9.9.10

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ.


Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ξεκινά σήμερα Παρασκευή στην Πορτογαλία το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, όπου η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου, θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας, στο αγώνισμα διπλό σκιφ γυναικών, μαζί με την αθλήτρια του Ο.Ε.Α.Ν.Α.Βόλου, Τριανταφυλλιά Καλαμποκά.

Οι αγώνες που θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή θα είναι η τελευταία φετινή συμμετοχή της Νικολαΐδου με την Εθνική Ομάδα σε Διεθνείς αγώνες.

«Και μόνο η συμμετοχή της Κατερίνας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία» δήλωσε ο προπονητής της Γιώργος Μπικογιάννης ο οποίος επεσήμανε ότι «είναι η μοναδική φορά που μια νεάνιδα αθλήτρια επιλέγεται, με βάση τις πολύ υψηλές της επιδόσεις, να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών. Ο συναγωνισμός θα είναι πολύ έντονος καθώς θα έχει να αντιμετωπίσει πολύ καλά και έμπειρα πληρώματα από όλη την Ευρώπη. Οι πιο δυνατές αντίπαλοί μας είναι τα πληρώματα της Γερμανίας, Ιταλίας, Ρωσίας, Φινλανδίας, Τσεχίας, Ουκρανίας και Εσθονίας που απαρτίζονται από αθλήτριες με Παγκόσμιες και Ολυμπιακές διακρίσεις. Η Νικολαΐδου είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά μετά το χάλκινο Παγκόσμιο μετάλλιο και το χρυσό Βαλκανικό και πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να κλείσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή πολύ επιτυχημένη διεθνή της πορεία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast