31.3.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2-0: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

Πέτρος Ρουτζιέρης (βοηθός προπονητή Διαγόρα): Παρά τα πολλά προβλήματα που είχαμε, καταφέραμε και σταθήκαμε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, που τα έδωσαν όλα, παίζοντας για τους εαυτούς τους. Δεν ευτυχήσαμε να πάρουμε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Κρατάμε την καλή εμφάνιση η οποία μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να ανεβούμε ψηλότερα στη βαθμολογία για να μην έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια. Συγχαίρω τον Σούλη Παπαδόπουλο και εύχομαι καλή συνέχεια.

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δύσκολη ομάδα που έχει πάρα πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Σταθήκαμε τυχεροί στην αρχή του αγώνα. Ο Διαγόρας ήταν από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από την Κατερίνη όσο είμαι στον πάγκο του Πιερικού. Σκοράραμε σε καθοριστικό σημείο με τον Θάνο. Μετά μείναμε με 10 παίκτες. Στο α' μέρος ο Διαγόρας ήταν πολύ καλύτερος. Στο β' μέρος αφού μιλήσαμε με τα παιδιά, δεχτήκαμε πίεση, μόνο όμως από στημένες φάσεις (και τα δυο δοκάρια έτσι έγιναν). Ξέραμε ότι ο Ρούσεφ έχει πολύ καλές εκτελέσεις και προσπαθήσαμε να βρούμε χώρους στις αντεπιθέσεις. Πετύχαμε ένα ακόμη γκολ και δε μας δόθηκε και πέναλτι πάνω στον Παντελιάδη που θα ήταν και κόκκινη κάρτα. Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια και πήραν μια νίκη η οποία, όπως είναι το πρωτάθλημα σχεδόν μας εξασφαλίζει την παραμονή κατά 80-90%. Ίσως ξαφνιάζεστε αλλά έτσι είναι! Θα παθαίναμε ό,τι και ο Διαγόρας που πήγαινε για τη νίκη στον προηγούμενο αγώνα και έχασε. Θα μπορέσουμε τώρα με πιο καθαρό μυαλό να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι-οφ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στον Διαγόρα που έπαιξε πάρα πολύ καλά αλλά ήταν άτυχος.

Δημήτρης Τσιάτσιος (ποδοσφαιριστής Διαγόρα): Όπως είδατε, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Όταν χάνεις ευκαιρίες, η μπάλα σε τιμωρεί. Αυτό που θέλουμε είναι να κρατήσουμε την αγωνιστικότητα που είχαμε σήμερα κι όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλό Πάσχα και καλή συνέχεια στον Πιερικό.

Θανάσης Παντελιάδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Σε ένα πρώτο ημίχρονο που ανήκε στο Διαγόρα καταφέραμε να προηγηθούμε. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, ήλθε και η αποβολή του Τασίδη. Στο β' μέρος όμως δείξαμε ότι θέλουμε το παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια τους. Τέτοιες νίκες δείχνουν που μπορεί να φτάσει μια ομάδα. Με την προσπάθεια των παιδιών πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, καλή συνέχεια στο Διαγόρα.

1 σχόλιο:

  1. 5η θεση και συνεχιζουμε !
    τα πλεϋ οφ ειναι πολυ κοντα.
    σημερα η ομαδα εδειξε χαρακτηρα ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!
    Πιερικε διπλο μες στον Αγροτικο !!!

    PIERIKOS GATE-5-
    MELANOLEYKOI club

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast