28.3.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: Η "ΕΙΚΟΝΑ" ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΡΟΔΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ)

(16' Χλωρός κεφ, 70' Γκίκας σουτ - 8' Κακλαμάνος σουτ)

Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Καρατζιοβαλής, Πακάλτσης, Παπαθανασίου, Σαμαράς, Ρομπίνιο, Γκίκας, Χ. Μουρατίδης (90+3' Άγγος), Παρμαξίδης, Πινδώνης (40' Μπαξεβανίδης), Χλωρός (71' Λ. Μουρατίδης), Μαρκόφσκι.

Ρόδος (Ράινερ Μάουρερ): Παναγιωτόπουλος, Βιλάρ (76' Αθανασιάδης), Μπιμπίρης, Δανάς, Λουτσιάνο, Κόντης (50' Ζιλβάν), Καλλιμάνης, Πρίπου, Ιράλα, Πελέκης (79' Παπαδημήτρης), Κακλαμάνος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δροσινός (Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαμαράς, Χλωρός, Γκίκας - Κόντη, Πρίπου, Βιλάρ, Αθανασιάδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Επιστροφή στις νίκες για τη Δόξα Δράμας και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στη Ρόδο που προηγήθηκε στο 8ο λεπτό, αλλά οι «μαυραετοί» αρχικά ισοφάρισαν με τον Χλωρό και τελικά πήραν το πολύτιμο τρίποντο χάρη σε τέρμα του Γκίκα. Στο δια ταύτα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς μετά από κόρνερ ο Κακλαμάνος με γυριστό «τακουνάκι» παραβίασε την εστία του Καρατζιοβαλή και έδωσε το προβάδισμα στους Ροδίτες. Οι γηπεδούχοι πήραν στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα και έφεραν το ματς στα ίσια οκτώ λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Χλωρού. Η πίεση από πλευράς Δραμινών συνεχίστηκε καθόλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει το 2-1 και πάλι με τον Χλωρό αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε ελάχιστα άουτ. Οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου με σκληρά μαρκαρίσματα στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης, αλλά ο Γκίκας ήταν τελικά αυτός που έλυσε το «γόρδιο δεσμό» και με με ευθύβολο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο ματς αποτέλεσε το ντεμπούτο του τεχνικού Στράτου Βουτσακέλη στον πάγκο της Δόξας.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Τσάγγαρης (54' Ουέλινγκτον), Βακουφτσής (76' Γκόγκας), Χατζηρίζος, Μπουντούρης, Μόντζο (54' Μπιτέλης).

Θρασύβουλος (Γιάννης Πλαβούκος): Κωστάκης, Σ. Μίχος, Πιπίνης, Κονέσνι, Βασιλείου, Χ. Μίχος (90+2' Τσούτσουρας), Κατσίκης (66' Αλεξάντροβιτς), Παληγεώργος, Χατζηπαντελίδης, Καραμαλίκης, Κόμπο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ταρανάς, Απτόσογλου (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μελαμπιάνακης, Μπιτέλης - Χ. Μίχος, Βασιλείου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Αναγέννηση και Θρασύβουλος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι όπου είχε ρυθμό και μερικές καλές στιγμές, αλλά έλειπε η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου που είναι φυσικά το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αρκετά νωρίς, αλλά το τέρμα του Κατσίκη ακυρώθηκε ως οφσάιντ στα πρώτα λεπτά, ενώ οι Τσάγγαρης και Μπουντούρης δεν μπόρεσαν αντίστοιχα να κερδίσουν τον Κωστάκη σε μια διπλή ευκαιρία στο 11'. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, αλλά η ομάδα της Φυλής κατόρθωσε να ισορροπήσει το ματς μετά το ημίωρο, ενώ παράλληλα είχε δυο καλές στιγμές με τον μόνιμο σκόρερ της, Καραμαλίκη, για να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν και πάλι πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους. Είχαμε από μια αξιόλογη φάση για τις δυο ομάδες στο δεύτερο μέρος, με τον Καραμαλίκη στο 76' και τον Ουέλινγκτον στο 80', αλλά δε σημειώθηκε ποτέ το τέρμα που θα έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης.

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ)

(89' Ροντρίγκο σουτ - 48' Σκάγκλια σουτ)

Στο 34' οριζόντιο δοκάρι ο Φαρινόλα

Στο 90+2' δοκάρι ο Γεωργιάδης

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράιμς, Παγώνης, Καρακώστας, Σύρος, Σιλιγαρδάκης (71' Κωστάκης), Κορακάκης (53' Τσεμπερίδης), Σουμπίνιο, Ζουαρί (53' Φερέιρα), Ροντρίγκο, Φαρινόλα.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπανγκουρά, Σκάγκλια, Κωνσταντινίδης (78' Κάλι), Παπάζογλου, Λεοζίνιο (87' Κόντος), Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος (46' Βοσκόπουλος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραγκούνιας (Αχαϊας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξανδρόπουλος, Ρηγόπουλος (Αχαϊας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παγώνης, Συρός, Ρόντριγκο, Τσεμπερίδης - Γεωργίαδης, Παπάζογλου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Εθνικός και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο Ελληνικό, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται καλύτεροι στο πρώτο μέρος και τους Σερραίους να αναλαμβάνουν δράση στην επανάληψη. Καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση έπαιξε ο δυνατός άνεμος, όπου ευνόησε τους γηπεδούχους στα πρώτα 45 λεπτά και τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 3', όταν ο Μπανγκουρά από πολύ κοντινή απόσταση έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στη συνέχεια οι Πειραιώτες είχαν διαδοχικές ευκαιρίες με τους Σιλιγαρδάκη, Ζουαρί και Φαρινόλα (δοκάρι). Αυτό που δεν κατάφεραν οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου, το έκαναν πράξη οι «ερυθρόλευκοι» στις αρχές της επανάληψης, όταν σε μια αντεπίθεση ο Σκάγκλια άνοιξε το σκορ για τον Πανσερραϊκό. Τα «λιοντάρια» θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Κωνσταντινίδη και τον Γεωργιάδη αλλά ο Σουλογάνης κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Κοτταράς νίκησε τον Ροντρίγκο στο 67', αλλά δεν τα κατάφερε στο 89' με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος φορ να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης και να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Μπανγκουρά και Γεωργιάδης (δοκάρι) είχαν τριπλή ευκαιρία για να ξαναπάρουν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις, αλλά απέτυχαν κι ενώ ο Σουλογάνης βρισκόταν στο έδαφος. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες στο δεύτερο βοηθό για φάουλ του Μπανγκουρά στον πορτιέρο του Εθνικού, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια για μερικά δευτερόλεπτα πήρε ο Κωστάκης.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

(56' Γκουστάβο φάουλ, 61' Λουρένσο σουτ, 77' Μπερνς σουτ)

Στο 17' οριζόντιο δοκάρι ο Ντε Βισέντι

Στο 69' δοκάρι ο Πουρτουλίδης

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Ιωάννου, Βενέτης, Λαμπρόπουλος, Μπερνς, Φλαβίνιο, Ρεπερνέ, Γιαννιτσανάκης, Τσίγκας.

Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Ηλιόπουλος, Μανιάτης, Καλαγκάνης, Πουρτουλίδης, Σπυριδάκης, Τσιμικλής, Κωνσταντόπουλος, Σιλά, Ντε Βισέντι, Τάσιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Τσιαμπάζης (Κοζάνης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να φανερώνει μια άνετη επικράτηση της Κέρκυρας επί της Καλαμάτας, αλλά η «Μάυρη θύελλα» δεν κλείστηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και προκάλεσε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Οι «Φαίακες» ξεκίνησαν δυνατά και είχαν μια καλή στιγμή στο 10' όταν ο Τσίγκας νικήθηκε από τον Μπαλτιμά, αλλά στο 17' ο Ντε Βινσέτι απώλεσε μοναδική ευκαιρία, όταν από πολύ κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη. Ο Τσίγκας και πάλι στο 32' αστόχησε προ κενής εστίας και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Σε έναν αρκετά κακό αγωνιστικό χώρο, οι Κερκυραίοι αναγκάστηκαν να υπερβάλλουν εαυτούς προκειμένου να ανοίξουν το σκορ και τα κατάφεραν μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκουστάβο. Η υπόθεση νίκη έγινε πιο εύκολη για τους παίκτες του Μπάμπη Τεννέ στο 61ο λεπτό, όταν ο Λουρένσο μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Μπαλτιμά και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε ασφαλή επίπεδα. Παρόλα αυτά, οι «μελανόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να μειώσουν με τον Πουρτουλίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε και πάλι στο δοκάρι του Αποστολίδη. Ο Μπερνς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα μετά από πολύ καλό συνδυασμό του Φλαβίνιο με τον Λουρένσο και πλέον η Κέρκυρα βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

(5' Μπαϊκαρά σουτ - 83' Στεφανίδης σουτ)

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλαπέρας): Πονηρός, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Δέντσας, Δημούτσος (69' Χάντζιτς), Μπαϊκαρά, Στόρμπαεκ, Ζουρούδης (55' Μπουμάλ), Θεοδωρίδης, Μουμίν (88' Μαρτελότο).

Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος (46' Μπλαζέφσκι), Χασιώτης, Μπάρμπας (63' Τσουκαλίδης), Κούτσης, Βαγγελόπουλος, Ναλμπάντης (46' Δεινόπαπας), Σκλιοπίδης, Μπεκιάρης, Στεφανίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανούσος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παλαμιδάς (Λακωνίας), Ζαρακοβίτης (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δέντσας, Δημούτσος, Χάντζιτς - Μπάρμπας, Μπλαζέφσκι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Παναιτωλικός και Αγροτικός Αστέρας μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο στο Αγρίνιο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικά έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να βρεθούν στην πρώτη εξάδα. Κι όμως, το απόγευμα ξεκίνησε ιδανικά για τα «καναρίνια» που προηγήθηκαν πολύ νωρίς με τον φορμαρισμένο Μπαϊκαρά (σημείωσε το 7ο φετινό του τέρμα). Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος κι έχασαν ευκαιρίες με τους Δημούτσο και Μπαϊκαρά για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά τα πράγματα άλλαξαν στην επανάληψη. Ο Μάκης Χάβος έριξε στο ματς τους Μπλαζέφσκι και Δεινόπαππα θέλοντας να ενισχύσει την επίθεση και έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους. Οι Στεφανίδης και Βαγγελόπουλος είχαν τρεις καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, αλλά και οι γηπεδούχοι με τον Θεοδωρίδη είχαν κλασική ευκαιρία για να κάνουν το 2-0, όμως ο Γιακουμής «λύτρωσε» τους «σταχυοφόρους». Τελικά, ο Στεφανίδης χρίστηκε σκόρερ στο 83' και έτσι οι Θεσσαλονικείς ανταμοίφθηκαν για το επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιξαν σε μια ισχυρή έδρα όπως αυτή του Παναιτωλικού στο β' μέρος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΡΟΔΟΥ)

(28' πεν Ταραχούλσκι - 56' Μουνιόθ σουτ, 66' Κάμπας κεφ)

Στο 10' δοκάρι ο Μουνιόθ

Στο 17' δοκάρι ο Ρούσεφ

Στο 62' οριζόντιο δοκάρι ο Ρούσεφ

Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελλίδης, Μπριλάκης (80' Παύλου), Σαλαμαστράκης, Κωνσταντινίδης, Σπάρτάλης, Ρούσεφ, Κρουσταλλέλης, Γεωργιάδης (74' λ.τ Τριανταφύλλου), Ταραχούλσκι, Τσιάτσιος, Πουλόπουλος (5' λ.τ Δήμου).

Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Θέμελης, Νικολόπουλος, Παραράς, Ρουσάκης, Δημήτρης, Κόλτσης, Γήτας (88' Ψαρρής), Κάμπας, Κρητικός (55' Σαρμιέντο), Νατσέφσκι, Μουνιόθ (83' Δωροβίνης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντινίδης, Χαδήμογλου (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γεωργίαδης, Μπριλάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Η ομάδα της Ηλιούπολης συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις και παράλληλα σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά κόντρα στον Διαγόρα που ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει την πρώτη εξάδα. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους καταγράφηκε στο 10', όταν μετά από το σουτ του Μουνιόθ και την κεφαλιά του Κάμπα, η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη, αλλά η απάντηση των Ροδίτων ήταν άμεση και ισοφάρισαν τα δοκάρια με τον Ρούσεφ στο 20ο λεπτό. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ταραχούλσκι και διατήρησαν άνετα την πρωτοπορία μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η Ηλιούπολη, όμως, ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, ανέκτησε τον έλεγχο της αναμέτρησης και έφερε το ματς στα ίσια με τον Μουνιόθ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σαρμιέντο. Ο Ρούσεφ θα μπορούσε να βάλει και πάλι σε θέση «οδηγού» τον Διαγόρα στο 60', αλλά η μπάλα βρήκε αυτή τη φορά στο οριζόντιο δοκάρι μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του παίκτη. Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα ο Κάμπας ολοκλήρωσε την ανατροπή μετά από σέντρα του Μουνιόθ και σημείωσε το νικητήριο τέρμα των «κυανέρυθρων». Φυσικά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά τόσο ο Γεωργιάδης, όσο και ο Σπάρταλης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Θέμελη.

* Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα ο Χρήστου και αντικατάσταθηκε στο αρχικό σχήμα από τον Κρουσταλλέλη, ενώ τη θέση του νεαρού παίκτη στην 18αδα πήρε ο Κατερίνης.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΙΩΝΙΚΟΣ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ ("ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ")

(65' Σάλτο κεφ, 75' Φουρτάδο σουτ)

Αιγάλεω (Σούλης Παππάς): Στεφανάκος, Μουστογιάννης, Τσιρογιάννης, Παντίδος, Μπάκοβιτς (83' Βελέτης), Ουμούρι (70' Κακαράς), Τσαμπούρης (30' Βάσι), Σκάρος, Πουλάκος, Νάστος, Φραντζεσκί.

Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Μπάγιτς, Τσερκέζος, Κριστόρι, Πεδάνο (63' Σάλτο), Μακράκης (81' Σιδέρης), Φουρτάδο, Ερρίκος (67' Σ. Παπαζούδης), Λανγκλέ, Ρουσάκης, Μωραΐτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσιος (Πρέβεζας)

ΒΟΗΘΟΙ: Σταθόπουλος, Κανδύλης (Ηλείας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παντίδος, Νάστος, Φραντζεσκί - Ρουσάκης, Πεδάνο, Λανγκλέ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 70' Σκάρος

Σχόλιο: Καλύτερο το Αιγάλεω στο α' μέρος, σε έναν αγώνα που έπαιζε το τελευταίο του "χαρτί" για να διατηρήσει ζωντανές τις λίγες πιθανότητες παραμονής. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, φωνάζουν για πέναλτι στα τελευταία λεπτά του ημιχρόου, σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Τσιρογιάννης. Ο Ιωνικός έπαιξε άριστα την τακτική των αντπιθέσεων στο β' μέρος και σε δυο από αυτές, πέτυχε μέσα σε διάστημα 10 λεπτών (65'-75') τα τέρματα που του χάρισαν τη μεγάλη νίκη,

* Με 25 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

* Νέα δίλεπτη διακοπή σημειώθηκε στο παιχνίδι, καθώς δέχτηκε και πάλι αντικείμενο ο Πουρής

* Πεντάλεπτη διακοπή υπήρξε στο ματς γιατί χτύπησε από αντικείμενο έπεσε από την εξέδρα ο τερματοφύλακας του Ιωνικού Χρήστος Πουρής.

* Πριν την έναρξη της αναμέτρησης στη Λεωφόρο Θηβών σημείωθηκαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Αιγάλεω και του Ιωνικού, αλλά και των αστυνομικών δυνάμεων.

ΧΘΕΣ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0-0

ΟΦΗ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (27 ΑΓΩΝΕΣ)

1. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 56
2. ΚΕΡΚΥΡΑ 55
3. ΟΦΗ 46
4. ΕΘΝΙΚΟΣ 42
5. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 39
6. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 39
7. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 38
8. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 37
9. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 35
10. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 35
11. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 35
12. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 33
13. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 33
14. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 32
15. ΙΩΝΙΚΟΣ 30
16. ΡΟΔΟΣ 29
17. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 22
18. ΑΙΓΑΛΕΩ 16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast