7.3.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-3 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ)

(15', 64' Μπανγκουρά σουτ, 57' Λεοζίνιο σουτ)

Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Χατζής, Ψυχογιόπουλος, Αντ. Κωνσταντόπουλος, Δασκαλάκης, Καμινιώτης, Μανιάτης, Πουρτουλίδης, Κουτσοσπύρος, Παπουτσής, Τάσιτς.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπανγκουρά, Τάντιτς, Σκάγκλια, Παπάζογλου, Λεοζίνιο, Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας Δ ΕΠΣ Αιτ/νιας
ΒΟΗΘΟΙ: Σταθόπουλος Π ΕΠΣ Ηλειάς, Κανδύλης Δ ΕΠΣ Ηλείας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Τα «λιοντάρια» του Ντράγκαν Κοκότοβιτς βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική ανάκαμψη και μετά την Καρδίτσα, την Καισαριανή και τη Ρόδο, «απέδρασαν» με τους τρεις βαθμούς της νίκης και από την έδρα της Καλαμάτας. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπανγκουρά στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή του παιχνιδιού και στη συνέχεια αμύνθηκαν σωστά και παράλληλα περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να τελειώσουν το ματς. Η «Μαύρη θύελλα», βέβαια, θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τους Δασκαλάκη, Κουτσοσπύρο και Καμινιώτη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τόσο ο Κοτταράς όσο και η αμυντική γραμμή των Σερραίων δεν επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Λεοζίνιο και Μπανγκουρά με προσωπικές ενέργειες στην επανάληψη βρήκαν τους ελεύθερους χώρους και χάρισαν μια σημαντική νίκη στους φιλοξενούμενους στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά, το ντεμπούτο του Θανάση Κολιτσιδάκη δεν στέφθηκε με επιτυχία και πλέον τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα για τον σύλλογο της Μεσσηνίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 5-1 ΤΕΛΙΚΟ (Ε.Α.Κ ΒΟΛΟΥ)

(17', 36' πεν Ροτζέριο σουτ, 55' Σολάκης σουτ, 90' Καπετάνος σουτ, 90+1' Αμπράμοβιτς σουτ - 70' Σπ. Μίχος σουτ)

Στο 59' δοκάρι ο Μόνχε

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Άλβαρεζ, Μπουλούτ, Ροτζέριο (50' Καπετάνος), Ουμπίντες, Ζαραδούκας, Μόνχε, Καμπάνταης (58' Αμπράμοβιτς), Σολάκης (70' Πλιάγκας), Λιαπάκης, Ψυχογιός.

Θρασύβουλος (Γιάννης Σερέπας): Κωστάκης, Κονέσνι, Χ. Μίχος, Σπ. Μίχος, Ζώνας (54' Κλούσενερ), Τσούτσουρας, Πιπίνης (71' Κατσίκης), Χατζηπαντελιάδης, Σαπάνης, Κόζλεϊ, Αλεξάντροβιτς (71' Καραμαλίκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης Ι ΕΠΣ Θράκης
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντινίδης Κ ΕΠΣ Μακεδονίας, Κουλά Χασάν ΕΠΣ Ξάνθης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καμπάνταης - Σαπάνης, Κονέσνι, Κωστάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 80' Πλιάγκας

Σχόλιο: «Καταιγιστικός» ο Ολυμπιακός Βόλου το απόγευμα της Κυριακής, πέτυχε μια θριαμβευτική νίκη κόντρα στον Θρασύβουλο και συνέχισε την προέλαση του προς τα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ροτζέριο και ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Σημειώνουμε ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη συγκεκριμένη φάση στην ανατροπή του Σολάκη από τον Ζώνα. Οι γηπεδούχοι δεν «κατέβασαν στροφές» στο δεύτερο μέρος και με τον Σολάκη πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων, ενώ το σουτ του Μόνχε κατέληξε στο δοκάρι με τη συμπλήρωση μιας ώρας. Παρά το γεγονός ότι ο Σπύρος Μίχος μείωσε προσωρινά και αποβλήθηκε ο Πλιάγκας, οι γηπεδούχοι δεν επηρεάστηκαν καθόλου και με τους Καπετάνο και Αμπράμοβιτς έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στα τελευταία λεπτά.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΡΟΔΟΥ)

(23' Ζουαρί κεφ, 63' πεν Φερέιρα)

Στο 60' οριζόντιο δοκάρι ο Σουμπίνιο

Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελλίδης, Δήμου (75' Γκεσόφσκι), Σαλαμαστράκης, Μπακομήτρος, Γεωργίαδης (46' Παύλου), Κατερίνης (80' Κρουσταλέλης), Ακόστα, Ταραχούλσκι, Τσιάτσιος, Πουλόπουλος, Σπάρταλης.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράιμς, Παγώνης, Καρακώστας, Ψιάνος, Σιλιγαρδάκης, Σουμπίνιο, Κορακάκης, Ροντρίγκο (66' Ατίκου), Φερέιρα (83' Κωστάκης), Ζουαρί (75' Σεβερίνο).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος Χ ΕΠΣ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΙ: Τσολάκης Σ ΕΠΣ Αθηνών, Νακόπουλος Π ΕΠΣ Αθηνών
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Μεγάλο «διπλό» για τον Εθνικό στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα και πλέον οι Πειραιώτες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με την ομάδα του ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι είχαν την φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος αλλά οι «κυανόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το κόρνερ στο 23' και ο Ζουαρί με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Βελλίδη, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια οι Ροδίτες είχαν μια καλή ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Πουλόπουλο, αλλά ο Σουλογάνης με διπλή προσπάθεια έδιωξε σε κόρνερ. Η πίεση από πλευράς Διαγόρα συνεχίστηκε στην επανάληψη και ο Σπάρταλης μάλιστα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 61', όμως ο ο διαιτητής το ακύρωσε υποδεικνύοντας οφσάιντ. Όλα τελείωσαν στο 63' όταν ο Ροντρίγκο ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Κατερίνη και ο Φερέιρα από το σημείο του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και διαμόρφωσε έτσι το τελικό αποτέλεσμα.
* Ένας χρόνος πέρασε από τον «χαμό» του Έντι Ουμ και τα μέλη της αποστολής του Διαγόρα κατέθεσαν στεφάνι μπροστά από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών πριν από την έναρξη του αγώνα.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΙΓΑΛΕΩ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (Α' ΔΗΜ. ΓΥΜΝ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

(52' Κρητικός σουτ)

Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Τακίδης, Νικολόπουλος, Τσιώλης, Κόλτσης, Ψαρρής, Κάμπας, Ρουσάκης, Γήτας, Νατσέφσκι, Κρητικός, Στεφανίδης.

Αιγάλεω (Σούλης Παππάς): Στεφανάκος, Κοκκίνης, Μπάκοβιτς, Μουστόγιαννης, Σκάρος, Χαϊκάλης, Παντίδος, Τόσκας, Ουμουρί, Παυλίδης, Τσιρογιάννης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος Γ ΕΠΣ Κορινθίας
ΒΟΗΘΟΙ: Ψυχογιός Π ΕΠΣ Κορινθίας, Φραγκιαδάκης Λ ΕΠΣ Δωδ/νήσου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Σε ένα ματς «ζωής και θανάτου», η Ηλιούπολη κατάφερε να πάρει το τρίποντο με αντίπαλο το Αιγάλεω και μπόρεσε να «ανασάνει» βαθμολογικα. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα τέρμα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα σουτ που πραγματοποίησαν οι Τόσκας, Σκάρος και Μουστόγιαννης δεν βρήκαν στόχο. Καλύτερη ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων ήταν το σουτ του Γήττα που κατέληξε ελάχιστα άουτ από την εστία του Στεφανάκου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε με προβολή ο Κρητικός λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, όταν ο πορτιέρο του «Σίτι» απέκρουσε την κεφαλιά του Κάμπα αλλά δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα. Το πάθος και η δύναμη ήταν κύρια χαρακτηριστικά στον αγώνα, με τον Δασκαλόπουλο να δείχνει συνολικά δεκατέσσερις (!) κίτρινες κάρτες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

(1' Μπαϊκαρά σουτ, 48' Ζουρούδης σουτ - 90+3' Φαμπίνιο σουτ)

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Πονηρός, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Δέντσας (83' Χάντζιτς), Δημούτσος, Μπαϊκαρά (47' λ.τ Μόρετς), Στόρμπαεκ, Ζουρούδης, Βούκοβιτς (59' λ.τ Μπελεβώνης), Μουμίν.

Εθνικός Αστέρας (Αντώνης Μανίκας): Γκίτκος, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Μπενίσκος, Πασάς (59' Τσάτσος), Τζημόπουλος (62' Φαμπίνιο), Τζωρμπατζάκης, Λουάμο, Καγκιούζης (35' Γκουέϊ).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης Σ ΕΠΣ Ημαθείας
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης Ι ΕΠΣ Καστοριάς, Στυλιάδης Δ ΕΠΣ Καστοριάς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αναστασιάδης, Μόρετς - Τζημόπουλος, Χωριανόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 77' Χωριανόπουλος

Σχόλιο: Ο Παναιτωλικός «χτύπησε» στα πιο καίρια σημεία τον Εθνικό Αστέρα και πλέον βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση αναφορικά με τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Τα «καναρίνια» αιφνιδίασαν δις τους φιλοξενούμενους, πετυχαίνοντας ισάριθμα τέρματα στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου. Ο Ζουρούδης πραγματοποίησε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή των «ερυθρολεύκων», ο Γκίτκος απέκρουσε και μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μπαϊκαρά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Το μάθημα δεν έγινε πάθημα στους παίκτες του Αντώνη Μανίκα και έτσι στο 48' ο Ζουρούδης απέφυγε τον Τραορέ και πλάσαρε εκ νέου τον Γκίτκο, δίνοντας «καθαρό» προβάδισμα νίκης στους «νεοφώτιστους». Ο Φαμπίνιο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 77' αφού ο Χωριανόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΧΘΕΣ:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΡΟΔΟΣ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΠΜΑΣ "ΑΓΡ. ΑΣΤΗΡ")

(22' αυτ Στογιάννης, 50' Στεφανίδης σουτ)

Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Βαγγελόπουλος, Μπλαζέφσκι (87' Καθάριος), Χασιώτης, Τσουκαλίδης, Στεφανίδης, Τσούκλης (75' Μπεκιάρης), Κούτσης, Ίντι (46' Σκλιοπίδης).

Ρόδος (Ράινερ Μάουρερ): Στογιάννης, Πελέκης, Παπαδημήτρης (77' Τριχιάς), Στ. Καντιμοίρης (58' Οξύζογλου), Καλλιμάνης, Ιράλα, Βίγιαρ, Βεργώνης, Γ. Καντιμοίρης, Κακλαμάνος, Λάζετιτς.

Διαιτητής: Ι. Δελφάκης (Αρκαδίας)
Α' Βοηθός: Χρ. Κυριακόπουλος (Μεσσηνίας)
Β' Βοηθός: Π. Σερεμέτης (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ν. Παπαδόπουλος - Ιράλα, Παπαδημήτρης, Γ. Καντιμοίρης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 40' Ν. Παπαδόπουλος

Σχόλιο: Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε σήμερα ο Αγροτικός Αστέρας ο οποίος επικράτησε της Ρόδου με 2-0. Το συγκρότημα του Ευόσμου αν και έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ν.Παπαδόπουλου από το 40’ με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Ρόδου και να επιστρέψει στις νίκες. Το 1-0 έγινε στο 22’ μετά από ολέθριο λάθος του Στογιάννη ( του έφυγε η μπάλα από τα χέρια) σε κόρνερ του Μπλαζέφσκι, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Στεφανίδης με πολύ ωραίο σουτ. Ακίνδυνοι επιθετικά οι Ροδίτες δεν απείλησαν καθόλου την εστία του Γιακουμή. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 400 φίλοι του Αγροτικού Αστέρα.

ΑΥΡΙΟ:

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (18.00 ΕΤ3)

ΟΦΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ (19.00 CONN-X)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (24 ΑΓΩΝΕΣ)

1. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 51
2. ΚΕΡΚΥΡΑ 48 *
3. ΕΘΝΙΚΟΣ 39
4. ΟΦΗ 39 *
5. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 37
6. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 34
7. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 32
8. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 32
9. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 32
10. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 32
11. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 31 *
12. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 29
13. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 28
14. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 26
15. ΡΟΔΟΣ 26
16. ΙΩΝΙΚΟΣ 23 *
17. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 21
18. ΑΙΓΑΛΕΩ 16

* Από 23 αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast