20.9.10

ΧΑΤΖΑΡΑΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η συνέντευξη Τύπου από την Ηλιούπολη:

Γ. Χατζάρας (προπ. Πιερικού): Θα είμαι λακωνικός. Η μπάλα παίζει άσχημα παιχνίδια. Ωστόσο δεν θα πρέπει άλλοι παράγοντες να παίζουν παιχνίδια σε βάρος του ποδοσφαίρου.

Γ. Βαζάκας (προπ. Ηλιούπολης): Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλες τις ομάδες της Β' Εθνικής. Ήμασταν άτυχοι στον Εύοσμο κι έπρεπε να προκριθούμε με τον Πλατανιά, καθώς ήταν οικονομική σωτηρία για εμάς. Έχουμε υψηλό στόχο για φέτος. Φέτος έπρεπε να βρούμε τρόπο για να κερδίσουμε. Προηγηθήκαμε νωρίς και έιχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλο τέρμα, στη συνέχεια ισορρόπησε ο Πιερικός. Το β' ημίχρονο ήταν γκραν γκινιόλ, ο Πιερικός ήταν καλά στημένος. Το φετινό μας όπλο είναι οι στημένες φάσεις. Περιμένουμε να ανέβουν κάποιοι παίκτες που ήρθαν στο τέλος, όπως ο Λεοντίου.

Γ. Γουμάγιας (παίκτης Πιερικού): Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ήμασταν άτυχοι καθώς τελειώσαμε τον αγώνα με 10 παίκτες. Η Ηλιούπολη ήταν πιο τυχερή.

Κ. Ηλιόπουλος (παίκτης Ηλιούπολης): Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς και το ξέραμε. Καταφέραμε να κερδίσουμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες.

Μικρά από την Ηλιούπολη

* Πολυκοσμία επώνυμων στο γήπεδο, καθώς στις εξέδρες βρέθηκαν οι Νίκος Παντέλης, Νίκος Πηρούνιας, Δημήτρης Μούτας, Κίμων Κοκορόγιαννης, Ανδρέας Τάτος.
** Στις εξέδρες βρέθηκε και ο άσος του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Νίνης, που παρακολούθησε τις προσπάθειες του πρώην συμπαίκτη του, Σωτήρη Λεοντίου.
*** Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα ο Πιερικός, καθώς στο 78' ο Ισμαέλ Λόπεζ τραυματίστηκε στο ζυγωματικό κι αποχώρησε από το γήπεδο, χωρίς να μπορέσει να συνεχίσει. Ο Γιώργος Χατζάρας είχε κάνει και τις 3 αλλαγές μέχρι εκείνο το σημείο.
**** Έξαλλοι με τον διαιτητή οι άνθρωποι του Πιερικού έξω από τα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα, με αφορμή τη φάση που ζήτησαν πέναλτι στο 77ο λεπτό, από τράβηγμα του Νικολόπουλου στον Γκουγκουλιά.

πηγή: mikriliga.com

4 σχόλια:

  1. ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 8:43 π.μ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ...
    ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ..........
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΗΤΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΜΕ .....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ.......
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΗΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΕΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ... ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....
    ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ....ΤΖΙΟΒΑΡΑ .... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ...ΚΑΝΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.....
    ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ,, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ..ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 20 ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΥΘΗΚΑΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ....
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΥΕΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΕΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ....ΤΖΙΟΒΑΡΑ... ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ....................

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σφαγή όπως τα λέει σωστά και ο φίλος Πασχάλης. Όμως κάτι πρέπει να κάνουμε και με την άμυνα. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε παιχνίδι να τρώμε γκολ. Μια ομάδα χτίζεται από την άμυνα κάτι που έως τα τώρα παιχνίδια φαίνεται να είναι το αδύνατο σημείο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eλεος με την διαιτησία ας έρθουν διαιτητές από το εξωτερικό αλιωνετε το ποδόσφαιρο μας και απαξιώνετε.Σε Α και Β γίνετε χαμός.
    Δίο αγωνιστικές έχουν γίνει και σχεδον όλοι είναι διαμαρτυρόμενοι.
    Καλά εμείς στον ΠΙΕΡΙΚΟ είμαστε συνηθισμένη στις σφαγές μια πάνω μια κάτω δε γαμης μέχρι το τέλος έχουν να δουν ακόμη τα μάτια μας.
    Περισσή αν δεν με απάτα η μνήμη μου είχαμε πάρει μονό ένα πέναλτι.
    Για φέτος παΐδια μην θέλουμε άλλο το πήραμε την πρώτη αγωνιστική τέλος για φέτος δώσαμε δώσαμε.

    Ε ρε γλέντια που λέει και ο Καραγκιόζης



    Μια Ζωή Πιερικός Θύρα 5 κολλημένος στα κάγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΜΗΤΣΙΟΣ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ...
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ..

    ΚΩΣΤΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast