14.3.10

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-1-"ΠΑΤΗΣΑΝ" ΕΞΑΔΑ ΟΙ "ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ".

Οι Κατερινιώτες παρουσιάστηκαν άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και πήραν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ο Πέντα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 71ο λεπτό. Το Αιγάλεω μετά από αυτή την ήττα ελπίζει πλέον μόνο σε ένα θαύμα για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο λίγος κόσμος που προσήλθε στις κερκίδες του "Στ.Μαυροθαλασσίτης" μάλλον δεν πρέπει να ικανοποιήθηκε πολύ από το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες.
Αιγάλεω και Πιερικός μάλλον είχαν το νου τους στη σκοπιμότητα καθώς το Πρωτάθλημα βρίσκεται στη πιο κρίσιμη καμπή του. Τελικά οι "μελανόλευκοι" παίζοντας έξυπνα πήραν την πολυπόθητη νίκη με γκολ-πέναλτι του Πέντα και ατενίζουν το μέλλον με περισσή αισιοδοξία. Από την άλλη το Αιγάλεω μάλλον πρέπει να κάνει σχέδια για τη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

ΦΑΣΕΙΣ: Πιο δυνατά μπήκε το Αιγάλεω στο ματς με σκοπό να επιβάλει τον ρυθμό που αυτό ήθελε. Η πρώτη καλή φάση ήρθε για τους γηπεδούχους στο 13΄, όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Μουστόγιαννης έστρωσε τη μπάλα στον Κακαρά όμως το σουτ που έπιασε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γουμάγια.
Η πίεση του Σίτι συνεχίστηκε και 10 λεπτά αργότερα ο Μουστόγιαννης ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής καθώς μετά από σέντρα του Τσιρογιάννη έπιασε την κεφαλιά η μπάλα όμως πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Πιερικού. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοροπήσουν τον αγώνα και στο 28΄ στην πρώτη τους καλή στιγμή προηγήθηκαν με κεφαλιά του Όλγκιν, το τέρμα όμως ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής Κουκλομένος υπέδειξε επιθετικό φάουλ πάνω στον Κοκκίνη. Στο 33΄ οι "μελανόλευκοι" απείλησαν εκ νέου όταν μετά από φάουλ του Πέντα, ο Πάστος έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Κοντέων που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, όμως είδε τη μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου.

Το Αιγάλεω μπήκε πολύ δυνατά και στην επανάληψη όμως ο Πιερικός με συνοχή στην άμυνά του κατάφερε να αποκρούσει το πρώτο κύμα πίεσης μέχρι το 60΄.
Η καλύτερη φάση του αγώνα άνηκε στους Κατερινιώτες που βγήκαν μπροστά και παραλίγο να προηγηθούν, όταν στο 63ο λεπτό Θάνος έκανε ατομική προσπάθεια από τα δεξιά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε στον Γκουγκουλιά που σε κενή εστία από απόσταση δύο μέτρων έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Κι ενώ το γκολ για τους φιλοξενούμενους "ψηνόταν", ήρθε στο 71ο λεπτό όταν ο Τσιρογιάννης ανέτρεψε εκτός φάσης τον Χατζηζήση μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών και ο Πέντα με ωραία χτύπημα πέναλτι έκανε το 0-1. Το Αιγάλεω βγήκε μπροστά και απείλησε τρία λεπτά αργότερα όταν όταν ο Φρατζεσκί με καταπληκτική κάθετη μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ με τον Γουμάγια τον Μουστόγιανννη όμως ο νεαρός επιθετικός νικήθηκε από τον έμπειρο πορτιέρο. Οι γηπεδούχοι συνεχίζοντας την πίεση φρόντισαν να μιμηθούν τους συναδέλφους τους στη φάση του 80ου λεπτού. Ο Τσαμπούρης σέντραρε από δεξιά και ο Χαικάλης από το ένα μέτρο σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ. Αναπόφευκτα λοιπόν ήρθε η ήττα για τους γηπεδούχους που κατά τα φαινόμενα πρέπει να αρχίσουν τον προγραμματισμό για την Γ΄ Εθνική κατηγορία.

ΓΚΟΛ: 0-1 (71΄ Πέντα-πεν)

ΑΙΓΑΛΕΩ: Στεφανάκος, Τόσκας, Τσιρογιάννης, Κοκκίνης, Μπάκοβιτς, Ουμουρί (78΄ Φρίμπονγ), Μουστόγιαννης, Κακκαράς (78΄ Χαικάλης), Πουλάκος, Νάστος (68΄ Τσαμπούρης), Φρατζεσκί
Προπονητής: Σούλης Παππάς

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Παστός, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Μαρτίνεζ, Ρέγες (46΄ Γκουγκουλιάς), Θάνος, Πέντα (78΄ Κωνσταντινίδης), Όλγκιν (46΄ Φρέντερικς)
Προπονητής: Σούλης Παπαδόπουλος

Διαιτητής: Κουκλομένος Θ.
Βοηθοί: Νατσιούλας Η, Διαμαντέας Ν
4ος διαιτητής: Σέγκος Γ
Κίτρινες: Κοντέων, Όλγκιν, Κοκκίνης, Τσιρογιάννης, Τόσκας, Φρατζεσκί, Κωνσταντινίδης.
Κόκκινες:

πηγή: b-united.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast