29.3.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΙΑΓΟΡΑ, ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΕΞΟΥΖΙΔΗ..

Με τους Μακρή, Κόιτς και Νίκου να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και να μην υπολογίζονται από τον Σούλη Παπαδόπουλο για τον αγώνα με τον Διαγόρα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των "μελανολεύκων". Οι ποδοσφαιριστές μετά το ζέσταμα έκαναν ασκήσεις αντοχής, ταχύτητας και κατοχής της μπάλας, χωρίς να "φορτσάρουν" ιδιαίτερα για να μην επιβαρυνθούν περισσότερο, καθώς προέρχονται από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ατομικά γυμνάστηκε και Εξουζίδης του οποίου η συμμετοχή ή απουσία στον αγώνα με τους Ροδίτες θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Το αυριανό ραντεβού για προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί, οπότε και οι ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο χαλάρωμα, ως είθισται τις παραμονές των αγώνων και εν συνεχεία ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας που θα καταλύσει σε παραλιακό ξενοδοχείο το απόγευμα.

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ.ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΤΗ ΣΑΣ ΠΗΡΑΞΕ Η Β'ΚΑΙ Γ' ΡΕ ΚΟΨΤΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEGUA ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις επιχορηγήσεις και τ' αφορολόγητα, δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
    Ξένοι παίκτες πηγαινοέρχονται από ομάδα σε ομάδα, μανατζαραίοι και λοιπές άλλες ομορφιές έχουν καταντήσει το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον αναξιόπιστο.
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:
    Να παίξουν στις ομάδες μας οι νέοι ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα σπλάχνα τους. Κάθε ομάδα νομού να είναι ποδοσφαιρομάνα, όπως παλιά. (Το μοναστήρι να' ναι καλά όπως λέει ο σοφός λαός κι από καλόγερους...)
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5 ομάδες παράγουν τα έκτροπα και τιμωρούν 70 άδικα. Αυτή η απόφαση δε στέκει σε λογική σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να κοπούν εντελώς οι επιχορηγήσεις και τα πολλά χρήματα απο το ποδόσφαιρο και γενικά απο τον αθλητισμό.Μονο ετσι θα ξαναδούμε πραγματικά τις αξίες του.Δεν εχει νόημα να λες ειναι π.χ Άρης Παοκ κ.τ.λ αφου σε αυτες μονο Θεσσαλονικείς δεν παίζουν.Το ίδιο συμβαίνει και με τον Πιερικό.Ελάχιστα ειναι τα παιδιά απο την Πιερία.Το ποδόσφαιρο πρεπει να γίνει ερασιτεχνικό,όπως στις σκανδιναβικές χώρες.Μονο ετσι θα εξαληφθεί και η βία και ολα τα κακά του.Μονο ετσι θα εξαφανιστούν οι διαιτητές-λαμόγια,οι πρόεδροι-λαμόγια,οι ντόπες των αθλητών κ.τ.λ.Είναι ευκαιρία τώρα που τα πράγματα δείχνουν οτι κάτι αλλάζει,ας αλλάξει και στον αθλητισμό.Αλλά το βλέπω χλωμό,γιατί ειναι πολλά τα λεφτά Άρη.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast