα είχε κερδίσει τη Νικολαΐδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο ίδιο αγώνισμα, κατακτώντας η Ρουμάνα το αργυρό και η Νικολαΐδου το χάλκινο μετάλλιο.
Αυτή τη φορά η Νικολαΐδου μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη, έκανε πολύ δυνατή εκκίνηση, πήρε από την αρχή το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα αφήνοντας καθαρά πίσω τη Ρουμάνα αθλήτρια, η οποία παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε δεν μπόρεσε να πιάσει το δυνατό ρυθμό της Ελληνίδας αθλήτριας και τερμάτισε στη δεύτερη θέση, ενώ τρίτη τερμάτισε η αθλήτρια της Βουλγαρίας.
Γενικά η εμφάνιση της Εθνικής μας Ομάδας ήταν πολύ καλή και έχασε για έναν μόλις βαθμό την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη από την Ρουμανία που είναι μεγάλη δύναμη στη Παγκόσμια κωπηλασία.
Από τη Κατερίνη μεγάλος αριθμός συναθλητών και συγγενών της Νικολαΐδου και φίλων της κωπηλασίας ταξίδεψαν στη Καστοριά, για να στηρίξουν την αθλήτρια στην προσπάθειά της και να επευφημήσουν τις επιτυχίες της Εθνικής μας Ομάδας.
Επόμενη, και τελευταία για τη φετινή χρονιά, εμφάνιση της Κατερίνας Νικολαΐδου με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, θα είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο 11-12/9 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών που θα γίνει στην Πορτογαλία, όπου θα πάρει μέρος στο διπλό σκιφ γυναικών. Με αυτό τον αγώνα θα κλείσει μια πολύ επιτυχημένη χρονιά αφού η Νικολαΐδου κατάφερε νωρίτερα εφέτος να κερδίσει την πρώτη θέση στο Σχολικό Πρωτάθλημα, την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, την πρώτη θέση στους διεθνείς αγώνες του Πιεντιλούκο, την Τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την πρώτη θέση στους Βαλκανικούς Αγώνες.

2 σχόλια:

Accuweather Forecast