16.9.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

Το μυαλό τους στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Ηλιούπολη εκτός έδρας έχουν άπαντες στις τάξεις του Πιερικού οι οποίοι αφήνουν πίσω τους τη "δοκιμασία" του Περάματος και επιστρέφουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Όσοι αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στην πισίνα του ξενοδοχείου "Δανάη", ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά με ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων. Το ευχάριστο είναι ότι από τον χθεσινό αγώνα δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Κανονικά προπονήθηκε ο Μήτρου καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χατζής που πιθανότατα από αύριο μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Μόνος απών ήταν ο Γουσούλης λόγω του προβλήματος στο γόνατο. Αύριο ο αριστερός μπακ του Πιερικού θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας. Όσον αφορά στη συμμετοχή των τριών παικτών στον αγώνα με την Ηλιούπολη, αυτή θα κριθεί στην αυριανή και μεθαυριανή προπόνηση, με τον Χατζάρα πάντως να μην είναι διατεθειμένος να ρισκάρει την υγεία των ποδοσφαιριστών.
Σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου επιστρέφουν οι Δήμου, Πέντα και Γκουγκουλιάς που είχαν λείψει για να προφυλαχθούν από τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Περάματος.
Όσον αφορά τέλος στο πρόβλημα με τη μπλε κάρτα του Μιλόσκοβιτς, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, εκφράζεται όμως η αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της κατερινιώτικης ομάδας για τον κυριακάτικο αγώνα.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast