11.3.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ, ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ "ΣΤΗΜΕΝΑ".

Με τον Γιώργο Γκουγκουλιά να ξεπερνάει την ενόχληση που είχε στο κουντεπιέ και να εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Πιερικού στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Σύμμαχος των "μελανολεύκων" ήταν ο βελτιωμένος καιρός που επέτρεψε στο Σούλη Παπαδόπουλο να προπονήσει τους ποδοσφαιριστές με σαφώς καλύτερες συνθήκες από χθες. Έμφαση δόθηκε στις "στημένες" φάσεις, κομμάτι άλλωστε στο οποίο δουλεύει παραδοσιακά πάρα πολύ ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός σε όλες του τις ομάδες.
Ατομικά γυμνάστηκαν για άλλη μια ημέρα οι Γιώργος Τασίδης και Γιώργος Μακρής. Όσον αφορά στον δεύτερο βέβαια, είναι γνωστό ότι θα απουσιάσει για δυο βδομάδες ακόμη λόγω της μερικής ρήξης έσω πλαγίου συνδέσμου που τον ταλαιπωρεί, ο Τασίδης όμως πιθανότατα θα ξεπεράσει το πρόβλημα και θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα με το Αιγάλεω. Υπενθυμίζεται ότι δεν υπολογίζονται επίσης οι Αστέριος Νίκου (τραυματίας) και Σάκης Παντελιάδης (τιμωρημένος) ενώ επιστρέφει ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ που εξέτισε την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές της ποινής του στο προηγούμενο ματς.
Η αυριανή προπόνηση που θα είναι ουσιαστικά η τελευταία εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, αφού το Σαββάτο θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο χαλάρωμα, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 14.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast