14.3.10

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-1: ΤΟ "ΤΡΙΤΟ" ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ.

Σούλης Παπαδόπουλος (Προπονητής Πιερικού): Σήμερα πήραμε μια σπουδαία νίκη που είχε μεγάλη σημασία για μας. Το Αιγάλεω δεν μας επέτρεψε να παίξουμε όσο καλά μπορούμε. Όμως είχαμε πει με τα παιδιά ότι θέλαμε τη νίκη όσο τίποτα άλλο και τη πήραμε. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τη Δευτέρα έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Εθνικό Αστέρα. Θα ξεκουραστούμε λίγο και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτόν τον αγώνα. Έχουμε ακόμη εννιά παιχνίδια. Τώρα είμαστε μέσα στην εξάδα αλλά σημασία έχει που θα είμαστε στο τέλος της σεζόν.

Πέτρος Κοντέων (Παίκτης Πιερικού): Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς σήμερα. Η νίκη ήταν μονόδρομος.Όλα τα παιδιά παλέψανε πάρα πολύ κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αιγάλεω.
Σούλης Παππάς (Προπονητής Αιγάλεω): Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν ψηλά το όνομα μιας τόσο ιστορικής ομάδας.
Γιώργος Τσιρογγιάννης (Παίκτης Αιγάλεω): Για εμάς ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου χάσαμε ένα ημίχρονο χωρίς να κάνουμε κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Μετά το γκολ προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, χάσαμε δύο κλασσικές ευκαιρίες όμως. Τα πράγματα για μας είναι πολύ δύσκολο καθώς μετά από ένα σερί επιτυχιών κάναμε δύο ήττες. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Συγχαρητήρια στον Πιερικό για τη νίκη.
Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ μετά τη λήξη του ματς εξέδωσε τη παρακάτω ανακοίνωση:
"Ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας μας χάθηκε γιατί το ήθελε ο διαιτητής. Είναι προφανές ότι όλοι όσοι επαγγέλθηκαν την εξυγίανση του ποδοσφαίρου μετά την απομάκρυνση Γκαγκάτση κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με διαφορετικά "εργαλεία". Τα στημένα παιχνίδια κυριαρχούν και ο Κος Πιλάβιος νίπτει τας χείρας του.
Η 3αδα της ΚΕΔ όχι απλώς δεν ασχολείται με τους διαιτητές αλλά έχουν φτάσει στο σημείο κάποιοι να νοσταλγούν την εποχή Ψυχομάνη.
Το Αιγάλεω έχει μεγάλη ιστορία και θα συνεχίσει να υπάρχει όσο και αν η κάθε μορφής "σπείρα" της Λεωφόρου Συγγρού έχει παραδοθεί στη χλεύη και τον εξευτελισμό."


-Στις εξέδρες του γηπέδου του Αιγάλεω βρέθηκε ο Τόνι Σαβέφσκι.
-Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ φίλων του Αιγάλεω και της ομάδας Νέων του Πιερικού, τα πνεύματα όμως ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
-Τα εξ΄ αμάξης άκουσε πρίν τον αγώνα, στο ημίχρονο αλλά και στο τέλος της αναμέτρησης ο τέως προπονητής του Σίτι και νυν του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος.
Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο τέλος του παιχνιδιού μεταξύ φίλων του Αιγάλεω και των αστυνομικών.
-Κάποιοι από τους φιλάθλους των γηπεδούχων μετά το σφύριγμα της λήξης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας ένα χάος.
-Τα βλέμματα κέντριζε η όμορφη γιατρός του γηπέδου με κάθε είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο.
-Κόπηκαν 560 εισιτήρια και οι εισπράξεις ανήλθαν στις 2080 ευρώ.

πηγή: b-united.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast