6.9.10

ΓΟΥΜΑΓΙΑΣ: ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ.

«Ο Εθνικός είναι μια υπολογίσιμη δύναμη, αλλά έχουμε τα φόντα να ξεκινήσουμε με νίκη, ώστε να χαροποιήσουμε τον κόσμο μας και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Μπορούμε να ανταποκριθούμε στις δεδομένες δυσκολίες.
Στα φιλικά φάνηκε ότι είμαστε γενικώς σε καλή κατάσταση, σε ένα ικανοποιητικό σημείο, αλλά αυτό πρέπει να φανεί και στα επίσημα ματς. Το πρωτάθλημα προμηνύεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Με την πάροδο του χρόνου αποκτούμε μεγαλύτερη ομοιογένεια» τόνισε αρχικά ο Γουμάγιας στα"Αθλητικά Νέα 98,7".

Ακολούθως, ο πρώην γκολκίπερ του Εθνικού Αστέρα και του Πανθρακικού αναφέρθηκε στις διαφορές του περσινού με τον φετινό Πιερικό: «Έφυγαν βασικά στελέχη και ήρθαν πιο νεαροί παίκτες, με την ίδια όμως αξία και ποιότητα. Υπάρχει ενθουσιασμός και διάθεση για δουλειά. Η φετινή με την περσινή ομάδα είναι τελείως διαφορετικές, δεν θεωρώ ότι συγκρίνονται. Πιστεύω ότι θα έχουμε εξίσου καλή πορεία με πέρυσι και αυτό είναι ευχής έργο. Βεβαίως, προέχει να μείνουμε μακριά από περιπέτειες και να βάλουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον.
Είμαστε προσγειωμένοι και βλέπουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι. Ατού του Πιερικού εκτός από το ρόστερ είναι η συνέπεια της διοίκησης και η εμπειρία του προπονητή μας στην κατηγορία. Άλλωστε, έχει δείξει ότι ξέρει να δημιουργεί ομάδες με νεαρούς και όχι τόσο… διάσημους παίκτες».

πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast