16.9.10

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΤΟΥΚΑΝΤΑΜ ΣΤΟ www.sport-fm.gr

Έπιασε τέσσερα πέναλτι και έστειλε τον Πιερικό στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ αφήνοντας εκτός τον Αίαντα Σαλαμίνας. Τοwww.sport-fm.gr βρήκε τον Γιώργο Γουμάγια αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και προσπάθησε να ανακαλύψει το μυστικό του Έλληνα πορτιέρο. 

Συνέντευξη στον Χρήστο Οικονόμου 

«Δεν έχω κάποιο μυστικό. Τα πέναλτι έχουν ρίσκο. Επιλέγεις μια γωνία και πέφτεις. Είναι και θέμα τύχης. Σήμερα η τύχη ήταν μαζί μου και κατάφερα να πιάσω τα πέναλτι», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην παιχνίδι: «Ήταν μια αγχωτική πρόκριση. Περάσαμε στην επόμενη φάση και μόνο αυτό κρατάμε. Έγινε ένα παιχνίδι σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και ευτυχώς που βγήκαμε υγιείς». 

Στην επόμενη φάση ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γουμάγιας πιστεύει: «Για εμάς προέχει το πρωτάθλημα και η Ηλιούπολη. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως με τον Αστέρα θα παίξουμε στην έδρα μας καθώς σε τέτοια παιχνίδια η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο. Και πέρυσι είχαμε πάει πολύ καλά και ελπίζουμε και φέτος να κάνουμε κάτι ανάλογο». 

Για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη, τόνισε: «Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ειδικά μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να φτιάξουμε καλή ομάδα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και νέο προπονητή. Φτιάχνουμε ομάδα σε βάθος χρόνου». 

Τέλος για τους στόχους του Πιερικού, είπε: «Αρχικά θέλουμε να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Από εκεί και πέρα όσο ψηλότερα φτάσουμε τόσο καλύτερα. Θέλουμε να φτιάξουμε καλή ομάδα και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

1 σχόλιο:

  1. Το πριμ της πρόκρισης οι παίκτες πρέπει να το δώσουν στον Γουμάγια, γιατί μόνο αυτός αξίζει να το πάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast