6.9.10

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΑΝ...

Ανακοίνωση που αφορά και στον αγώνα με τον Πιερικό εξέδωσε ο Αίας Σαλαμίνας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Μεγάλος ενθουσιασμός για την συνεχεία υπάρχει στην ομάδα απ’ όλους. Πέραν της νίκης απέναντι στη Ζάκυνθο, η ομάδα έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και αν δεν υπήρχε ο τερματοφύλακας Καλαϊτζίδης, το σκορ θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις. Παίζοντας επιθετικά και έξυπνα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη. Επικρατήσαμε εύκολα παρά το μικρό σκορ, αφού ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα μας στον επόμενο γύρο θα υποδεχτεί τον Πιερικό και η σκέψη είναι ότι αν προλάβει να φτιαχτεί το γήπεδο στην Σαλαμίνα ο αγώνας να γίνει στο νησί Αυτό βέβαια εξαρτάται αν πραγματοποιηθούν κάποιες υποσχέσεις από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κ. Τσαβάρη όπου παραβρέθηκε στο γήπεδο Περάματος και από τη βοήθεια των φιλάθλων. Αν γίνουν όλα αυτά μάλλον θα σταματήσουν και οι ενέργειες για την μετονομασία. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Πιθανόν όμως ο αγώνας με τα Χανιά να γίνει στο Πέραμα. Τέλος η ΠΑΕ Αίας θα στείλει συγχαρητήρια επιστολή στην Αστυνομία για τα μέτρα ασφαλείας και ειδικά στον διευθυντή κ. Ρουμάνη και Αστυνόμο Α’ κ. Τέσερη. Επίσης θα στείλει συγχαρητήρια στην ΚΕΔ για τη διαιτησία του κ. Σφακιανάκη και των εποπτών καθώς και για τους παρατηρητές κ. Ευσταθίου και κ. Δημητρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast