4.9.10

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ.

Με 20 ποδοσφαιριστές απαρτίζεται η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιγιάλιο στις 18.00 στο Α' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, την οποία ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Καμπερίδης και είναι οι εξής: Βειδαμενίδης Βελώνης Γιόβτσεφ Διαμάντης Ίτσιος Κεστελίδης Κούρτογλου Λιόλιος Μιχαηλίδης Δ. Μιχαηλίδης Μ. Μποταίτης Νάιντος Παπαγιαννόπουλος Παπατολίκας Σαββίδης Σταφίδας Τροίρης Τσιμόπουλος Τσιτλακίδης Φωτιάς

πηγή: aepontion.gr

10 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 'Η ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 'ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ' ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΑ...
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποχή από τους αγώνες της ΑΕΠ έως ότου φύγει από το ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπον για να μην μας ζαλιζεται τ'αρχ@@ αμα δεν γουσταρετε μην ερχεστε στο γηπεδο αν παιζει και η αεπ εκει...αντε γιατι εχετε καταντησει γραφικοι...ξεφτιλες...ε ξεφτιλες...διδασκετε ιστορια στους παντες και το παιζετε Πιερικαρες...αντε συνελθετε μεγαλοι ανθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. esy ti zori travas re file. de goustaroun na rthoun sto gipedo kai de tha rthoun. kai parallila parakinoun ki allous na min erthoun mexri na fugei i ae pontion apo to gipedo.
    mias kai tha pas esy ae pontion simera, opos fantazomai, des pos tha einai to gipedo apo ti xtesini synaulia kai apo to simerino paixnidi, kai ti apotelesma tha exei auto ston prosexi agona tou pierikou, stis 12. ektos ki an de se endiaferei o pierikos, kai eisai ki esy apo tous gnostous antipierikous pou kukloforoun.
    oso gia tin ae pontion, mas ta exoune priksei toso kairo. o vataniakos perissotero kosmo tha mazeuei. i mipos petas sta synnefa kai nomizeis oti me tetoia oikonomiki katastasi tha pigainei o allos na dinei 10 euro ston pieriko kai alla 10 stin ae pontion gia na dei.
    ANTE PANE GIA KANAN KAFE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A KI EPEIDI KSEXASTIKA. EKSO I AE PONTION APO TO GIPEDO TOU PIERIKOU)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δώ πότε θα αποκτήσουν προσωπικότητα κάποια ανθρωπάκια που γλύφουν τα κόκαλα που πετάει ο εκάστοτε πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός. Το αν θα αντέξει το γήπεδο ή όχι, το εξασφαλίζει μέχρι τώρα η δημοτική αρχή και κανένας άλλος με τις δικές του παροχές. Το αν θα έπρεπε να έχει ιδιόκτητο γήπεδο ο Πιερικός, έχει να κάνει με όλους αυτούς που πέρασαν εδώ και χρόνια απο τα διοικητικά της ομάδας και δε φρόντισαν σήμερα να υπάρχει ένα γήπεδο το οποίο να λέγεται γήπεδο Πιερικού. Σταματήστε να δηλητηριάζεται το μυαλό των νέων παιδιών με απαράδεκτα σχόλια και βλακείες. Η ΑΕ Ποντίων παραμένει ομάδα της Πιερίας και της πόλης μας. Έχει βοηθήσει στο παρελθόν πολλές φορές τον Πιερικό μας και όλοι όσοι είναι σήμερα παράγοντές της αλλά και ο απλός φίλαθλός της, είναι πρώτα Πιερικός και μετά ΑΕ Ποντίων (ήταν πολύ νωρίτερα απο κάποιους που τρελαίνονται σήμερα για την ομάδα μας...και θα είναι και μετά, όταν ξαναεξαφανιστούν αυτοί). Μη βάζετε σε κόντρα τις ομάδες και μη διχάζετε τον φίλαθλο κόσμο με ηλιθιότητες...Ήδη έχουμε πολλά προβλήματα. Ο Πιερικός μας πάντα μάζευε τον κόσμο της περιοχής μας και ήταν ο ενωτικός πατέρας της ποδοσφαιρικής Πιερίας μας. Μη το ισοπεδώνεται κι αυτό όπως τόσο άλλα. Δε χρειάζομαστε ΚΑΙ τέτοιου είδους μικρότητες...
    Μπάμπης Πεϊδης
    Αθλητικογράφος
    Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε Μπαμπη καταρχην το θεμα δεν το ανοιξαμε εμεις αλλα καποιοι απο την ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ δηλαδη ερχονταν και μας τσιγληζαν και με υφος χιλιων καρδιναλιων και χωρις σεβασμο στο ΠΙΕΡΙΚΟ ερχονταν και μας λεγαν ολο το καλοκαιρι οτι μπορεις να φανταστης,οι ανθρωπο απο οτι καταλαβα καβαλησαν το καλαμη.Εγω παντα πηγαινα στους μεγαλους αγωνες που εδινε η ΑΕ η για ανοδο η για κυπελα κλπ.Τωρα μετα απο αυτα θα το σκεφτω πολυ.Οσο για το θεμα καμια Παε κλπ δεν ειπε σε κανεναν τιποτα,εμεις απο μονοι μας οι φιλαθλοι αντιδρουμε γιατι εχουμε την κοινη λογικη που λεει οτι 2 ομαδες σε ενα γηπεδο δεν γινετε θα το επειβαρυνουν.Οι κυριοι της ΑΕ πρεπει να καταιβουν πρωτα απο το καλαμη και μετα τα συζηταμε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σέβομαι αυτά που γράφεις...καλά θα κάνουν και οι Πόντιοι να χαλαρώσουν λίγο αν βγαίνουν στην κόντρα, γιατί το κεντρικό σωματείο στην περιοχή μας είναι ένα και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν, τόσο καλύτερα γι αυτούς θα είναι...και πάνω απο όλα για το ποδόσφαιρο της περιοχής. Έχουμε τόσα προβλήματα, μόνο τέτοιου είδους δε χρειάζονται...ο κόσμος της Πιερίας έχει κρίση και το ξέρετε. Και δίνει στον καθένα μας πάντα αυτό που του αξίζει να παίρνει. Ας μείνουμε κοντά στον Πιερικό μας τώρα που μας χρειάζεται όσο ποτέ άλοτε και καλοπροαίρετα ας βοηθήσουμε την ΑΕ Ποντίων, αλλά και οποιαδήποτε Πιερική ομάδα έχει την ανάγκη μας. Θα είναι ανταποδωτικά τα ωφέλη να είστε σίγουροι. Πάλι στην ομάδα μας θα γυρίσουν. Γιατί αυτή θα είναι πάντα η πρωταγωνίστρια...
    Μπάμπης Πεϊδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαταρχην η ΑΕΠ δεν σεβεται ουσιαστικα τον Πιερικο, και δεν θελει να τον βοηθησει απο την στιγμη που καθε βομαδα οι 2 ομαδες θα παιζουν μαζι η μια Κυριακη και η αλλη Δευτερα.Το γηπεδο θα γινει κοινως αιδιο, απο τον Οκτωβριο κιολας.Μετα τι μπαλα να παιξεις; Τοτε θα αναγκαστουν και αυτοι να γυρισουν στο σπιτακι τους αλλα θα ειναι αργα...Ο Πιερικος θα συνεχισει να ταλαιπωρειται απο τον αθλιο αγωνιστικο χωρο.ΔΗλαδη γιατι να παιζουν στο γηπεδο του Πιερικου; Μηπως εχουν τοσο πολυ κοσμο και δεν χωρανε στο γηπεδο τους.Μηπως δεν εχουν τις καλλητερες εγκαταστασεις(απο τις καλυτερες εχουν στην πιερια); Τι; Μονο και μονο για να νομιζουν οτι ειναι καμια υπερομαδα αρα χρειαζονται και μεγαλυτερο γηπεδο;Και ο Εθνικος ηταν 2 χρονια στην Γ' Εθνικη, αλλα ζητημα αν επαιξε 3 φορες ολες κι ολες στο σταδιο.
    Ελεος, πια κυριοι της ΑΕΠ...
    Αφου δεν μας σεβεστε, πλεον θα μας βρειτε μπροστα σας, και αντιθετους με εσεας.
    ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 'Η ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ το θέμα δεν έχει να κάνει με το τι θέλει ή δε θέλει η ΑΕΠ να το ξέρετε αυτό. Έχει να κάνει με το ότι η έδρα της δεν πληρεί τις προϋποθέσεις να αγωνίζεται εκεί. Σας τα αναφέρω αυτά για να είστε σωστά ενημερωμένοι. Και οι ίδιοι οι άνθρωποι και ο προπονητής της ΑΕ Ποντίων δε θεωρούν καλή ώς έδρα το Ά ΔΑΚ και όντως έτσι είναι για μια νεοφώτιστη ομάδα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας με τον λίγο κόσμο της στα 50 μέτρα μακριά απο τον αγωνιστικό χώρο. Ζήτησαν απο τους φορείς της πόλης να φτιάξουν κατάλληλο το γήπεδό τους ώστε να παίζουν εκεί, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική λόγω έλλειψης χρημάτων απο τα ταμεία...Όσον αφορά το ότι θα χαλάσει το γήπεδο, συμφωνώ και είναι πραγματικότητα, ειδικά τώρα που θα πιάσουν οι βροχές. Άν και ήδη είναι σε κάποια σημεία, σε άσχημη κατάσταση. Θα πρότεινα να κάνουν προπονήσεις στο γήπεδο της Νέας Ζωής και να αγωνίζονται στο γήπεδο του Σβορώνου το οποίο μπορεί να πάρει με κάποιες βελτιώσεις την έγκριση. Αν συνεργαστού γι αυτό Πιερικός-ΑΕΠ-ΓΑΣ και οι Φορείς της περιοχής, θα τακτοποιηθούν όλοι και θα πάνε όλα καλά για το γενικό καλό του Πιερικού ποδοσφαίρου...
    Μπάμπης Πεϊδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast