14.9.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ-ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΛΟΠΕΖ.

"Να πάει και να μη γυρίσει αυτή η εβδομάδα" έλεγε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χατζάρας λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Πιερικού για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Αίαντα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Περάματος. Ο Βεροιώτης τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει ένα...βουνό από προβλήματα εν όψει της αναμέτρησης με τους Σαλαμίνιους, όμως το δυσκολότερο πρόβλημα απ' όλα είναι ο άθλιος αγωνιστικός χώρος στον οποίο θα γίνει ο αγώνας. Το γήπεδο του Περάματος είναι πλαστικό και κάτω από τον τάπητα υπάρχει τσιμέντο, γεγονός που καθιστά απαγορευτική τη συμμετοχή των Δήμου και Γκουγκουλιά καθώς ο Χατζάρας δεν προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή τους, με κίνδυνο να επιβαρυνθεί η κατάστασή τους στη συνέχεια λόγω των προβλημάτων στο γόνατο και τη μέση αντίστοιχα. Για παρόμοιο λόγο αποκλείστηκε και ο Πέντα, ενώ νοκ άουτ τέθηκαν επίσης ο Γουσούλης με πρόβλημα στο γόνατο, ο Μήτρου με ρωγμώδες κάταγμα στα πλευρά, ο Χατζής με θλάση πρώτου βαθμού, ο Μιλόσκοβιτς του οποίου η μπλε κάρτα δεν έχει έλθει ακόμη και βέβαια ο μακροχρόνια τραυματίας Γιαζιτζόγλου, του οποίου η επιστροφή αναμένεται σε ένα περίπου μήνα. Ο Βεροιώτης τεχνικός άφησε επίσης στην Κατερίνη τους Μητσέα, Τσιντώτα, Συμεωνίδη και Κόιτς.
Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία του Πιερικού συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ήλθε η μπλε κάρτα του Ισμαέλ Λόπεζ κι έτσι ο Ισπανός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μαζί με τους Γουμάγια, Καρακούτση, Κοντέονα, Γιάννη Λαζαρίδη, Τασίδη, Παπαγεωργίου, Κωνσταντινίδη, Γκόνι, Κώστα Λαζαρίδη, Παυλίδη, Πουρτουλίδη, Προβατίδη, Τόσκα, Καραγκούνη, Σεχολάρι, Αμπράμοβιτς και Πουλάκο.
Ο Γιώργος Χατζάρας προτίθεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους Καρακούτση κάτω από τα δοκάρια, Τασίδη και Κοντέονα στο κέντρο της άμυνας, Γιάννη Λαζαρίδη αριστερά και Παπαγεωργίου δεξιά, Παυλίδη και Κώστα Λαζαρίδη σαν αμυντικούς μέσους, Προβατίδη αριστερά στη μεσαία γραμμά και Κωνσταντινίδη δεξιά, τον Αμπράμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης με παρτενέρ του έναν εκ των Γκόνι ή Πουλάκου.
Ο αυριανός αγώνας θα ξεκινήσει στις 15.45 με διαιτητή τον Σελίμο από την ΕΠΣ Λακωνίας.

2 σχόλια:

  1. απαράδεκτο το 2010 να υπάρχουν γήπεδα με τσιμέντο και από επάνω πλαστικό χλοοτάπητα και να επιτρέπετε να διεξάγονται και αγώνες επίσημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με μισή ομάδα κατεβαίνουμε. Πάντως έστω και δύσκολα πρέπει να κερδίσουμε. Το καλό είναι πως την ίδια μέρα παίζει και η ομάδα μπάσκετ αγώνα κυπέλου στο Πέραμα με την τοπική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast