1.3.10

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ.

Δηλώσεις Γαλάνη, Χρηστίδη και Δαμαλή

Γαλάνης: «Σήμερα τον αγώνα τον κέρδισε ο κόσμος»

Χρηστίδης: «Να γίνεται εδώ ένα πανηγύρι και κάθε Κυριακή να πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην άνοδο για την Α2 εθνική κατηγορία»

Δαμαλής: «Για να φτάσουμε στο στόχο μας, πρέπει να έχουμε το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση σε κάθε παιγνίδι»

Μετά τη νίκη του Πιερικού Αρχελάου στην Κατερίνη επί της ομάδας του Αίαντα Ευόσμου, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, ο team manager Χρήστος Χρηστίδης και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Δαμαλής, δήλωσαν:

Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Όλες οι ομάδες έρχονται εδώ χωρίς να έχουν να χάσουν τίποτε, να δείξουν το σθένος τους και τη δυναμικότητά τους απέναντι στον πρώτο. Σήμερα τον αγώνα τον κέρδισε ο κόσμος. Επειδή το παιγνίδι ξεκίνησε λίγο καθυστερημένα λόγω του άλλου αγώνα που γινόταν, τα παιδιά είδαν τον κόσμο που γέμισε από νωρίς ασφυκτικά το γήπεδο και υποστήριζε ένθερμα τις προσπάθειές τους και σ΄ αυτόν οφείλεται το πολύ καλό μπάσκετ που παίξαμε για τριάντα και λεπτά. Έπειτα λόγω του λίγου το άγχους του πρωταθλητισμού και της νευρικότητά μας, μας πλησίασαν στο σκορ, αλλά στο τέλος δείξαμε ωριμότητα και πήραμε το παιγνίδι. Ο πρωταθλητισμός είναι ένα έργο που τώρα το γεύεται η Κατερίνη και τώρα μαθαίνει από αυτό. Σίγουρα δεν παίζουμε με αόρατους αντιπάλους. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και εμείς πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας, πρέπει να βελτιωνόμαστε γιατί το «ταμείο» γίνεται στις τριάντα Μαΐου. Ο καλύτερος μας παίκτης είναι ο δέκατος τέταρτος. Η δουλεά που γίνεται στις προπονήσεις είναι σημαντική και σε βάθος. Πολλά παιδιά που δεν τα έχει δει ο κόσμος, κάτω από άλλες περιστάσεις θα έκαναν καριέρα στη Β΄ εθνική. Όλα τα παιδιά προσπαθούν και δίνουν μεγάλο σθένος στην ομάδα».

Χρήστος Χρηστίδης - team manager Πιερικού Αρχελάου: «Η κατηγορία της Β΄ εθνικής είναι πάρα πολύ δύσκολη και το ότι είμαστε πρώτοι μας τιμά ακόμη παραπάνω. Ο Εύοσμος ήταν μία πάρα πολύ καλή ομάδα, άσχετα με το που φύγαμε αρκετά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και αυτό χάρη στο πάθος μας. Οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν και αυτοί την ποιότητά τους, αφού στο τέλος προσπάθησαν να φέρουν τον αγώνα στα ίσια. Εμείς βλέπουμε τα παιγνίδια ένα - ένα και βέβαια πάντα μετράει η νίκη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι τον κόσμο μας και επιθυμία όλων μας είναι όπως και σήμερα, έτσι και στους υπόλοιπους πέντε αγώνες του πρωταθλήματος να γίνεται εδώ ένα πανηγύρι και κάθε Κυριακή να πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην άνοδο για την Α2 εθνική κατηγορία».

Γιάννης Δαμαλής - καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Σήμερα κάναμε ακόμη μία σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως αυτή του φιλοξενούμενου Αίαντα Ευόσμου. Είχαμε ψυχή και συγκέντρωση στα περισσότερα λεπτά του αγώνα και από την αρχή δείξαμε πόσο θέλαμε αυτή τη νίκη. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι για να φτάσουμε στο στόχο μας, πρέπει να έχουμε το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση σε κάθε παιγνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και βέβαια σ΄ αυτόν το υπέροχο κόσμο που ήταν πάλι κοντά στην ομάδα και απέδειξε, νομίζω, περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι χρειαζόμαστε μεγαλύτερο γήπεδο».

1 σχόλιο:

  1. Τι να ευχαριστήσετε ρε παληκάρια, εμείς σας ευχαριστούμε για τη χαρά που μας δίνετε κάθε Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast