21.3.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: Η "ΕΙΚΟΝΑ" ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 3-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΥΛΗΣ)

(44' Ντοριβάλ φάουλ, 59' Καραμαλίκης σουτ, 89' Σαπάνης σουτ)

Στο 32' είχε δοκάρι ο Κόμπο

Θρασύβουλος (Μιχάλης Κατσίμπρας): Κωστάκης, Πιπίνης, Σπ. Μίχος, Κονέσνι, Ζώνας, Σαπάνης, Κόμπο, Ντοριβάλ (58' Τσούτσουρας), Χατζηπαντελίδης, Καραμαλίκης (80' Κλούσενερ), Κόζλεϊ (46' Παληγεώργος).

Δόξα Δράμας (Βασίλης Μουρατίδης): Καρατζιοβαλής, Μπαξεβανίδης, Γαλακτερός, Πακάλτσης, Παπαθανασίου, Γκίκας (58' Τσουκαλάς), Χ. Μουρατίδης, Γκονζάλες (46' Χλωρός), Μαρκόφσκι, Παρμαξίδης, Άγγος (86' Λ. Μουρατίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παντικίδης, Πατσιάς (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαπάνης, Κονέσνι - Γαλακτερός, Χ. Μουρατίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Μετά τη νίκη επί του Ιωνικού την περασμένη Δευτέρα, οι παίκτες του Θρασύβουλου σημείωσαν τρία τέρματα και απέναντι στη Δόξα Δράμας και έτσι κατάφεραν να «ανασάνουν» βαθμολογικά. Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να χάνουν καλές ευκαιρίες στο 30' με τον Ντοριβάλ και στο 32' με τον Κόμπο, ενώ οι «μαυραετοί» απάντησαν με ένα δυνατό σουτ του Γκονζάλες. Ο Ντοριβάλ ήταν αυτός που «έγειρε την πλάστιγγα» υπέρ των «πρασίνων» και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με ένα εκπληκτικό χτύπημα φάουλ στο 44' όπου ξεγέλασε τον τερματοφύλακα Καρατζιοβαλή που φέρει ευθύνη για το γκολ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο ουσιαστικοί και έτσι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Καραμαλίκη στο 60' ενώ ο Σαπάνης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τη συμπλήρωση 90 λεπτών. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μετά το 2-0 αλλά χωρίς να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Κωστάκη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΡΟΔΟΣ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ)

(36' Μπανγκουρά κεφ, 60' Λεοζίνιο σουτ)

Στο 30' είχε δοκάρι ο Γεωργιάδης

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Γεωργίου (78' Κόντος), Κάστρο, Γεωργιάδης, Ν. Ζαπρόπουλος, Τάντιτς (90' Κωνσταντινίδης), Σκάγκλια (62' Ανάκογλου), Παπάζογλου, Λεοζίνιο, Μπανγκουρά.

Ρόδος (Ράινερ Μάουρερ): Παναγιωτόπουλος, Βεργώνης, Δανάς, Στ. Καντιμοίρης, Μπιμπίρης, Βιλάρ, Κόντης, Λουτσιάνο (85' Γ. Καντιμοίρης), Πελέκης, Οξύζογλου (71' λ.τ Ζιλβάν), Κακλαμάνος (74' Τριχιάς).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νακόπουλος, Τσολάκης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γεωργίου, Σκάγκλια
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Επανήλθαν στα τρίποντα και στην εξάδα των πλέι οφ τα «λιοντάρια» του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, αφού επιβλήθηκαν πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό σκορ της Ρόδου στην έδρα τους. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο μέρος με τους Μπανγκουρά, Τάντιτς, Λεοζίνιο και Γεωργιάδη (δοκάρι στο 30'), αλλά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 36' όταν από σέντρα του Τάντιτς ο Μπανγκουρά με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Παναγιωτόπουλου. Το δεύτερο μέρος κυμάνθηκε στο ίδιο τέμπο, με τους Σερραίους να πιέζουν και τους Ροδίτες να αμύνονται. Η «πολιορκία» λύθηκε στο 60ο λεπτό, όταν και πάλι από σέντρα του Τάντιτς ο Λεοζίνιο έκανε το σουτ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Οξύζογλου τραυματίστηκε σοβαρά και μάλλον έχει βγάλει τον ώμο του.

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΓΥΜΝ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ)

Στο 36' είχε δοκάρι ο Κεφαλούκος

Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Μπάγιτς, Ρουσάκης, Μπέριος (79' Πεδάνο), Απ. Παπαζούδης (46' Τσερκέζος), Φουρτάδο, Κεφαλούκος, Χαλαουάνι, Μωραϊτης, Κριστόρι, Σάλτο (72' Ερρίκος).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μπιτέλης (79' Ουέλινγκτον), Τσάγγαρης (76' Κουρτεσιώτης), Βακουφτσής (85' Γκόγκας), Χατζηρίζος, Μπουντούρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Δρανδάκης (Λασιθίου), Λιανδράκης (Ηρακλείου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρουσάκης, Κεφαλούκος, Φουρτάδο - Μπιτέλης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Όλα μηδέν στη Νίκαια ανάμεσα σε Ιωνικό και Αναγέννηση Καρδίτσας, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τους Κριστόρι, Σάλτο, Φουρτάδο και Κεφαλούκο, αλλά ο Κουτσόπουλος και το... δοκάρι να τους στερούν τη χαρά του γκολ. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι είχαν από μια καλή στιγμή σε κάθε ημίχρονο με τον Μπουντούρη και έφυγαν από την Αθήνα με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη και από τις δυο ομάδες, ενώ οι παίκτες του Ιωνικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Φουκάκη για πέναλτι όταν ο Φουρτάδο βρέθηκε στο έδαφος στο 87', αλλά ο ρέφερι από το Ηράκλειο δεν υπέδειξε την «εσχάτη των ποινών». Πλέον, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τους «κυανόλευκους» οι οποίοι δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις του πίνακα.
*** Ένταση δημιουργήθηκε κατά την άφιξη της αποστολής των φιλοξενούμενων, κάτι το οποίο ανάγκασε την αστυνομία που βρίσκεται στο γήπεδο να οδήγησε τους "κιτρινόμαυρους" στα παλιά αποδυτήρια του Δημοτικού Γυμναστηρίου της Νέαπολης. (Ρεπορτάζ: Θ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΙΓΑΛΕΩ 6-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ)

(12', 35', 41' Σολάκης σουτ, 17' Αμπράμοβιτς σουτ, 43' Ροτζέριο σουτ, 90' Ουμπίντες σουτ)

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Ψυχογιός, Ζαραδούκας (36' λ.τ Ιακωβάκης), Αρβανίτης, Λιαπάκης, Άλβαρεζ, Ουμπίντες, Μόνχε, Ροτζέριο (68' Καμπάνταης), Σολάκης (59' Καρλόπουλος), Αμπράμοβιτς.

Αιγάλεω (Σούλης Παππάς): Στεφανάκος, Μπάκοβιτς, Παυλίδης, Μακρόπουλος (46' Παντίδος), Κακκαράς, Τσιρογιάννης, Ουμούρι, Νάστος (81' Κωνσταντόπουλος), Φρίμπονγκ, Τσαμπούρης, Βάσι (62' Μπερνιδάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δηλγεράκης, Παρασκευούδης (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μόνχε - Παυλίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: «Καταιγιστικός» ο Ολυμπιακός Βόλου για ένα ημίχρονο, συνέτριψε το Αιγάλεω και συνεχίζει να οδηγεί με άνεση την κούρσα του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν πέντε τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση συνδυάζοντας ουσία και θέαμα στον κόσμο της ομάδας που έδωσε το παρών στο γήπεδο. Ο Σολάκης άνοιξε το «χορό» των γκολ στο 12' έπειτα από συρτή πάσα του Αμπράμοβιτς, ενώ ο τελευταίος διπλασίασε τα τέρματα των «ερυθρολεύκων» μετά από εκπληκτική σέντρα του Μόνχε στο 18'. Ο Σολάκης από πάσα και πάλι του Μόνχε μπήκε στη μεγάλη περιοχή και «έγραψε» το 3-0 στο 35', ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το τρίτο προσωπικό τέρμα επτά λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Ουμπίντες. Ο Ροτζέριο ολοκλήρωσε ιδανικά το πρώτο μέρος με ένα ακόμα γκολ και ο Ουμπίντες έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα με τη συμπλήρωση 90 λεπτών. Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν στην άμυνα από την αρχή και αυτό είχε ως συνέπεια να το «πληρώσουν» ακριβά, ενώ στην επανάληψη ανοίχτηκαν και γι' αυτό κατάφεραν να ισορροπήσουν κάπως το παιχνίδι.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (Π.Μ.Α.Σ "ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ")

Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Βαγγελόπουλος, Μπλαζέφσκι (87' Ναλμπάντης), Χασιώτης, Μπάρμπας, Στεφανίδης, Καθάριος (63' Μπεκιάρης), Κούτσης, Δεινόπαπας (80' Γέβτζοβιτς).

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Βενέτης, Κοντοδήμος, Γιαννιτσανάκης (86' Σίλβα), Φλαβίνιο (83' Ιωάννου), Μπερνς (75' Σμαρτ), Λαμπρόπουλος, Παρασκευαϊδης, Τσίγκας, Πελαγίας, Γκουστάβο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νικόλαος, Ντάλλας (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: «Λευκή» ισοπαλία στον Εύοσμο μεταξύ Αγροτικού Αστέρα και Κέρκυρας σε ένα παιχνίδι όπου θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από τους φίλους των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι «σταχυοφόροι» ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ενώ μετά το ημίωρο οι φιλοξενούμενοι πήραν τη ηνία της αναμέτρησης, αλλά καμία ομάδα δεν ευτύχησε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Το θέαμα ήταν ακόμα πιο «φτωχό» στην επανάληψη, καθώς έλειψαν οι καλές τελικές προσπάθειες και έτσι μοιραία οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ως εκ τούτου, ο Αγροτικός Αστέρας δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη εξάδα, ενώ η Κέρκυρα έχασε έδαφος σε ότι αφορά την πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΟΦΗ 3-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΓΥΜΝ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

(20' Νατσέφσκι κεφ, 22', 89' Κάμπας σουτ)

Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Τακίδης, Τσιώλης, Στεφανίδης (70' Παπαδημητρίου), Δημήτρης, Γήτας (84' Τσώνης), Παραράς, Ρουσάκης, Νατσέφσκι, Κόλτσης, Κάμπας, Κρητικός (86' Μουνιόθ).

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Κιάσσος, Πίτσος (33' Πόποβιτς), Μπερντίν, Νατσούρας, Κατσικογιάννης (40' Χαραλαμπάκης), Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς (56' Ογκουνσότο), Κωνσταντινίδης, Αγρίτης, Βλόνταρτσικ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέγκος (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσαρνάς (Βοιωτίας), Πλακογιάννης (Δωδ/νησου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τακίδης, Δημήτρης, Κρητικός - Κιάσος, Χαραλαμπάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Σημαντική νίκη που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της, την εξασφάλιση της παραμονής, πέτυχε η Ηλιούπολη επί του ΟΦΗ. Όλο το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίλεπτο 20'-22', όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν δυο τέρματα, έφτασαν στο 2-0 και πήραν προβάδισμα για την επιτυχία. Οι Κρητικοι ανέβηκαν στη συνέχεια, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί για τον Τακίδη. Αντίθετα, η Ηλιούπολη εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις και τα στημένα, δημιουργώντας ορισμένες αξιόλογες περιπτώσεις για να διευρύνουν τη νίκη τους, κάτι που πέτυχαν στα τελευταία λεπτά. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ο Άλκης Δημήτρης, που "καθάριζε" τα πάντα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενω ο Ηλίας Κάμπας, με τα δυο τέρματα που πέτυχε, δικαιολόγησε το λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε.

πηγή: mikriliga.com

ΧΘΕΣ: ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ 0-0

ΑΥΡΙΟ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ (18.00 ΕΤ3)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (19.00 CON-X)


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (26 ΑΓΩΝΕΣ)

1. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 55
2. ΚΕΡΚΥΡΑ 52
3. ΟΦΗ 43
4. ΕΘΝΙΚΟΣ 41
5. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 38 *
6. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 38
7. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 35 *
8. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 34
9. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 34
10. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 32 *
11. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 32 *
12. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 32
13. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 32
14. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 31
15. ΡΟΔΟΣ 29
16. ΙΩΝΙΚΟΣ 27
17. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 22
18. ΑΙΓΑΛΕΩ 16

* Από 25 αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast