7.9.10

CLUB ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Το Club Μελανόλευκοι, ύστερα απο 2 εβδομάδες συναντήσεων, συζητήσεων και προτάσεων μας προς την ΠΑΕ Πιερικός, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του και ταυτόχρονα όλους τους φιλάθλους / οπαδούς του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ότι οι προσπάθειες μας τα 3 χρόνια που λειτουργούμε, επιτέλους αναγνωρίζονται.
Το Club Μελανόλευκοι ιδρύθηκε στις 1 Αυγουστου 2007 από ένα πυρήνα νεαρών οπαδών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και απο τις προτεραιότητες της ίδρυσης του Club ήταν η δημιουργία κερκίδας οργανωμένων. Τα αιτήματα μας στις συζητήσεις που είχαμε όλες αυτές τις μέρες με την ΠΑΕ Πιερικός κυμαίνονταν πάνω σε αυτό το θέμα.

Αναλυτικά έγιναν προτάσεις απο μέρους μας στα εξής θέματα:

* Η λειτουργία της θύρας 5Β (πρώην 6) ως θύρα οργανωμένων.
* Η μειωμένη τιμή εισιτηρίου στην συγκεκριμένη θύρα.
* Η ακόμα χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου για τα μέλη του Club.
* Η αποκλειστική διάθεση εισιτηρίων για την συγκεκριμένη θύρα από εμάς.
* Η μεταφορά διαφημιστικών πινακίδων σε άλλα σημεία του γηπέδου, έτσι ώστε να κρεμάμε τα πανό μας χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα.

Οι εγγυήσεις που δόθηκαν από την ΠΑΕ Πιερικός ήταν οι εξής:

* Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς η θύρα 5Β (πρώην 6) θα λειτουργήσει ως κλειστή θύρα (όποιος βρίσκεται στην 5Β δεν θα μπορεί να μετακινηθεί σε άλλη θύρα) οργανωμένων.
* Η τιμή του εισιτηρίου στην συγκεκριμένη θύρα θα ανέρχεται στα 8 ευρώ (οι τιμές των εισιτηρίων φέτος θα ειναι 10-15 και 20 ευρώ).
* Η τιμή του εισιτηρίου για τα μέλη του Club θα ανέρχεται στα 7 ευρώ.
* Τα εισιτήρια θα τα παραλαμβάνουν μέλη του Club κάθε Τετάρτη μεσημέρι και η διάθεση τους θα γίνεται από τα γραφεία του Club και έξω από την θύρα 5Β.
* Οι διαφημιστικές πινακίδες θα μετακινηθούν.

Εμείς σαν Club ευελπιστούμε ότι η νεολαία της πόλης μας θα αγκαλιάσει αυτήν την κίνηση και θα βοηθήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας για την άνοδο στην Super League.
Το πάρτυ ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου, σας περιμένουμε να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας για την ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΙΔΕΑ.

ΥΓ.1 Για την πρώτη αγωνιστική, η είσοδος για τη θύρα 5Β θα γίνεται από την πύλη όπου εισέρχονται τα αυτοκίνητα (στις επόμενες αγωνιστικές θα λειτουργήσει η θύρα της 5Β κανονικά).

ΥΓ.2 Εισιτήρια για τη θύρα 5Β θα προπωλούνται στα γραφεία του Club (Αθ. Βασιλειάδη 3). Τετάρτη έως Σάββατο 19.30-22.00 και Κυριακή 11.00-13.00 και από το mini market Χρήστος, Καραϊσκάκη 2 (απογευματινές ώρες).

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

75 σχόλια:

  1. ola kala alla poia anodo! mi leme ki oti theloume :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Emeis tha tin feroume tin anodo, an pane ola kala kai ginoun ayta poy anaferontai na eiste sigouroi oti erxontai poly oraies meres....

    Forza Pierikara!!!!
    Viva la Melanoleykoi...
    GATE 5 & GATE 5B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακαρι να γινουν οσα αναφερονται στην ανακοινωση. θα ειναι οτι καλυτερο για τον πιερικο. φαινεται οτι τα παιδια απο το κλαμπ εχουν πολλη ορεξη και θα γινει καλη δουλεια,

    ρε παιδια και κατι ασχετο και δεν το λεω για να κοροιδεψω η να προβοκαρω. απευθυνομαι σε οποιον γνωριζει.

    με το σοπ τι γινεται; κλειστα συνεχεια ειναι. τους βλεπω βεβαια στο γηπεδο αλλα περαν τουτου ουδεν.

    (Σορρυ για τους τονους αλλα δε μπορω να βαλω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε ο ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 μαλλον θα αλλαξει γραφεια, θα μεταφερθουν σε αλλον χωρο κοντα στο γηπεδο, πιο βολικο και πιο λειτουργικο και ευχρηστο.
    αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα απουσιαζουμε απο το γηπεδο...
    θα ειμαστε παντα εκει, διπλα στον Μελανολευκο γιγαντα!!!!!

    καλη (νεα) αρχη και στα παιδια απο το club.
    αφου πηραν τις αποφασεις τους, καλως.
    του χρονου θα εχουμε κερκιδα παλι σε ολη την απεναντι μερια. ο ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 στην 5 και οι Μελανολευκοι στην 5Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο προηγουμενος ειμαι που ρωτησα για το σοπ. καλο το οτι θα μεταφερθει πιο κοντα στο γηπεδο, πιο κοντα δηλαδη στη φυσικη εδρα μας. κακο βεβαια το οτι δε θα ειναι στο κεντρο και δυσκολα ο κοσμος θα πηγαινει τις καθημερινες. το σημαντικοτερο ομως ειναι να υπαρχει η μαζικη παροθσια στις κερκιδες. για μενα μακαρι να ηταν ολοι οι οργανωμενοι μαζι, αλλα ας ειναι δυο δυνατοι πυρηνες κι ας ειναι και ξεχωριστα. εξαλλου αμα παμε καλα, η κερκιδα θα γεμισει

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο σας ρε αλανια.μπραβο σας..καταφερατε κατι που κανενας αλλος δεν καταφερε στην συγχρονη ιστορια του Πιερικου.ετσι λειτουργουν οι μεγαλες ομαδες ετσι και οι σωστοι οργανωμενοι.αλλαξαμε εποχη ρε ξυπνηστε την πολη...τον νομο..την χωρα ολη.
    Μπραβο στα παιδια που αντεξανε στις προκλησεις του σοπ και ολων των τσιρακιων της ΠΑΕ που τοσα χρονια τους πολεμανε.μην τους αφησετε να σας χαλασουν αυτο που ξεκινατε.κανενας στην θυρα σας ουτε σοπιτης ουτε μαυρια αγορια.ειναι πονηροι κ θα προσπαθησουν να σας σπιλωσουν με τις πραξεις τους.

    Μπραβο ομως μεγαλο και στην παε που ανοιξε τα ματια της και ειδε το μελλον τις ιδεες και το οραμα για την κερκιδα και τον κοσμο μας μαζι.

    1000 ακομα μπραβο για διαφορους λογους που λογω του ενθουσιασμου μ δν μ ερχονται.

    Την κυριακη ολοι στο γηπεδο για το ονειρο ξεκιναει απο την κατερινη.

    Πιερικε θυμισου ηρθαν οι μελανολευκοι και ειναι εδω μαζι σου.

    Σοπ σφιπ τον παιρνεται μαζι...

    Πιερικος τρελαμενος στα καγγελα της 5Β...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπραβο στα παιδια...μακαρι να εχουν και την ανταποκριση του κοζμου...και ενα μπραβο στην Π.Α.Ε.που δεχτικε ολα τα ετιματα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΦΙΠ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ELA TRELAMENE STA KAGLEKA KSEKOLA NA LES TETIA PRAGMATA GIA TO SFIP, GIATI OSO NA NE MEGALI ANTHROPOI EINAI MI TOUS ANASTATONEIS KAI MAS PATHOUN TIPOTA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν παθαίνουν τίποτα. Εσύ θα πάθεις, κι ο άλλος στα κάγκελα. Γιατί ως γνωστό, το πολύ το τάκα τάκα, κάνει το παιδί μαλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Egw toulaxiston afto pou exw sto panteloni mou mporw kai to xrishmophw,enw esi to exeis mono gia na katouras! karagiozako!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρώτα τη μαμάκα σου πουστόπαιδο για το τι κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παλι βρισιες???καλα αρχισαμε....0 ενας που ειναι μεγαλητερος...ειναι ποιο πολυ πιερικος απο τον αλλον που ειναι μικροτερος..και ο ενας εχει παει στον φουφα...και στην αλεχανδρια..οποτε ειναι ποιο πιερικος απο τον αλλον...ελεος..αυτες οι βλακιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Σοπ σφιπ τον παιρνεται μαζι..." καλα ρε πας καλα ρε που βριζεις Πιερικους ασχετε,πιστευω να βγει επισημως το club μελλανολευκοι και να σας ξεχεση μαλακες που διασπιρετε την διχωνια μεταξυ Πιερικων,γιατι αν δεν βγει υπαρχη περιπτωση να πανε στραφη ολα οσα λενε και διακιριτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπραβο στο Club Melanoleukoi!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όποιος βρίζει οπαδό του Πιερικού Όπου κι αν ανήκει (Μελανόλευκοι- ΣΟΠ-ΣΦΙΠ) δεν είναι Πιερικός. Μπορεί να έχουμε διαφορετική φιλοσοφία για την υποστήριξη της ομάδος, όμως μα ςενώνει ο Πιερικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να αναρτηθη ανακοινωση απο τους μελλανολευκους οτι αποκυρισουν ολους αυτους που βριζουν Πιερικους αλλιως υπαρχη δολος και συνενοχη και καλυψη ολων αυτων που διασπιρουν την διχωνια μεταξυ μας χωρις λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν θεωρώ ότι παίζει μεγάλο ρόλο αν βγει ανακοίνωση από τα παιδιά για αυτούς που γράφουν ότι γράφουν σαν ΑΝΩΝΥΜΟΙ.Δήλαδη φανταστείτε μια ανακοίνωση ας πούμε.Γράψτε κάτι εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ειστε σοβαροι ρε;
    καλα, λεμε πρωτα μπραβο στα παιδια που ξεκιναν κατι καινουργιο και πεταγεται ο αλλος να πουμε που το παιζει μελανολευκος και αρχιζει να βριζει χωρις λογο τον ΣΟΠ-5 και τον ΣΦΙΠ;
    Παει καλα; ΑΝτε να πω τον ΣΟΠ-5 δεν τον γουσταρεις για τους δικους σου λογους, ο ΣΦΙΠ τι σε πειραξε; Που προσπαθει να κανει τους παλιους να θυμηθουν και τους νεους να μαθουν για την ιστορια του Πιερικου; Μηπως σε πειραζει που προσπαθουν εκει οι ανιρωποι να δημιουργησουν το μουσειο του Πιερικου; Τι να πω, ελεος......
    Με αυτα που λες αμαυρωνεις τις σωστες αποφασεις του κλαμπ.

    ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. to club gia poion logo na bgalei anakoinwsi?? min lete oti thelete.. o kathenas mporei na grafei anwnimos k na leei oti thelei... mporei na min einai kan pierikos... den exoume problima me kanenan... k einai oloi euprosdekti stin nea thura organomenwn.. eite einai sop eite sfip eite black boys.. arkei na fonazoun k na agapoun ton pieriko!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάντως η ονομασία 5Β είναι μεγαλύτερη μ@λ@κί@ και από την μεταγραφή του Ολγκίν.
    Παρ' όλα αυτά, καλό κουράγιο μελανόλευκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Από τη θυρα 5 έχουν περάσει γενιές φιλάθλων. Βρίζοντας τη θυρα 5 και τον σοπ βρίζουμε τους πατεράδες μας, χλευάζουμε τον Πιερικό και την ιστορία του.
    Υπάρχει ένα άτομο στο κλάμπ που κάνει μεγάλο κακό τόσο στους μελανόλευκους όσο και στον Πιερικό.
    Στον Πιερικό δεν υπήρχε ποτέ κλειστή μερίδα φιλάθλων.
    Καλή πορεία στο κλάμπ και στον Πιερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σφιπ = σοπ 2 . Ίδια ατομα ίδια στεγη ιδιες ιδεες ίδιο γλειψιμο. Δν χρειάζεται κάτι παραπάνω πιστεύω για να δικαιολογηθεί η άποψη του παραπάνω.όπως σαφώς έχει δίκιο και στο ενδεχόμενο του ότι αν τους δώσεις αέρα θα σου κάνουν ζημιά.αντι να κρίνεται την προσπάθεια τους που αλλάζουν τα δεδομένα της κερκίδες που τοσα χρόνια ο σοπ την ξεφτιλιζε με τους τζαμπατζηδες και τους αλλοθρησκους καθεστε και κρίνεται την μαλακια που πέταξε ο αλλος αν κ για μένα γνώμη του είναι και καλα κάνει και την λεει.

    Άκου λεει να βγάλουν ανακοίνωση για να πάρουν θέση.αν είναι δυνατόν ενας σοβαρός σύνδεσμος να ασχολείται με τα σχολια σε ένα blog..ρε οι μελανολευκοι δν είναι σοπ να βγάζουν ανακοινώσεις για καθε παπαρια απλά για να φαίνονται..καταλαβαιτε το.

    Ελπίζω οτάν ο σοπ ανοίξει κοντά στο γηπεδο κάποιος απο τους φιλοξενούμενους να μπορεσει να τους ρίξει μια μολοτοφ να απαλλαγεί ο Πιερικός απο αυτήν την γαγκρενα.για black boys δεν μιλάω γιατι θα γίνω αστειος..

    Χαλαρωστε και δεχτητε ότι πάμε μπροστά...τρέλα πουλάμε παντού σ ακολουθαμε.

    Ο ακυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα.
    Όλοι έχουν από μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι παράξενη αυτή η πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος είπε...
    Σφιπ = σοπ 2 . Ίδια ατομα ίδια στεγη ιδιες ιδεες ίδιο γλειψιμο. Δν χρειάζεται κάτι παραπάνω πιστεύω για να δικαιολογηθεί η άποψη του παραπάνω.όπως σαφώς έχει δίκιο και στο ενδεχόμενο του ότι αν τους δώσεις αέρα θα σου κάνουν ζημιά.αντι να κρίνεται την προσπάθεια τους που αλλάζουν τα δεδομένα της κερκίδες που τοσα χρόνια ο σοπ την ξεφτιλιζε με τους τζαμπατζηδες και τους αλλοθρησκους καθεστε και κρίνεται την μαλακια που πέταξε ο αλλος αν κ για μένα γνώμη του είναι και καλα κάνει και την λεει.

    Άκου λεει να βγάλουν ανακοίνωση για να πάρουν θέση.αν είναι δυνατόν ενας σοβαρός σύνδεσμος να ασχολείται με τα σχολια σε ένα blog..ρε οι μελανολευκοι δν είναι σοπ να βγάζουν ανακοινώσεις για καθε παπαρια απλά για να φαίνονται..καταλαβαιτε το.

    Ελπίζω οτάν ο σοπ ανοίξει κοντά στο γηπεδο κάποιος απο τους φιλοξενούμενους να μπορεσει να τους ρίξει μια μολοτοφ να απαλλαγεί ο Πιερικός απο αυτήν την γαγκρενα.για black boys δεν μιλάω γιατι θα γίνω αστειος..

    Χαλαρωστε και δεχτητε ότι πάμε μπροστά...τρέλα πουλάμε παντού σ ακολουθαμε.

    Ο ακυρος.


    ΑΚΥΡΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΗΚΡΙΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Κοντός ψαλμός αλληλούϊα" η Κυριακή είναι κοντά. να δούμε τον κόσμο των Μελανόλευκων. Εάν πετύχει το εγχείρημά τους θα γίνουν μάγκες εάν αποτύχουν θα γίνουν ρόμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Re den gamiese kai esi pou prepei na apodiksoume ston kathe blaka an aksizoume i oxi, etsi k allios egw thetika sxoleia dn exw dei na grafei kanenan gia to club mono ta arnitika exete ta arxidia kai grafete!Kai stin Teliki ela kai esi apenanti na tragoudiseis,na xeirokrotiseis gia tin omada,kai meta mpes stin fisiki folia dialogou,diladi edw mesa sto site..kai des ti sxolia tha exoume parei, na doume pos tha nioseis!! Re kai 5000atoma na eimaste tin Kiriaki pali Malakes tha bgoume!!

    Ti allo diladi na kanoume,ama mporousame na xtisoume kainourgio gipedo, na mpenete oloi dorean mesa sto gipedo, kai na sas diname kai 1000euro to mina, mono tote dn tha xreiazotan na sas apodiksoume tipota,giati tote blepeis tha eimastan sostoi!!Palio Kollimenoi malakes!!
    To club oti eixe na apodiksei ton apedikse apo tin proti mesa idrisis tou!!

    kai egw akuros eimai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εχουν ξεφυγει τα πραγματα.Μου φαινεται οτι καποιοι μαλλον δεν καταλαβαν καλα το νοημα της νεας εποχης.Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι θα λειτουργει μια θυρα με φθηνοτερο εισητηριο.Δεν ειδα πουθενα να γραφεται οτι εκει θα ειναι αποκλειστικα μελανολευκοι.Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι λογω της χωρητικοτητας της θυρας και το γεγονος οτι δεν θα μπορει να μετακινηθει κανεις σε αλλη θυρα,θα δημιουργησει μια ομορφη εικονα και ταυτοχρονα αναλογα και την διαθεση αυτων που θα βρισκονται εκει μια ομορφη κερκιδα.Ολοι εδω μεσα ξερουμε ποσοι μπαινουν δωρεαν στο γηπεδο σε καθε ματς γλυφοντας οποιον μπορουν για να τους βαλει μεσα ετσι.Ε τωρα αν καποιος δεν εχει και τα 8 ευρω να μπει,ας παει να δει την Παραλια να παιζει ρε παιδια.Τωρα για το αν θα γινουν ρομπα η μελανολευκοι...καποιος εδω μεσα ειπε κατι για κωλοτρυπιδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. rompes tha einai panta autoi pou tha sunexisoun na krinoun tous Melanoleukous.....pio to diko sas ofelos?!?!?!?! ta paidia kanoun prospatheia kai gia tin tsepi tous kai gia tin stirixi tis omadas an kai auto to exoun apodeixi me to na pigainoun panmtou kai me xionia kai vroxes!!!!

    Bravo tous....! tpt allo+osoi theloun as erthoun stin 5B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. otan les gia thn tzepi toys?????ti na bgazoun gi aytous leyta???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προφανως εννοει οτι θα γλιτωνουν 3 ευρω...απο 10 το εισητηριο 7 για τους Μελανολευκους.Ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ennoeite oti einsi mono auto k den prokeite na vazoume lefta stin tsepi mas... to teleutaio pou mas noiazei einai na vgazoume lefta.. emeis pame gipedo gia tin kaula mas k mono!!! ta alla den mas noizoun.. tin kuriaki 3ekinane ta gousta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. pate kala?????? ennoeitai epeidi oi kairoi einai duskoloi kai ta paidia kanoun tutanies prospatheies me to club....na glitwnoun ta 3 euro apo to 10ariko re paidia?!?!?!?! eleos pia mne ti mizeria mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ!
    ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...
    ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ.....
    ....ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΤΟΣΟ ΠΟΡΩΝΟΜΑΣΤΕ !!!!!

    ΥΓ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ 50 ΕΘΝΙΚΟΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΩΔΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ PLAY OFF ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. oi melanoleukoi einai gia ton p....tso -sop5-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ELA PAIDAKI AKOUSTIKES...FTANEI.. K ESEIS KALOI EISTE.. SE KALO DROMO VRISKESTE.. STON DROMO TIS ANTIGRAFIS.. ALLA NA 3ERETE OTI K NA KANETE THA EISTE APO KATW MAS!!! THELETE POLU AKOMA NA MAS FTASETE!! P.C.M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ana aplos eleos exw na pw...akrh den briskw...mia 8yra organomenwn zhthsame...kai egine tis poutanas,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΡΑΨΑΤΕ.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΜΙΑ ΘΥΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ CLUB ΜΕΛΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΠΑΡΑΝΟΕΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΚ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 5 ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΑΡΑ Η ΘΥΡΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΘΥΡΑ 5 ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΣ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ase mas re pate na poume... palio roufiane... pame na kanoume mia kinisi k amesws k eseis to idio... alla mia zwi tsatsoi tha eiste... k tha mas vreis mprosta sou.. eidika esu!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. skatoflwroi melanoleukoi.....eiste anikanoi gia ola. sop-5-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. eipan oi melanoleukoi mia idea....kai amesos..na thn pareis kai o sop...aytoi eiste.....eleos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. gamieste oloi...mia zwi pierikos...tipotta...alo..thn kyriakh sto ghpedo..ama eixate ta arxidia 8a exosastan sthn 6...alla epidi sas xalase ayto kai den mporesate na gleipsete..zhthsate kai eseis hshthria..to npoulo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. κανεις δεν ζητησε εισητηρια η ΠΑΕ τα δινει στους συνδεσμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. eklasan oi melanoleukoi prepei na klasei kai o sop...eleos...dialdi an den zhtousan oi melanoleukoi eishthria...twn 7 eyro 8a eperne o sop?????eleos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Στο οτι η κατασταση πλεον εχει ξεφυγει ευθυνεται καθαρα ο σοπ.Δεν ειδα πουθενα να αναφερεται οτι οι ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ δεν θα δωσουν εισητηρια στον σοπ.Τελοσπαντων οτι και να πουμε ειναι λιγο μιας και οι ηγετες του σοπ ειναι ανθρωποι μεγαλη σε ηλικια και πιστευω θα επρεπε να λειτουργουν σωστα και με γνωμονα το καλο της ομαδος και οχι την προσωπικη τους προβολη...μαλλον ειναι στερημενοι εξουσιας οι εν λογω κυριοι...Επισης να πω για τον λεβεντη πιο πανω που λεει οτι μιλησε με ανθρωπο της ΠΑΕ...το μονο που εχω να του πω ειναι οτι πριν 20 λεπτα μιλησαμε και εμεις με ανθρωπο της ΠΑΕ και μας ειπε:Τι να εκανα ρε παιδια???Αφου ηρθαν και ''ΚΛΑΦΤΗΚΑΝ'' να μην τους εδινα εισητηρια???



    Αλλα μια ζωη θα ειστε ενα βημα πισω..αυτο να το θυμαστε.
    Κανεις δεν ξεχασε οτι προπερσυ οταν γεμισαμε την πολη αυτοκολητα πηγαινατε και τα ξεκολασατε και βαζατε τα δικα σας.

    Δεν βαζετε μυαλο με τιποτα.

    Σ'αυτα που ανακοινωσαμε τι σας πειραξε?Τι ηταν ψεματα?Αν ειναι κατι ψεματα να βγει η ΠΑΕ καινα το διαψευσει.Οχι ενας 40αρης κομπλεξικος.

    Και τι καταφερατε με ολα αυτο??Πηρατε εισητηρια.Ε και??Και μεις θα σας διναμε.

    Βγαλτε καμια ανακοινωση τωρα οτι κανονισατε να εχουν και φθηνο εισητηριο οι οργανωμενοι...ρε μια ζωη ενα βημα πισω θα ειστε...για να μην πω 10 βηματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ase re file..kaneis den zitise eisitiria..etsi sou eipa na les oi 40arides..parthenoi filoi soy??eides polles fores thn pae na pairnei protovoulies se tetoia themata?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. xaaxaxaxaxaxaxaxaxax....kalo...!!!!!!!!!!!!molis akousate thn anakoinosh trexate san gliftakia...8eloume kai emeis hshthria...giati na paroun monoa aytoi????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΟ katerinisport.gr επιτρέπει και ενθαρρύνει το δημόσιο διάλογο μεταξύ των επισκεπτών του, μη λογοκρίνοντας τις απόψεις, ακόμη κι αυτές που περιέχουν σκληρή γλώσσα. Απαγορεύει όμως τις προσωπικές επιθέσεις πολλώ δε μάλλον όταν αυτές προέρχονται από ανώνυμους χρήστες.
    Για τον λόγο αυτό η ανάρτηση ανώνυμου χρήστη στις 7.26 μ.μ. θα αφαιρεθεί.
    Το katerinisport.gr παρακαλεί όλους τους ανώνυμους και επώνυμους επισκέπτες να παραμείνουν σε κόσμιο πλαίσιο, ειδάλλως θα αναγκαστεί να διακόψει τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μόνο αηδία μπορούμε να αισθανόμαστε ύστερα από τα τελευταία γεγονότα.
    Λυπούμαστε αφάνταστα που ο ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 λειτουργεί υποχθόνια και με χτυπήματα κάτω από την μέση.
    Οι διαφορά μας σαν σύνδεσμοι είναι ότι εμείς ότι διεκδικούμε το διεκδικούμε και για εσάς...ενώ εσείς λειτουργείται κάπως ανορθόδοξα.
    Δεν θέλουμε να στοχοποιήσουμε πράγματα και καταστάσεις.
    Ότι αναφέρθηκε στην ανακοίνωση μας είναι 100% αληθινά.
    Τα θερμά μας συγχαρητηρια στον ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 για αυτό που κατάφερε,κατάφερε να πάρει ΜΟΝΟΣ του εισητήρια απο την ΠΑΕ Πιερικός και όχι να τα προμηθευτεί από εμάς(μεγάλη ντροπή βλέπεται αυτό).
    Τα συγχαρητήρια μας επίσης γιατί κατάφερε πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα να μας προσγειώσει ανώμαλα στο έδαφος και να μας κάνει να καταλάβουμε ότι όσο και αν προσπαθούμε η κερκίδα μας θα είναι αυτή που είναι γιατί πολύ απλά έτσι την θέλουν οι κύριοι του ΣΟΠ.


    ΥΓ Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. loipon 8a pw 3 pragmatakia kai telos...oi melanoleykoi(aytoi pou xekinisan tihn idea...)xerete polu kala pioi einai..an exete kati na toys peite..na tous to peite mprosta toys...kai oxi na kanete lamogies apo piso toys...terma ta psemata...an 8elate kai eseis hshtiria...polu napla..8a toys to zhtoysate...alla epeidh 8elate na fanhte..kai eseis,..phgate kai zhthsate hshthria..eleos...xekinhsan mia idea ta paidia..!!!dextike h P.A.E..kai amesos na klapsete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Παιδια δεν ειναι ετσι τα πραγματα και μην το κουραζουμε απλως η Παε εκανε εποικηνωνιακο λαθος που μηλισε μονο με εναν απο τους 2 συνδεσμους για καποια θεματα.οποιος εχει αντιθετη αποψη πανω σε αυτο να το γραψει.οταν υπαρχουν 2 συνδεσμοι τους καλεις και τους 2 και λυνεις τα θεματα και ακους ολες τις αποψεις.ας ηρεμησουμε ολοι παιδια δεν θα κερδισουμε τιποτα να γραφη ο ενας να απανταει ο αλλος,δεν πρεπει να απαξιωνουμε κανεναν οπαδο φιλαθλο συνδεσμο για την προσπαθεια του ανιδιοτελος εγω ετσι νομιζω.δεν περισευει κανεις και το τελευταιο που ειχαμε θα ηταν οι κοντρες μεταξυ μας παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τα λόγια είναι περιττά....δν νομιζω να χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερα για την κίνηση αυτή του σοπ.μια ζωη αντιγραφή.μπλούζες εμείς...μπλούζες και αυτοί.αυτοκόλλητα εμείς..αυτοκόλλητα και αυτοί και μάλιστα πάνω απο τα δικά μας.σύνδεσμο ανοίξαμε εμείς...σύνδεσμο πήγαν και κανανε και αυτοί.ημερολια εμεισ..ημερολογια και αυτοι.εισιτήρια ζητήσαμε εμείς;..εισητηρια πήγαν και κλαφτηκαν και πήραν και αυτοί.αναμενόμενο ήταν.αλλά μια ζωη θα ειστε για τον πουτσο ρε γιατι δν έχετε ιδέα απο οπαδιλικι.φλωροι.
    Οσο για σένα ανορθωγραφε γιαμαγλη αυτά που λες είναι όλα παπαρολογιες μπαγλαμα.

    Αλλα δν φταίει κανένας αλλος εκτός της ΠΑΕ..αλλά υποσχθεθηκε και αλλά έπραξε στην πορεία.μια ζωη τα ίδια.τι ντουμος τι ελευθεριαδης τι σαλτσιδης τι Χάρης τι Χρήστος....

    Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε καλη αρχή.

    Σοπ γλειφτρακια της διοίκησης τσιρακια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. i GATE 5 einai poly megalyteros syndesmos apo toys melanoleykous. TELOS. kai tha deite tin Kiriaki poios tha kaneis kalyteri kerkida...Melanoleykoi eiste metrimenoi sta daxtyla...afoy anoiksate xontri kontra tha tin exete....i ypomoni ola ayta ta xronia teleiose!!!!!!den asxoloumaste allo me paranoika antropakia poy kanoun ayta poy prostazei o monternos xouliganismos.

    MIA ZOH PIERIKOS
    SOP GATE 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. monternos xouliganizmos...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax...kalo...mou arese...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. AKOUSTE OLOI.DN JERW POIOI EISTE ALLA TO MONO P PROSEJA OS TWRA KAI EXW 1 WRA P DIAVAZW TASXOLIA EINAI OTI OI MELANOLEYKOI VRIZOUN TO SOP GATE 5 XWRIS LOGO

    EDW EXOUME LIGO KOSNMO STIN STIN 8IRA 5 MAS KAROIDEVOUN OLES OI OMADES GIA TN LIGO KOSMO KAI KAPOI IDRIOUN ENA SINDESMO STI GWNIA APO ENA GIPEDAKI P EKEI DN MPOREIS NA KANEIS TIPOTA OUTE NA AKOUSTEIS OUTE NA VRISEIS OUTE NA KANEIS TIPOTA ALLO KAI ETSI OI MOIREOI POU EINAI AFTOI GIATI AFTOUS KOROIDEVOUN OLOI OPOS OI VOLIOTES,O PAS,O PAOK,O IRAKLIS KAI I LARISA GIA FANTASTEITAI NA TO MA8EI OLI I ELLADA

    KAI OTAN IDREIEIS ENA KENOURIO CLUB DN EISAI KSEXORISTA APO TON PIRINA TOU KOSMOU. AFTO TO FAINOMENO TO SINADAME MONO STON PIERIKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. aftos o magas exei dikeo


    OLOI STI 8IRA 5 enomenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Esi den kssereis poioi eimaste alla os dia mageias to mono pou katalabes einai oti oi melanoleukoi vrizoun to sop...ante geia re geloioi...karagkiozides...diladi pio pano ta skatwfloroi gamhmenoi gia ton poutso melanoleukoi kai ola ayta den ta eides e?oso gia thn kontra kseroume oloi poli kala poios thn sintiri mhn stenaxoriesai karagkiozako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. KALHMERA FILARAKO...OI MELANOLEYKOI YPARXOYN EDO KAI 3 XRONIA..TORA 8YMI8IKES NA TA PEIS AYTA..THN KYRIAKH 8A 8EITE THN ORGH KAI TO PA8OS TO MELANOLEUKWN...ALOYTSAN..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλά ε Φοβερό!Είμαστε το μοναδικό γήπεδο στον κόσμο με νεκρή ζώνη στο κέντρο της κερκίδας που χωρίζει τους οπαδούς της ίδιας ομάδας!Απίστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. a mwre magkepse kai to sop na poume oti kanoun i melanoeykoi afti apo pisw to idio FLYFTES
    STHS -6- OLOI TIN KYRIAKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. isos ayti i kontra ferei ta epithimita apotelesmata, diladi mia dinati kai kolasmeni kerkida. tha doume tin Kiriaki,poios pyrinas tha einai pio dynatos.pantos me ayta pou ginontai ginomaste rezili panellinios....pou allou eidate na yparxei tetoia kontra opadon tis idias omadas? oute stis omades tis Athinas kai tis Salonikis den ginontai ayta, poy yparxoyn tosoi syndesmoi.Ki emeis exoume 2 kai den ta vriskoume, ti na po....

    black boys-5-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. petaxtike kai o 3os sindesmos pou xarin s'ayton dimiourgithike o sop...etsi lete toulaxiston...to oti ayth h kontra den iparxei pouthena simfono...giati poli apla pouthena den exoun malakes san ton sop.

    Eimaste panta ena vima mprosta reeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. KAI OSO GIA TN KERKIDA DN IPARXEI KAMIA OMADA P NA EXEI TOUS ORGANOMENOUS T 3EXWRISTA KAI EIDIKA KAPOI NA PIGENOUN SE MIA GWNIA P AN EIS OPADOS DN MPOREIS OUTA NA OUTE NA VRISEIS OUTE NA PETA3EIS TO MPUKALI STO GIPEDO OUTE NA KANEIS ATMOSFAIRA SE MIA GWNIA KAI OI SERRES KAI O VOLOS KAI I KAVALA KAI I PANAITOLIKOS O ATROMITOS
    KAI KA8E ALLI OMADA P DN EXEI PETALI PIGENEI STO KENTRO KAI OXI SE MIA GWNIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΙ.
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. τα συγχαρητηρια μου θελω να δωσω και στους δυο συνδεσμους....γιατι τετοιες συμπεριφορες δεν αντικρισα ουτε στο ντου περυσι με τον βολο.......πιο ησυχοι ημασταν απενατι στους βολιωτες παρα αναμεταξυ μας....οι black boys ξαναρχονται και η γη θα τρεμει!!!!!

    black boys-5-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. οι black boys δεν θα είναι στο εναρκτήριο παιχνίδι του πιερικού,κοντά στην ομάδα!!!!έρχονται σύντομα όμως.....

    black boys -5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ti??? den tha einai oi black boys sto gipedo? Na allaksei i mera kai i ora tou paixnidou dn einai sosta auta ta pragmata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.ΣΑΝ ΠΑΡΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 5 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 5 ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

    PierikosFans
    GATE 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΓΛΥΦΤΕΕΕΕΣ ΓΛΥΦΤΕΕΕΕΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. poune oi black boys oeo poune oi black boys ....xaxaxaxaxax BLACK BOYS ti eine afto.. H aniparktila sto megaleio tis ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast