6.3.10

ΒΛΑΝΤΑΝ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Ο Πιερικός θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά μου.

Μίνι συνέντευξη παραχώρησε στο katerinisport ο Βλάνταν Βούκοβιτς. Ο Σέρβος παίκτης της Αναγέννησης που φόρεσε για ενάμισι χρόνο τη φανέλα του Πιερικού μίλησε στον κορυφαίο αθλητικό ιστοχώρο της πόλης, επ' ευκαιρία της αυριανής αναμέτρησης του Πιερικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

katerinisport: Τι πιστεύεις για τον αυριανό αγώνα της ομάδας σου με τον Πιερικό;
Βλάνταν Βούκοβιτς: Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, αφού και ο Πιερικός αλλά και η Αναγέννηση και οι δυο διαθέτουν παίκτες ποιότητας.
ks: Τα οικονομικά προβλήματα της Αναγέννησης είναι τόσο σοβαρά όσο περιγράφουν οι εφημερίδες;
B.B.: Δε διαβάζω εφημερίδες και δε ξέρω τι ακριβώς λέγεται. Η κατάσταση πάντως είναι κρίσιμη στην ομάδα. Εμείς όμως συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας με επαγγελματισμό και χαρά προσπαθώντας να μην επηρρεαζόμαστε.
ks: Θεωρείς ότι θα αποφύγετε τον υποβιβασμό;
B.B.: Αναμφισβήτητα! Πιστεύω στην ομάδα και τις δυνατότητές της. Το ποδόσφαιρο βέβαια είναι ένα παιχνίδι που παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες οπότε δε μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τίποτε.
k.s.: Πως βλέπεις τον φετινό Πιερικό; Θα μπορέσει να μπει στα πλέι οφ;
B.B.: Νομίζω ότι μπορεί να μπει στα πλέι οφ, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα κατορθώσει να πάρει το εισιτήριο της ανόδου μέσα από αυτή τη διαδικασία.
ks: Έχεις παρακολουθήσει τον Πιερικό φέτος, είτε από τηλεοράσεως, είτε ζωντανά;
B.B.: Ναι, είδα όσα παιχνίδια μετέδωσε η ΕΤ3, δεν είχα όμως την ευκαιρία να δω κάποιον αγώνα από κοντά.
k.s.: Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστείς μπροστά στους οπαδούς του Πιερικού; Τι θα ήθελες να τους πεις και πως περιμένεις να σε αντιμετωπίσουν;
B.B.: Δε ξεχνώ τις όμορφες στιγμές που έζησα στην Κατερίνη αλλά και τον κόσμο του Πιερικού. Ελπίζω να σκέφτονται το ίδιο για μένα, καθώς όταν έπαιζα προσπαθούσα πάντα να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα. Χαίρομαι που είχα την ευκαιρία μέσα από το katerinisport να απευθυνθώ στους φιλάθλους του Πιερικού. Έχω πολλούς φίλους στην Κατερίνη. Ο Πιερικός θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά μου.

1 σχόλιο:

Accuweather Forecast