27.3.10

ΟΦΗ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-0: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): "Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του , αλλά και σε εμάς γιατί παλέψαμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλντι που αν είναι , έπρεπε να δοθεί και αποβολή στον Γουμάγια . Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερη κυκλοφορία στη μεσαία γραμμή , αλλά ο ΟΦΗ μας απείλησε με τις αντεπιθέσεις και σταθήκαμε τυχεροί που δεν δεχτήκαμε άλλο γκολ και μείναμε στο ματς μέχρι το τέλος. Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος και στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό".

Νίκος Γκουλής (προπονητής ΟΦΗ): "Η νίκη μας ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια και την αφιερώνουμε στον κόσμο και τον Θοδωρή Παπαδόπουλο. Μπήκαμε με ενθουσιασμό και με δύναμη στο ματς, και καταφέραμε να προηγηθούμε σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε αγχωτικό χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το ματς , αλλά τελικά στο τέλος αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, γιατί έχουμε πει ότι θέλουμε να πετύχουμε το απόλυτο στην έδρα μας μέχρι την λήξη της σεζόν".

Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου (παίκτης Πιερικού): "Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς και μας πίεσε, εμείς ισοροπήσαμε τον αγώνα μετά το πρώτο εικοσάλεπτο αλλά ήρθε το πέναλντι του ΟΦΗ που για εμένα δεν είναι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλά είχαμε το νου μας και στην άμυνα γιατί ο ΟΦΗ ανα πάσα στιγμή μπορούσε να μας κάνει το 2-0 και να τελειώσει το ματς".

Χαράλαμπος Χαραλαμπάκης (παίκτης ΟΦΗ): "Περάσαμε μια δύσκολη ψυχολογικά εβδομάδα και αυτό που ψάχναμε από το ματς ήταν οι τρείς βαθμοί και η νίκη. Την πετύχαμε και την αφιερώνουμε στον κόσμο. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε από εδώ και πέρα είναι να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι που απομένει μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος".

2 σχόλια:

  1. Οι εμφανίσεις της ομάδας μας σε Δράμα, Βόλο και Ηράκλειο, απέδειξαν ότι ο φετινός Πιερικός, είτε με τον Μάκη, είτε με τον Σούλη, δεν είναι για μεγάλα πράγματα.
    Εδώ που τα λέμε και το ουραγό Αιγάλεω με την ψυχή στο στόμα το κερδίσαμε φέτος.
    Παικτικά δεν νιώθω υπερήφανος για την ομάδα μου φέτος και για το μόνο πράγμα που αισθάνομαι σίγουρος είναι ότι ο Πιερικός με τον Σούλη προπονητή θα είναι πάντα στην Β' εθνική, χωρίς ποτέ να κινδυνέψει με υποβιβασμό.
    Το θαύμα της ανόδου φέτος δεν με συγκινεί, διότι παρά το γεγονός ότι πιστεύω ότι μπορεί να επιτευχθεί, εν τούτοις η ομάδα μου δεν είναι καθόλου συναρπαστική.
    Τέσσερεις παίκτες της ομάδας των νέων έπρεπε να είναι στην δεκαοκτάδα χθες και οι δύο τουλάχιστον να είναι ενδεκαδάτοι.
    Αλλά ερμηνεύοντας (εγώ ο ταπεινός) τις δηλώσεις του κόουτς Σούλη, έπρεπε να χάσουμε τιμητικά, αφού πρώτα αγχώσουμε τον αντίπαλο στο τέλος.
    Δεν αντέχεται αυτή η μπάλα που παίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλαμε να επισημάνουμε κάτι θετικό από τον αγώνα του Ηρακλείου, αυτό είναι η ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση του Δημήτρη Πάππα. Ας τους ταρακουνήσουμε όλοι όπως ο Δημήτρης. Η παρουσία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πρέπει να έχει πολυδιάστατο χαρακτήρα.
    Μπράβο στο Δημήτρη και το Ράδιο ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast