31.3.10

Γκουγκουλιάς: Είμαστε κόντα στον στόχο μας!

Γκουγκουλιάς: Είμαστε κόντα στον στόχο μας!
Ο επιθετικός του Πιερικού, Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης για την αναμέτρηση του προηγούμενου Σάββατου κόντρα στον ΟΦΗ αλλά και για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. (30/3/2010)

φωτό από pasgiannina.gr

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Γκουγκουλιά στον "Athletic Radio 104,2":

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πιερικό: "Γνωρίζαμε από πριν ότι θα επρόκειτο για ένα δύσκολο παιχνίδι. Από εδώ και πέρα, όλοι οι αγώνες είναι τελικοί για εμάς γιατί στόχος του Πιερικού είναι να μπει η ομάδα στα πλέι-οφ".

Για τον ΟΦΗ: "Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ που αποτελεί μεγάλη δύναμη για την ομάδα. Εξάλλου ο κόσμος κάνει μεγάλες τις ομάδες και ένας από τους λόγους που ο ΟΦΗ θεωρείται μεγάλη ομάδα είναι και αυτός. Ο ΟΦΗ αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ".

Για την παρουσία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: "Έχει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να μην έχεις την προσοχή σου σε κάποιον συγκεκριμένο. Είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην Β' Εθνική. Βέβαια σε ομάδες όπως ο ΟΦΗ, υπάρχει μεγάλη πίεση λόγω και του κόσμου με αποτέλεσμα αυτό να φανεί στο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ήταν αγχωμένοι και αυτό φάνηκε και προς το τέλος του αγώνα όταν πιέσαμε".

Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής: "Η Β' Εθνική κάνει την διαφορά επειδή όλες οι ομάδες είναι κοντά και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Ενώ είσαι κοντά, μπορούν να ανατραπούν πολλά βαθμολογικά και όλα μπορούν να συμβούν. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομάδες που ξεχωρίζουν αλλά όχι φαβορί. Ο καθένας μπορεί να χάσει οπουδήποτε".

Για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο: "Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε ποιες ομάδες θα πάρουν την άνοδο. Με τις ομάδες που εγώ κέρδισα την άνοδο, η κατάσταση δεν ξεκαθάρισε πριν την τελευταία αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα προπορεύονται αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα ακόμα".

Για τον Πιερικό: "Είμαστε κοντά στον στόχο μας που είναι η είσοδος του Πιερικού στα πλέι-οφ. Έχουμε πάρει σημαντικούς βαθμούς και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε και να μπούμε στην εξάδα".

πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast