23.3.10

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ: Δε φοβόμαστε κανέναν, στην Κρήτη θα παλέψουμε για τη νίκη!

«Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη είναι πολύ δύσκολο, ίσως το δυσκολότερο του πρωταθλήματος, αλλά θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε σκληρά με τον προπονητή και όλο το team προσαρμοζόμενοι στα δεδομένα του κάθε αντιπάλου. Δε φοβόμαστε κανέναν. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στα ίσα», δήλωσε ο Γιώργος Μακρής στην χθεσινή εκπομπή του Δημήτρη Πάππα «Ματιές Στα Σπορ» στον Ενημέρωση 92,2.

Ο πολυτιμότατος αμυντικός μέσος που απουσιάζει εδώ και μερικές εβδομάδες λόγω της μερικής ρήξης έσω πλαγίου συνδέσμου που υπέστη στον αγώνα με τον Θρασύβουλο, αισιοδοξεί ότι σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά: «Ακολουθώ ατομικό πρόγραμμα εδώ και κάποιες ημέρες. Ο τραυματισμός αυτός χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ξεπεραστεί πλήρως. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό κ. Παπακώστα καθώς και όλους όσοι με βοήθησαν και βοηθούν να γίνω καλά. Μέρα με τη μέρα νιώθω πιο δυνατός και σύντομα πιστεύω ότι θα είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα ξανά.

Θέλουμε την ομάδα ψηλά!

«Ο στόχος ήταν να μπούμε στην εξάδα. Τώρα που τα καταφέραμε η ψυχολογία μας έχει οπωσδήποτε τονωθεί. Βέβαια θέλουμε να πάμε ακόμη ψηλότερα έτσι ώστε στην έναρξη των πλέι οφ να βρισκόμαστε σε ευνοϊκότερη θέση» είναι τα λόγια του Γιώργου Μακρή ο οποίος πρόσθεσε: «Νομίζω ότι φέτος, πριν την έναρξη της σεζόν οι απαιτήσεις ήταν υψηλότερες. Ο Πιερικός ξεκίνησε με στόχο την άνοδο και όλοι περίμεναν να βάζει 4-5 γκολ σε κάθε αγώνα. Δεν αρχίσαμε καλά δυστυχώς. Δεν είχαμε όμως και την πλέον ευνοϊκή διαιτησία. Από την άλλη πλευρά, ο κόσμος δείχνει απογοητευμένος, κάτι που είναι λογικό, δε φαίνεται να υπάρχει η «φλόγα». Περιμένουμε όμως από τους φιλάθλους μας να πιστέψουν στην ομάδα και να μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο, τώρα, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Εμείς παλεύουμε όλα τα παιχνίδια κι ο κόσμος το έχει καταλάβει αυτό».

Τον πρώτο λόγο ο Πιερικός.

Όσον αφορά στην παραμονή του στον Πιερικό, ο Γιώργος Μακρής δήλωσε: Έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα με την ομάδα. Αισθάνομαι καλά εδώ και θα ήθελα να παραμείνω. Βέβαια το θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Όπως και έχει πάντως, ο Πιερικός έχει τον πρώτο λόγο.

1 σχόλιο:

  1. Αν θέλουμε να έχουμε ομάδα με γερές βάσεις και μέλλον, όχι απαραίτητα στρωμένο με δάφνες, παίκτες της αξίας του Μακρή, εφόσον το θέλουν και οι δύο πλευρές, πρέπει να μείνουν στον Πιερικό μας.
    Μ' αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μια παρακαταθήκη στην ομάδα μας, που είναι πολύτιμη για τους νεότερους παίκτες, που θά 'ρθουν για να δείξουν την αξία τους σ΄αυτή την ομάδα.
    Κρίνουμε τους παίκτες μας όχι μόνο από την ποδοσφαιρική τους αξία, αλλά και την ηθική τους υπόσταση.
    Ποτέ ο Πιερικός μας δεν πρέπει να πέσει ξανά στην ανυποληψία. Αυτό είναι σημαντικότερο κι αποιοδήποτε πρωτάθλημα, κύπελλο, άνοδο ή άλλη αγωνιστική διάκριση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast