13.9.10

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2-1: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

Μιχάλης Ζιώγας (προπονητής Τυρνάβου): Μας έμεινε η πίκρα που χάσαμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι στο β’ μέρος πιέσαμε και κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 1-2 αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με στενοχωρεί που δεχτήκαμε γκολ από βολέ τερματοφύλακα έχοντας στη φάση τεσσάρων αμυντικούς μας εναντίον ενός επιθετικού αντιπάλου.  Στο α’ μέρος από κάποιες δικές μας τοποθετήσεις στην άμυνα, η ομάδα της Κατερίνης έφτασε δυο φορές στο γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στους Ποντίους.
Γιώργος  Καμπερίδης (προπονητής ΑΕ Ποντίων): Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα,  στους ποδοσφαιριστές, στους παράγοντες, στους φιλάθλους, στους δημοσιογράφους καθώς και στο συνάδελφο προπονητή και τους παίκτες. Σήμερα έπαιζαν δυο νεοφώτιστες ομάδες στην κατηγορία. Εμείς ειδικά δώσαμε το πρώτο μας παιχνίδι σε επαγγελματικό πρωτάθλημα. Οι δυο ομάδες είχαμε διαφορετική ψυχολογία. Ο Τύρναβος είχε πάρει την πρόκριση στην Κόρινθο με οκτώ παίκτες, ενώ εμείς χάσαμε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά ηττηθήκαμε λόγω απειριας και διαχείρησης των φάσεων. Όλα αυτά μας δημιούργησαν ένα επιπρόσθετο βάρος. Είχαμε και μείον τρεις παίκτες στη διάθεσή μας και η αποστολή μας έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Στις προπονήσεις έβλεπα ότι τα παιδιά πείσμωναν και θέλανε να κερδίσουν. Συγχαρητήρια λοιπόν για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε περισσότερες φάσεις καθώς δουλεύουμε τους αυτοματισμούς. Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν μια κακή διαχείρηση της φάσης, παρόλα αυτά αντιδράσαμε σωστά και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Αυτό θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Τώρα έχουμε ρεπό και μετά δυο εντός έδρας παιχνίδια. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Κάνουμε μια προσπάθεια πρωτόγνωρη με 23 νεαρούς παίκτες, 15 εκ των οποίων από το Νομό Πιερίας. Καλή συνέχεια στον Τύρναβο και στο Μιχάλη Ζιώγα και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους.
Ηλίας Χριστοδούλου (ποδοσφαιριστής Τυρνάβου): Είμαστε στενοχωρημένοι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Στο β’ μέρος προσπαθήσαμε και ισορροπήσαμε καταφέρνοντας να βάλουμε γκολ και να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Όμως δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά και χάσαμε. Είμαστε δυνατοί και θα παλέψουμε στη συνέχεια. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Θα πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕ Ποντίων.

Δημήτρης Κυρτέγος (ποδοσφαιριστής ΑΕ Ποντίων): Εύχομαι καλή επαγγελματική χρονιά για όλες τις ομάδες με υγεία πάνω απ’ όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τη νίκη όπως θέλαμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζω να πάμε καλά. Εύχομαι καλή χρονιά στον Τύρναβο.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο στην ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ.
    Καλή συνέχεια.
    Κάθε παιχνίδι και νίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ασχημη εικονα το τραπεζι να εχει το σημα του Πιερικου και πισω να ειναι οι χορηγοι του Πιερικου. Τουλαχιστον καλυψαν το μεγαλο σημα πισω με αυτο της ΑΕ Ποντιων...Ερασιτεχνισμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην ΑΕΠ. Είναι σημαντικό να ξεκινάει μια ομάδα της Κατερίνης με νίκη σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα...πάντα επιτυχίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (Κάνουμε μια προσπάθεια πρωτόγνωρη με 15 νεαρούς παίκτες, 23 εκ των οποίων από το Νομό Πιερίας) έτσι το είπε, και έτσι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλες οι ομάδες της Γ΄εθνικής στο ίδιο οικονομικό καζάνι βράζουν. Όποια ομάδα στο Β. όμιλο αντέξει οικονομικά τότε γίνεται φαβορί για άνοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast