20.3.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: "ΛΕΥΚΗ" ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)

Στο 68' οριζόντιο δοκάρι ο Ζουαρί

Στο 79' οριζόντιο δοκάρι ο Σουμπίνιο

Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Ψυχογιόπουλος, Αντ. Κωνσταντόπουλος (46' Καλαγκάνης), Ηλιόπουλος, Σιλά (80' Ετέροβιτς), Τάσιτς, Ντε Βινσέντι, Πουρτουλίδης, Παπουτσής, Σπυριδάκης (71' Καμινιώτης), Κουτσοσπύρος.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράϊμς, Παγώνης, Μοσχογιάννης, Καρακώστας, Σιλιγαρδάκης (63' Τσεμπερίδης), Σουμπίνιο, Κορακάκης, Νικολόπουλος (63' Φερέιρα), Ζουαρί (82' Κωστάκης), Φαρινόλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίσης (Ηπείρου), Ροκοπάνος (Αιτ/νιας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντε Βινσέντι, Τάσιτς, Παπουτσής, Ετέροβιτς - Σουμπίνιο, Σιλιγαρδάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+4' Ετέροβιτς

Σχόλιο: Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Καλαμάτας και του Εθνικού. Μεγάλοι πρωταγωνιστές και για τις δύο ομάδες ήταν οι τερματοφύλακες που πραγματοποίησαν σωτήριες επεμβάσεις. Μάλιστα, ο πορτιέρο των Πειραιωτών Γιώργος Σουλογάνης ήταν ο καλύτερος παίκτης των φιλοξενούμενων καθώς σε τέσσερις περιπτώσεις (1' Ντε Βινσέντι, 15', 16', 90' Κουτσοσπύρος) κράτησε ανέπαφη την εστία του! Από κει και πέρα το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα τη μεσσηνιακή ομάδα, ενώ οι Πειραιώτες παραμένουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ χωρίς ωστόσο να τις αξιοποιήσουν. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι δύο φορές όταν είδαν την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαλτιμά, στο 68' και στο 79' μετά από προσπάθειες των Ζουαρί και Σουμπίνιο. Στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ετέροβιτς, που είχε μπει στο γήπεδο στο 78'.

* Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, διότι η ΠΑΕ Καλαμάτα δεν κατάφερε να πληρώσει τις οφειλές της στην εφορία και αυτομάτως της απαγορεύτηκε να σφραγίσει τα εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση. Μάλιστα ο ΚΑΠ αναφέρει ότι το παιχνίδι επιτρέπεται να το παρακολουθήσουν 26 άτομα από την κάθε ομάδα. Να σημειωθεί ότι οι αρκετοί φίλοι της "Μαύρης Θύελλας" παρακολούθησαν το παιχνίδι από τις διπλανές πολυκατοικίες.

πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast