16.9.10

ΓΑΛΑΝΗΣ: "ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ".

 Ήττα στο Πέραμα για το κύπελλο – Μεγάλο ενδιαφέρον για διαρκείας                           
Δ. Γαλάνης: «Μια ευκαιρία να μάθουμε από τα λάθη μας»
Χορηγός η ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ Α.Ε.
                          
● Με ήττα και εμπειρία επέστρεψε η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου από το Πέραμα. Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ανανεωμένου συνόλου, από το οποίο ο κόσμος της Πιερίας περιμένει με αγωνία και ενθουσιασμό την εμφάνιση και τη συμμετοχή του στην Α2 κατηγορία. Αυτό φαίνεται και από τη ζήτηση των καρτών διαρκείας που όπως αποδεικνύεται το ενδιαφέρον είναι αμείωτο.
Για τον αγώνα του κυπέλλου, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Ήταν μία ατυχής προσέγγιση στο παιγνίδι μας, μια κακή νοοτροπία στο πρώτο ημίχρονο και μια ευκαιρία να μάθουμε από τα λάθη μας. Μπράβο στη γηπεδούχο ομάδα για το πόσο αξιόμαχα έπαιξε. Εμείς έχουμε ένα μήνα καιρό για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».
● Για την προμήθεια των καρτών διαρκείας  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ 23510 32153 κατά τις ώρες 6 – 9 μ.μ., στα μέλη του δ.σ., στο 6978 495134 και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: information@pierikosbc.gr
● Και η Α.Ε. ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ είναι στους χορηγούς της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου. Η επιχείρηση Βρίσκεται στο 1ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στην εμπορία ειδών χρωμάτων, υγιεινής,  αυτοκινήτου και πολλών άλλων προϊόντων (βλ. www.vrontinos.gr/).
● Σχεδόν καμία καθημερινή προπόνηση μέχρι τώρα δεν έχασε ο «πατριάρχης» του πιερικού μπάσκετ Αλέκος Τσιώτσιος. Τη φορά αυτή ο φακός τον απαθανάτισε στο γυμναστήριο με τον παλιό καλαθοσφαιριστή Γιώργο Χελιδώνη.
● Νέος πρόεδρος στην ΕΟΚ ανέλαβε ο πρώην Γ.Γ.Α. κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος. Για την ανάληψη των καθηκόντων του, το δ.σ. του Πιερικού Αρχελάου έστειλε την παρακάτω επιστολή: «Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας ως Προέδρου της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, σας συγχαίρουμε θερμά και ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη έργο σας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συμβολή σας θα είναι ουσιαστική, εποικοδομητική και αποτελεσματική, όπως πάντα».
  Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο PREVEZA BEACH, στην Πρέβεζα, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της Ο.Δ.Κ.Ε. 

● Γενική συνέλευση πραγματοποιεί και η ΕΚΑΣΚΕΜ. Θα γίνει τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της στη Βέροια. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόεδρός της είναι ο συμπολίτης μας κ. Αντώνης Παπαγιαννούλης.

● Τέλος, στους φετινούς αγώνες μπάσκετ της Α2 στην Κατερίνη, παρούσα θα είναι και η ομάδα των εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, στον οποίο πρόεδρος είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Αγαθόνικος. Το τμήμα αυτό αποτελείται από 45 άρτια εκπαιδευμένα στελέχη που την τελευταία διετία έχει 6000 ώρες εθελοντικής προσφοράς και αρχηγός του είναι ο γυμναστής κ. Δημήτρης Κατιρτζής με υπαρχηγούς τον κ. Ναούμ Οικονόμου και την κα Παναγιώτα Καρυπίδου.

3 σχόλια:

  1. ΓΑΛΑΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΕΦΕΡΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενω οι κατερινιωτες παιζουν για την φανελα,προβατο...δεν υπαρχουν αυτη τη στιγμη ουτε 5 κατερινιωτες που να μπορουν να παιξουν Α2..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala ta les galani alla distixws mono esy den mathaineis ap ta lathi sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast