16.9.10

ΠΟΥΛΑΚΟΣ: ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.

(Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στη mikriliga.com και έγινε πριν τον αγώνα Αίας Σαλαμίνας-Πιερικός.)

Η ισοπαλία για εσάς ήταν θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα;

Το 1-1 του πρώτου αγώνα για την φετινή χρονιά είναι θετικό αποτέλεσμα εφόσον ήμασταν και πίσω στο σκορ, με βάση τις απουσίες που είχαμε και τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Πρώτος αγώνας, πρώτο γκολ. Να περιμένουμε κάτι ανάλογο και στη συνέχεια;

Σίγουρα! Όταν ένας επιθετικός ξεκινάει τόσο δυναμικά στην πρεμιέρα, με οποιονδήποτε τρόπο και αν επιτευχθεί το τέρμα είναι ευχάριστο. Τον γεμίζει αυτοπεποίθηση και περισσότερες προσδοκίες για την συνέχεια, όπως και στην περίπτωση μου. 

Την Κυριακή είναι ο δεύτερος αγώνας με την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ πως βλέπεις τον αγώνα; 

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ακόμα οι ομάδες δεν είναι στο επίπεδο που επιθυμούν και θα υπάρξουν εκπλήξεις στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος π.χ. ο αγώνας της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ κόντρα στον ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ που έληξε 1-2.

Οι δύο αγώνες που ακολουθούν θα γίνουν σε χρονικό διάστημα τεσσάρων ημερών. Θα σας επηρεάσει αγωνιστικά;

Θα υπάρξει κούραση διότι σε μικρό χρονικό η ομάδα θα κάνει δύο φορές το δρομολόγια Κατερίνη – Αθήνα. Μετά θα σταθώ και πάλι στις απουσίες που έχουμε και στον άσχημο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Περάματος. Ελπίζουμε όλα αυτά να μην σταθούν ικανά για τον αποκλεισμό μας από το κύπελλο και την ήττα μας στο πρωτάθλημα.

Οι απουσίες που έχετε αυτή τι στιγμή στον ΠΙΕΡΙΚΟ φαίνονται στο αγωνιστικό κομμάτι; 

Τα δύο παιδιά που λείπουν από την ομάδα είναι βασικά στελέχη της. Τόσο η απουσία του Χατζή όσο και του Μιλόσκοβιτς είναι αισθητές. Τώρα εμείς ελπίζουμε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά και να μπορέσουμε να ¨κλείσουμε¨ τα κενά τους χωρίς να φτάσουμε στον αποκλεισμό από το κύπελλο και την ήττα στο πρωτάθλημα. Νομίζω πως ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έχει το έμψυχο δυναμικό για να καλύψει τις απουσίες. 

Το πλαστικό γήπεδο του Περάματος θα σας επηρεάσει κόντρα στον ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ;

Έχουμε ενημερωθεί για τον αγωνιστικό χώρο και ευελπιστούμε στην γρήγορη προσαρμογή μας σε αυτό. Όσο πιο νωρίς το καταφέρουμε τόσο το καλύτερο για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε τον ρυθμό μας στον αγώνα και σίγουρα δεν πρέπει για κανένα λόγο να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο επειδή βρίσκεται σε μικρότερη κατηγορία από μας.

Η γκέλα στον σημερινό αγώνα επιτρέπεται; 

Η διοργάνωση του κυπέλλου είναι ξεχωριστή από αυτή του πρωταθλήματος. Γίνονται ανατροπές όπως έχουμε δει και στο παρελθόν. Εμείς δεν ήμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο με την ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το θεσμό και πάμε να παλέψουμε για την πρόκριση. 

Τι να περιμένουμε στην συνέχεια των αγώνων από τον ΠΙΕΡΙΚΟ;

Η ομάδα είναι νέα και με φιλοδοξίες. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίζουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

ΧΑΙΡΕΤΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast