31.3.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2-0: "ΑΛΜΑ" ΠΛΕΪ-ΟΦ ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ.

Διαιτητής: Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς)

Α’ Βοηθός: Δημητριάδης (ΕΠΣ Καστοριάς)

Β’ Βοηθός: Στυλιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς)

4ος διαιτητής: Λιαχούδης (ΕΠΣ Θεσσαλονίκης)

ΓΚΟΛ: 21’ Θάνος, 60’ Φρέντερικς.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 17’ Ρούσεφ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τασίδης, Ολγκίν, Φρέντερικς, Χατζηζήσης-Σπάρταλης, Κωνσταντινίδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 37’ Τασίδης (2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Παστός (46’ Κοντέων), Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Μαρτίνεζ, Πέντα, Φρέντερικς, Θάνος (85’ Γκουγκουλιάς), Ολγκίν (38’ Εξουζίδης).

Στον πάγκο: Καρακούτσης, Κοντέων, Κωνσταντινίδης, Ρέγιες, Γκουγκουλιάς, Εξουζίδης, Τσιτλακίδης.

Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελίδης, Δήμου, Σαλαμαστράκης, Κωνσταντινίδης (69’ Ράγιοβιτς), Σπάρταλης, Ρούσεφ, Κατερίνης, Ακόστα (63’ Τριανταφύλλου), Ταραχούλσκι, Τσιάτσιος, Χατζής (77’ Παύλου).

Στον πάγκο: Γκεσόφσκι, Ράγιοβιτς, Τριανταφύλλου, Κρουσταλέλης, Μπελεγρίνης, Παύλου, Δαύκου.

Το «φιλμ» του αγώνα:

2’ Από εκτέλεση φάουλ του Πέντα, κεφαλιά-πάσα του Ολγκίν, προσπάθησε ο Τασίδης με προβολή να απειλήσει, αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε.

9’ Μακρινό σουτ του Θάνου από πλάγια αριστερά, η μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Βελίδη.

10’ Διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων για πέναλτι σε ανατροπή του Ακόστα.

10’ Σουτ του Σπάρταλη, απέκρουσε ο Γουμάγιας.

17’ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ρούσεφ από δεξιά όπως έκανε επίθεση ο Διαγόρας, η μπάλα προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια ο Σπάρταλης σούταρε αλλά ο Γουμάγιας μπλόκαρε.

21’ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Ολγκίν δέχτηκε τη μπάλα από σέντρα του Πέντα από αριστερά, έκανε έξυπνη πάσα στον Θάνο βγάζοντάς τον τετ-α-τετ κι αυτός πλάσαρε επιτυχημένα τον Βελίδη κάνοντας το 1-0.

28’ Φάουλ του Ρούσεφ, δε μπόρεσε ο Δήμου με προβολή να σημαδέψει σωστά, στέλοντας τη μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γουμάγια.

33’ Απευθείας φάουλ του Ρούσεφ, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γουμάγια.

34’ Μακρινό σουτ του Μαρτίνεζ, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βελίδη.

37’ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για Τασίδη, για μαρκάρισμα (η πρώτη στο 32’).

38’ Φάουλ του Ρούσεφ, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου και πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γουμάγια καταλήγοντας κόρνερ.

47’ Φάουλ του Πέντα, η μπάλα πέρασε από όλους, μπλόκαρε ο Βελίδης.

48’ Γυριστό σουτ του Σαλαμαστράκη, από φάουλ του Ρούσεφ, απέκρουσε ο Γουμάγιας.

49’ Σουτ του Σπάρταλη, απέκρουσε ο Γουμάγιας σε κόρνερ.

60’ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Πέντα με επιμονή κέρδισε τη μπάλα, έβγαλε μια μπαλιά προς την εστία του Διαγόρα, εκεί ο Φρέντερικς διεκδίκησε τη μπάλα εκμεταλλευόμενος την ασυννεοησία του τερματοφύλακα με τους αμυντικούς, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Βελίδης, αλλά ο Νοτιοαφρικανός με προβολή από κοντά έκανε το 2-0.

71’ Ωραία ατομική προσπάθεια του Παντελιάδη, ο οποίος προσπάθησε να σουτάρει αλλά μαρκαρίστηκε από τον Σπάρταλη σε μια φάση που οι Κατερινιώτες ζήτησαν πέναλτι.

81’ Σουτ του Σπάρταλη, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

83’ Κόρνερ Ρούσεφ, κεφαλιά του Δήμου, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

11 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ,ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΛΕΩ.ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΗΠΩΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΣΥ ΠΑΠΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ? ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ... Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΜΠΕΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ 75 ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ, ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ 15 ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε ρε βλακα, μιλας κιολας αντιΠιερικε.
    ΕΛα κι εσυ αν ειναι να γινουμαι 16...βλακα!
    εδω οι μπατσοι σε καθε αγωνα πιανουν και απο 1 πιτσιρικα για κροτιδες και τετοια, και εσυ μου λες για τον (μ)πεο...
    ΟΥΣΤ! ο Πιερικος ειναι εδω και οποιος θελει ερχεται! αυτοι οι ''15'' ομως ειναι πραγματικοι Πιερικοι, και θα ειναι εκει ΠΑΝΤΑ!!! καταλαβες Πιερικομπαοκαρηαεκολυμπιακοπαναθηναϊκε ;;;;

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ!!!
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ-5!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΗΛΙΘΙΕ 15 ΘΑ ΕΙΣΤΕ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΟΥΛΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ante gamisou re arxidi min sou gamisw tipota twra 8a er8ei i omadoula sou k 8 mas klasei ta paparia vlaka .....oust axriste vlaka ili8ie karagiozi gamw to spiti sou BLAKAAAAAAAAAAAAAA......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eimai veros kateriniotis....kai apo paidi pierikos. o filos kai sinadelfos o dimitris o papas gnorizei...efiga stin athina akribos gia na xefigo apo ti mizeria tis polis mas....magkes kaneis seraios...voliotis...agriniotis draminos...kritikos den exei lathos....otan leei oti eimaste 15-50 -100... einai xeftila o pierikos se mats kleidia na exei 500 i xilious filathlous....bgazo to kapelo se ekeinous pou an kai ligoi pigainoun akomi sto gipedo...aporo omos me olous tous ipoloipous pou snomparoun gia mia akomi fora to onoma tis polis mas...kai tin istoria tou pierikou mas.... de mas ftaiei o panseraikos o olimpiakos volou o panaitolikos i o ofi....to kloubio mas to ekfali mas ftaiei pou de mathama na boithame ta dika mas paidia...tis dikes mas omades...tous dikous mas anthropous....ziste gia ligo sto agrinio sto volo kai tin kriti kai tha deite ti diafora....filika...xaris mpazakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ksekolate re afiste tous na lene oti theloun mporei opws lene na eimaste 15 alla file panseraike eimaste 15 alla kaloi!kai prosexe mi mas kounitheis entos i ektos gipedou giati kai esu den tha exeis kales anamniseis apo tin katerini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα, καλα, ποιος πανσσερραΙκος ρεεε...
    Που πηγαμε προπερσυ στις Σερρες 400 ατομα, μεσα στην βροχη και το κρυο, και παρα το 5-0 πουλησαμε τρελα και δεν σταματησαμε ουτε λεπτο.
    Χτες μπορει να ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ 5 (ΛΟΓΩ ΑΦΟΡΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗΣ) ΑΛΛΑ Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΜΑΤΗ!
    θΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΑΣ(ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ)ΧΑΧΑΧΑ.

    16 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ, Α' ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ !!!
    GATE 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά να χαλαρώσουμε λίγο. Καλά είναι οι λίγοι που μείναμε να είμαστε ενωμένοι. Έτσι κι αλλιώς δε βλέπω κάτι που να αλλάζει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος την ανυπόφορα απαράδεκτη κατάσταση του γηπέδου μας στα Κυριακάτικα εντός έδρας παιχνίδια μας.Πρόκειται για μεγάλο χάλι και σίγουρα δε φταίει κανένας απο εμάς γι αυτό. Σήμερα βρήκα τον πρόεδρο και μου είπε οτι κόψαμε την Τετάρτη με τον Διαγόρα 155 εισητήρια. Άντε να ήταν άλλοι 300-400 με τα δειαρκείας. Έτσι όχι για σουπερ λινκ δεν είμαστε αλλά ούτε για Β΄Εθνική...Είναι έτοιμος να τα παρατήσει και πιστέψτε με, δε ξέρω σε τι χάλι μπορεί να φτάσει και πάλι η ομάδα. Γιατί δυστυχώς, εκτός απο τους μεγαλομετόχους, οι περισσότεροι εκεί, μόνο για το προσωπικό τους όφελος αγαπάνε την ομάδα. Λυπάμαι που μιλάω έτσι, αλλά είναι η αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΠΑΜΠΗ ,ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΕΥΑΜΕ 4 ΚΑΙ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΑΠΟ 6.500 ΚΑΙ ΠΕΛΟΝ ΛΑΟΥ! ΠΕΡΣΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΤΡΑΩΗΧΤΙΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2.000 ΚΟΣΜΟ(ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΙΧΑΜΕ 5.000 ΚΟΣΜΟ),ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ 1000 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ(ΜΟΝΟ ΣΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΕΝΤΟς ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΛΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5.ΟΟΟ). ΜΕΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΟΙ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΑΛΛΟΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΠ.ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ;ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΙΟ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ-ΦΙΛΑΘΛΟ, Κ.Α. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΕΥ ΟΦ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΤΕ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΕΖΕΙ Α' ΕΘΝΙΚΗ, ΕΙΤΕ Δ' ΕΘΝΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΜΟ, ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ, Γ@mhMeNoi ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΩ ΤΟ Π.Ο.Κ.

    ΚΑΛΗ ΑΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ!!!
    ΘΥΡΑ-5!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν αντιλέγω σε όλα αυτά. Και πως θα μπορούσα άλλωστε μιάς και είναι η πραγματικότητα. Προσωπικά ξέρω αρκετά πράγματα και προς το παρόν θα τα κρατήσω για μένα γιατί το μόνο που θέλω,ειλικρινά, είναι η ηρεμία και η καλή πορεία της ομάδας. Έγιναν λάθη σίγουρα. Πρέπει να τα ξεπεράσουμε και να γυρίσουμε σελίδα. Δεν αρμόζει αυτό στην ομάδα μας, ούτε στον κόσμο της. Ας ελπίσουμε οτι τα πλει-οφ θα ζεστανουν τους φιλάθλους και θα τους επαναφέρουν στο γήπεδο. Δεν έμεινε τίποτα άλλο για να ελπίζουμε.
    Καλή Ανάσταση σε όλους τους Φιλάθλους.
    Υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast