17.9.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΓΟΥΣΟΥΛΗΣ-ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΧΑΤΖΗ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Χωρίς τον Ευθύμη Γουσούλη θα ταξιδέψει ο Πιερικός στην Αθήνα για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ηλιούπολη. Ο αριστερός μπακ που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο δεν προπονήθηκε και σήμερα και αποκλείστηκε από τον Γιώργο Χατζάρα για την προσεχή αναμέτρηση.
Αύριο για Χατζή και Παπαγεωργίου, κανονικά ο Μήτρου.
Αύριο θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του Πιερικού για τον αγώνα της Κυριακής οι Χατζής και Παπαγεωργίου. Οι δυο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και ανάλογα με την κατάστασή τους άυριο, ο Βεροιώτης τεχνικός θα αποφασίσει αν θα τους πάρει μαζί του στο λεκανοπέδιο.
Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Μήτρου, ο οποίος έβγαλε χωρίς προβλήματα τη σημερινή προπόνηση και υπολογίζεται κανονικά από τον Χατζάρα.
Ούτε σήμερα η κάρτα του Μιλόσκοβιτς.
Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε στο πρόβλημα "Μιλόσκοβιτς" αφού ούτε και σήμερα δεν έφτασε η μπλε κάρτα του παίκτη. Συνεπώς ο Σέρβος άσος δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, γεγονός που προκαλεί "πονοκέφαλο" στον Γιώργο Χατζάρα καθώς θα αναγκαστεί για τρίτο σερί παιχνίδι να αναπροσαρμόσει τα αγωνιστικά του πλάνα.
Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες πραγματοποίησαν ασκήσεις τακτικής και κατοχής της μπάλας καθώς και οικογενειακό δίτερμα.
Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά το τέλος του αυριανού χαλαρώματος (12.00), και ακολούθως θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

1 σχόλιο:

  1. καλα πως δεν θα παιξει ο Μιλοσκοβιτς αφου μας λεγατε οτι αν περασει ενας μηνας απο τοτε που εγινε ετοιση τοτε η ΕΠΟ μπορει να εκδωσει το δελτιο ακομη και αν δεν ερθει η μπλε καρτα. Τι αλλαξε απο τοτε και τελικα δεν παιζει παλι ο Μιλο ;

    ΟΛΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΡΕΕΕΕ......
    ΔΕΝ Σ' ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast