13.9.10

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (Γ.Φ.Σ Παναιτωλικού)
(45+2' Θεοδωρίδης σουτ)

Παναιτωλικός (Γιώργος Νταλακούρας):
Τζενάμο, Μπακάκης, Γκόλιας, Παλαιολόγος, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνγκελ, Μπαϊκαρά (70' Δέντσας), Θεοδωρίδης, Παππάς (76' Μπουμάλ), Καραμαλίκης (58' Καούνος).

Τρίκαλα (Σάββας Παντελίδης): Πουρής, Ντοΐκιτς, Γιώτας, Μπουκουβάλας, Ριζογιάννης, Κόρμπος, Σκάγκλια (31' λ.τ Ρούσεφ), Τελκίνσκι (56' Μπαριέντος), Στεπάνοβιτς (67' Σπασόγεβιτς), Μανουσάκης, Κοντογουλίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπακάκης, Μουμίν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Καλός ο Παναιτωλικός στα πρώτα 15-20 λεπτά, έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Καραμαλίκη για να καθαρίσει από νωρίς τον αγώνα. Τελικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου, από αμυνική αδράνεις των Τρικάλων. Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη και οι Θεσσαλοί μπορούσαν στις καθυστερήσεις να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο Τζενάμο με διπλή απόκρουση, σε σουτ των Μανουσάκη και Μπαριέντος, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (Π.Μ.Α.Σ "ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ" Ευόσμου)
(84' Στεφανίδης σουτ)

Αγροτικός Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης):
Λαμπάκης, Σκλιοπίδης, Ναλμπάντης (67' Σαμουηλίδης), Σαπάνης, Χασιώτης, Γ. Παπαδόπουλος (57' λ.τ Τσούκλης), Γόγολος, Στεφανίδης, Γέσιτς, Μπεκιάρης (81' Κούτσης), Τσουκαλίδης.

Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας):
Τακίδης, Δωροβίνης, Φούφουλας (87' Λεοντίου), Νικολόπουλος, Δημήτρης, Κρητικός, Στεφανίδης (78' Νατσέφσκι), Μπέριος, Ρουσάκης, Θάνος (89' Ηλιόπουλος), Κάμπας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Χουλιάρας (Αιτ/νίας), Γιοβαννόπουλος (Ημαθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαπάνης, Σαμουηλίδης - Κρητικός, Στεφανίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Με το δεξί μπήκε ο Αγροτικός Αστέρας στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας της Ηλιούπολης με το φτωχό αλλά πολύτιμο 1-0. Λυτρωτής για την ομάδα του Ευόσμου ο Στεφανίδης με σουτ στο 84’ μετά από πάσα του Κούτση. Μάλιστα ο τελευταίος με την είσοδο του στο 81’ άλλαξε όλη την εικόνα του Αστέρα. Οι θεσσαλονικείς δεν ήταν καλύτεροι από την Ηλιούπολη η οποία έχασε ευκαιρίες με τον Κάμπα στο 37’ ( η κεφαλιά του πέρασε άουτ) και με τον Στεφανίδη στο 49’. Ωστόσο ακυρώθηκε γκολ του Μπέριος ως επιθετικό φάουλ πάνω στον Σαπάνη στο 50’ για το οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Γιώργος Βαζάκας. Τον αγώνα παρακολούθησαν περί τους 800 φίλους του Αστέρα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (Γ.Σ. Δόξα Δράμας)
(29' Χλωρός σουτ, 75' Βέρτζος κεφ)

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Χλωρός (68' Τσιμπλίδης), Γκονζάλες (78' Ρούτσης), Μαρκόφσκι, Λίμα, Μοσχάκης (86' Καρλόπουλος), Βέρτζος, Χατζηπαντελίδης.

Καλλιθέα (Στάθης Σταθόπουλος): Αθανασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Τζωρμπατζάκης, Κουτρουμπής, Κισκαμπάνης (39' λ.τ Ηρακλής), Τεγούσης, Κατσαρός, Πινδώνης (54' Φαμπιάνο), Τσάνα, Καραδήμος, Πλατέλλας (68' Μαρουκάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσάγγαρη (Μακεδονίας), Κελάζογλου (Χαλκιδικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρλόπουλος - Κατσαρός
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Ήταν ανώτερη και κέρδισε δίκαια η Δόξα Δράμας την Καλλιθέα με σκορ 2-0 κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Δύο πολύ όμορφα γκολ από τον Χλωρό στο 28’ και τον Βέρτζο στο 75’ σφράγισαν τη νίκη και χάρισαν το πρώτο τρίποντο στους «μαυραετούς». Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Σουλογάνη και δίκαια γνώρισαν την ήττα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς - 18:30)
(69' Ζουρούδης σουτ)

Λεβαδειακός (Γιώργος Φοιρός): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος (77' Βασιλείου), Κόλτζος, Τριποτσέρης, Αλεξίου, Τάσιτς, Σερζίνιο (57' Πόποβιτς), Ταραλίδης, Ζαχάρια, Ναπολεόνι (85' Ραμαέλ), Μπάρκογλου.

Διαγόρας (Σούλης Παπαδόπουλος):
Ταμπάσης, Εξουζίδης, Ρέγες (90+1' Σπάρταλης), Ζουρούδης, Γκούντμαν (90' Σαλαμαστράκης), Μαρτίνεζ, Καμινιώτης (80' Πλάτανος), Προβατίδης, Μασάρα, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γαβρίλης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γιαννουγλίδης, Κουτσόγιαννος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τάσιτς, Σερζίνιο, Μπάρκογλου - Γκούντμαν, Προβατίδης, Μασάρα, Πουλόπουλος, Ζουρούδης, Καμινιώτης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 70' Προβατίδης

Σχόλιο: Μεγάλο "διπλό" πέτυχε ο Διαγόρας στην έδρα του Λεβαδειακού, καθώς νίκησε με σκορ 1-0. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κατάφερε να προηγήθει στο 69' με τον Ζουρούδη και να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι "κυανέρυθροι" δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά είχαν την ατυχία να μην πετύχουν δεύτερο τέρμα, διότι ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού είχε σωστές τοποθετήσεις.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (1ο ΟΑΚΑ Δήμου Κατερίνης - 18:30)
(56' πεν Πουλάκος - 33' Χανιώτης σουτ)

Στο 58' δοκάρι ο Παπαγεωργίου

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας, Γουσούλης, Δήμου, Γ. Λαζαρίδης (53' Μήτρου), Τασίδης, Παπαγεωργίου, Γκόνι (46' Γκουγκουλιάς), Πουρτουλίδης, Πέντα, Χατζής (39' Κ. Λαζαρίδης), Πουλάκος.

Εθνικός (Νίκος Γκουλής): Συμεωνίδης, Γκράιμς, Σύρος, Κοκκίνης, Παγώνης, Κορακάκης, Σιλιγαρδάκης, Στρατάκης (62' Τσεμπερίδης), Φαρινόλα (80' Χαϊκάλης), Χανιώτης, Μασμανίδης (71' Ουατάρα).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Θανασακούδης (Μακεδονιάς), Κούλα Χασάν (Ξάνθης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πέντα, Πουρτουλίδης - Κορακάκης, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ 4-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στάδιο Φυλής - 18:30)
(1', 45+1' Ζαχαρόπουλος σουτ, 38', 86' Κατσίκης σουτ - 48' Σάλτο φάουλ)

Θρασύβουλος (Αντώνης Μανίκας): Σιδεράκης, Κολοτούρος, Ζώνας, Πρίπου, Μουστόγιαννης, Κατσίκης (89' Βασιλείου), Κακαράς, Παληγεώργος, Μίχος (65' Παπαζούδης), Λανγκλέ (46' Φρίμπονγκ), Ζαχαρόπουλος.

Ιωνικός (Γιάννης Πετράκης):
Παναγιωτόπουλος, Κωσταντινίδης, Μελαμπιανάκης, Αρβανίτης, Ρομπίνιο, Σιστόν, Δελήμπασης (72' Πασάς), Ντιαλό, Άλβες, Σάλτο (80' Μανωλιάδης), Σπυριδάκης (60' Γιόνδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παρασκευούδης, Βάντσης (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μίχος, Φρίμπονγκ - Άλβες
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Κάτι παραπάνω από ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της νέας σεζόν για τους παίκτες του Θρασύβουλου, οι οποίοι έδειξαν με το... καλημέρα ότι διαθέτουν ένα αρκετά «δεμένο» και αξιόλογο σύνολο. Ο Ζαχαρόπουλος, με γκολ από τα αποδυτήρια, έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους» και πιστοποίησε την πολύ καλή φόρμα που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα. Ο Κατσίκης έδωσε αέρα δυο τερμάτων στους γηπεδούχους λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ενώ ο αειθαλής επιθετικός έβαλε το κερασάκι σε ένα εκπληκτικό ημίχρονο για την ομάδα της Φυλής. Οι Νικαιώτες γνώριζαν ότι είχαν δύσκολο έργο στην επανάληψη, αλλά ο Σάλτο φρόντισε να αναπτερώσει τις ελπίδες τους μόλις στο 48’, με μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ που κατέληξε στα δίχτυα του Σιδεράκη. Ο Κατσίκης ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των «πρασίνων» στο 86ο λεπτό, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΒΕΡΟΙΑ-ΟΦΗ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στάδιο Βέροιας - 18:30)
(40' Σαϊτιώτης κεφ)

Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Kαντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς (56' Καπίας), Μπάρμπας, Τσιάτσιος, Οικονόμου, Λαναρής, Γεωργιάδης (77' Μπαργκάν), Μπλαζέφσκι (66' Καλτσάς), Σαϊτιώτης.

ΟΦΗ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Βεζυρίδης, Βερόν (56' Κατσικογιάννης), Λιαπάκης, Ζορμπάς (46' Γιακούμπου), Πίτσος, Αγρίτης (84' Σοϊλέδης), Γκουεί, Ψωμάς, Ουκάρ, Κιάσσος, Μπερτίν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζυγούρης (Αιτ/νίας), Κωνσταντινίδης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Ιδανική πρεμιέρα πραγματοποίησε η «Βασίλισσα του βορρά» στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η ομάδα της Βέροιας επικράτησε δίκαια με σκορ 1-0 του φιλόδοξου ΟΦΗ, στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, έχοντας «χρυσό» σκόρερ τον Γιώργο Σαϊτιώτη. Οι περίπου 2.500 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες (ανάμεσά τους και 70 οπαδοί του ΟΦΗ), είδαν τη Βέροια να είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος και να επιβάλλει τον ρυθμό της, περιορίζοντας τους Κρητικούς σε παθητικό ρόλο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ-ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στάδιο Καισαριανής - 18:30)
(8' Γκίκας σουτ, 24' Διαμάντης κεφ - 21' Ντοριβάλ σουτ)

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Χωριανόπουλος, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Γκίκας (60' Άντονι), Φραντζεσκί (84' Χαλούλος), Λουάμο (89' Παπαζούδης), Διαμάντης, Γκόγκας.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τζο Παλατσίδης):
Πίτκας, Σάββας (64' Ροντρίγκο), Κουρτεσιώτης (88' Τζέκος), Δούκας, Θεοδοσιάδης, Βούκοβιτς (76' Γεωργίου), Μπιτέλης, Κουτρόμανος, Αθανασιάδης, Χατζηρίζος, Ντοριβάλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζωρτζάκος, Κασσαβέτης (Δυτ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκίκας, Χωριανόπουλος, Άντονι - Σάββας, Χατζηρίζος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Οι περίπου 700 φίλαθλοι (Οι 300 ήταν φίλοι των "κιτρινόμαυρων") που βρέθηκαν στο Στάδιο της Καισαριανής παρακολούθησαν μία αναμέτρηση που είχε τρία τέρματα στα πρώτα 24' λεπτά! Πιο συγκεκριμένα, ο Εθνικός Αστέρας επιβλήθηκε της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1. Ο Γκίκας με σουτ μόλις στο όγδοο λεπτό κατάφερε να βάλει τους "ερυθρόλευκους" μπροστά στο σκορ, ωστόσο η απάντηση της Αναγέννησης ήρθε στο 21' με σουτ του Ντοριβάλ. Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις τρία λεπτά, αφού ο Διαμάντης με κεφαλιά νίκησε τον Πίτκα και έγραψε το τελικό 2-1.

ΑΥΡΙΟ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast