9.9.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ.

Το Σάββατο στην Καβάλα σε φιλικό αγώνα

Καβάλα - Πιερικός Αρχέλαος

Ξεκίνησε τις προπονήσεις η Κατερίνη 2008 – ΒΙΟΡΟΛ

Δηλώσεις του Δημάρχου Δίου Γρηγόρη Παπαχρήστου

● Στην Καβάλα με την ομώνυμη ομάδα που αγωνίζεται στην Α1, θα συναντηθεί το Σάββατο στις 6 μ.μ. ο Πιερικός Αρχέλαος σε φιλικό αγώνα. Είναι και αυτό ένα παιγνίδι στο πλαίσιο της εντατικής προετοιμασίας της κατερινιώτικης ομάδας που θα αγωνίζεται, πλέον, στην Α2 κατηγορία στην οποία θα έχει άκρως ενδιαφέροντα παιγνίδια που περιμένουν με αγωνία οι φίλαθλοι.

● Ενδιαφέρον ήταν και το παιγνίδι με το ΠΑΟΚ στο κατάμεστο νέο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα Πιερίας. Για τον αγώνα αυτό, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου, δήλωσε:

«Ήταν πολύ τιμητικό για την ομάδα μας που παίξαμε με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Ευχαριστούμε τη διοίκηση και τον προπονητή του ΠΑΟΚ για την τιμή που μας έκαναν να αναμετρηθούν μαζί μας. Αυτός ο αγώνας αποτέλεσε ένα δείγμα για τον κόσμο που διψάει για τέτοιες αναμετρήσεις και πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για αυτόν να δει από κοντά τα «αστέρια» που αγαπάει. Εμείς μόνο κέρδος έχουμε από αυτές τις αναμετρήσεις και βέβαια συνεχίζουμε δυναμικά και εντατικά την προετοιμασία μας».

● Στολίδι για την Πιερία αποτελεί το νέο κλειστό γυμναστήριο στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας. Οι νέοι -και οι μεγάλοι βέβαια- της περιοχής το είχαν τόσο ανάγκη, όσο ποτέ. Σήμερα αποτελεί μια πραγματικότητα και η ευρύτερη περιοχή θα έχει από αυτό όφελος και μόνο. Τα εγκαίνιά του έγιναν την περασμένη Κυριακή και το γεγονός αυτό αποτέλεσε μια μεγάλη αθλητική γιορτή, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες κάτοικοι τόσο από το Δήμο Δίου, όσο και από την Κατερίνη.

Ο οικοδεσπότης κ. Γρηγόρης Παπαχρήστου, Δήμαρχος του Δήμου Δίου, με την ευκαιρία των εγκαινίων, δήλωσε: «Εγκαινιάσαμε σήμερα το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου μας και έτσι δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους της περιοχής μας να γυμνάζονται και να αθλούνται σε ομαδικά αγωνίσματα που μέχρι τώρα δεν είχαν τη δυνατότητα, όπως είναι το μπάσκετ, το βόλεϊ, η γυμναστική και άλλα αθλήματα. Για μας ήταν ένας στόχος που, παρά τις δυσκολίες, καταφέραμε να τον υλοποιήσουμε. Είναι μία ακόμη αθλητική υποδομή, ανάμεσα στις πολλές που έχουμε δημιουργήσει ως τώρα, όπως είναι τα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου, τα σχολικά γήπεδα που έχουν γίνει σε όλα τα σχολεία, όπως είναι το αεραθλητικό κέντρο που κάναμε μαζί με την Αερολέσχη Κατερίνης στο Δήμο μας, το αθλητικό κέντρο ποδοσφαίρου που κάναμε με την Ε.Π.Σ.Π στη Νέα Έφεσο, το αθλητικό ιατρείο που κάναμε με την Ε.Π.Ο επίσης στο Δήμο μας και μια σειρά από άλλες σοβαρές υποδομές που καλύπτουν όχι μόνο τις ανάγκες του Δήμου μας, αλλά και της Πιερίας γενικότερα. Σήμερα είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και να απολαύσουμε, με την ευκαιρία των εγκαινίων, δύο ιδιαίτερα ιστορικές ομάδες στο μπάσκετ, όπως είναι ο ΠΑΟΚ και ο Πιερικός Αρχέλαος.

Εκείνο που έχουμε να πούμε ακόμη, είναι ότι χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο Πιερικός Αρχέλαος, μετά από τη συνένωση, ανέβηκε και πάλι στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας και πρέπει να τους πούμε ότι εμείς είμαστε δίπλα τους, παρακολουθούμε τις δραστηριότητές τους και θα βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή τους από πλευράς Δήμου να συνεισφέρουμε σε ότι μπορούμε. Να ξέρουν ότι το νέο αυτό κλειστό γυμναστήριο θα είναι πάντα στη διάθεσή τους».

● Παράλειψη θα ήταν να μην αναφερθεί και το αναμνηστικό δώρο, το εκμαγείο με τη θεά Υγεία που πρόσφερε ο Δήμαρχος Δίου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστο στον πρόεδρο του Πιερικού Αρχελάου κ. Απόστολο Πόδα, ο οποίος στην προσφώνησή του, ανάμεσα στα άλλα, είπε: «Το όφελος για τα νέα παιδιά που θα έχουν ένα δικό τους γήπεδο γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Ο Πιερικός Αρχέλαος εκπροσωπεί όχι μόνο το Δήμο της Κατερίνης, αλλά όλους τους Δήμους και εμείς θα είμαστε παντού. Σήμερα έχουμε τη μεγάλη χαρά μαζί με τον ΠΑΟΚ να εγκαινιάζουμε το νέο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Δίου. Έχουμε ακόμη μία μεγάλη χαρά και είναι για τον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Παπαχρήστου, από τη γειτονική εδώ Καρίτσα που επανέρχεται στα πιερικά γήπεδα. Συγχαρητήρια σε όλους σας για τη μεγάλη αυτή επιτυχία της δημιουργίας και της αποπεράτωσης του γυμναστηρίου».

● Αεικίνητοι και αθόρυβοι ήταν οι Βασίλης Δήμου και Μιχάλης Κουκλής, στελέχη του Δήμου Δίου που έφεραν σε πέρας με επιτυχία την εκδήλωση των εγκαινίων. Μάλιστα είχαν και μια πολύ καλή ιδέα. Ζήτησαν και πήραν από μία φανέλα του Πιερικού Αρχελάου και του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές των καλαθοσφαιριστών, η οποία θα τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο του γηπέδου.

● Άρχισε τις προπονήσεις η θυγατρική ομάδα Κατερίνη 2008 – ΒΙΟΡΟΛ. Από φέτος θα αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ και μεγάλος χορηγός της θα είναι, όπως και πέρυσι, η επιχείρηση ΒΙΟΡΟΛ των κ.κ. Γκουζγκούρη, Μυστρίδη και Ταγκαλίδη.

Επίσης, ιδιαίτερη τιμή αποτελεί και η συνεργασία με τον καρδιολόγο κ. Θεόδωρο Γρηγορόπουλο.

● Τέλος, να υπενθυμίζουμε και τα διαρκείας που κυκλοφορεί ο Πιερικός Αρχέλαος για τους αγώνες του στην Α2. Πληροφορίες στο τηλ 23510 32153 κατά τις ώρες 6 – 9 μ.μ., στα μέλη του δ.σ., στο 6978 495134 και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση:information@pierikosbc.gr

1 σχόλιο:

  1. Το γραφείο τύπου του μπάσκετ ξεκίνησε τη δουλειά, άρστα όπως ξέρει να την κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast