7.9.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΟΥΛΑΚΟΣ-ΔΗΜΟΥ.

Με τους Γιώργο Πουλάκο και Παύλο Δήμου να γυμνάζονται κανονικά συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Πιερικού για το κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Εθνικό Πειραιά. Ο Γιώργος Χατζάρας έτσι θα έχει όλα τα επιθετικά ατού στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, ενώ η επιστροφή Δήμου δίνει μια επιπλέον λύση για το χώρο της άμυνας στον Βεροιώτη τεχνικό. Υπενθυμίζεται ότι ο σέντερ φορ των "μελανολεύκων" απείχε από το χθεσινό πρόγραμμα για προληπτικούς και μόνο λόγους, εξαιτίας ραμμάτων που του τοποθετήθηκαν σε σχίσιμο στο μάτι από τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Όσον αφορά στον Παύλο Δήμου που χτες εξετάστηκε απόν τον γιατρό της ΠΑΕ, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Χατζάρα για την πρεμιέρα.
Αντίθετα, δε γυμνάστηκαν οι νεαροί Καραγκούνης και Κώστας Λαζαρίδης οι οποίοι ίσως επιστρέψουν στις προπονήσεις από αύριο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μήτρου ενώ την αποθεραπεία του συνέχισει και ο Γιαζιτζόγλου.
Κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας γυμνάστηκε και ο Πολ Αντάντο για τον οποίον η...μέρα της κρίσης λογικά πλησιάζει αφού η διορία για τη συμφωνία ομάδας με ελεύθερο ποδοσφαιριστή λήγει στις 10 του μήνα.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast