12.3.10

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ! ΚΥΡΙΑΚΗ 14/03/2010 - Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ! 17:00 μ.μ.

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ! ΚΥΡΙΑΚΗ 14/03/2010

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ! 17:00 μ.μ.

Διανύουμε το πιο σημαντικό και κομβικό σημείο του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ εθνικής κατηγορίας. Στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε στο Λαύριο σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό αντίξοες συνθήκες και με την ομάδα της πόλης μας να μένει πίσω στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Δεν υπάρχουν όμως τα χρονικά περιθώρια για να γυρίζουμε πίσω. Δουλεύοντας πάνω στα λάθη που οδήγησαν στην ήττα ανασυντασσόμαστε και κοιτάμε μπροστά. Το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων της Κατερίνης εντοπίζεται πλέον στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανερυθραικό, στο κλειστό γυμναστήριο, για την 21η αγωνιστική. Η νίκη για τον Πιερικό Αρχέλαο είναι μονόδρομος όχι μόνο γιατί θα διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και γιατί, ουσιαστικά, θα θέσει εκτός συναγωνισμού το σύλλογο της Ερυθραίας. Το νικηφόρο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου δίνει το πλεονέκτημα στην ομάδα μας, ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Σίγουρα όμως τίποτε δεν είναι δεδομένο από τη στιγμή που υπολείπονται ακόμη αρκετά παιχνίδια. Οι καλαθοσφαιριστές μας πρέπει να δείξουν την αγωνιστική πειθαρχία και το ταλέντο που χαρακτηρίζει τις προσπάθειες τους στο σύνολο των αγώνων, απαλλαγμένοι, όσο καθίσταται εφικτό, από το άγχος και την πίεση. Ανάλογη υπομονή και στήριξη οφείλει στην ομάδα και ο κόσμος.

Την Κυριακή διοργανώνεται, για πολλοστή φορά, μια γιορτή για τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Μια γιορτή που τελείται αυθόρμητα χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανατισμό. Σ’ αυτή τη γιορτή οι φίλαθλοι προσέρχονται με μόνο σκοπό να διασκεδάσουν, να χαρούν, να μαγευτούν από τα «καμώματα» της πορτοκαλί μπάλας. Όλοι επιζητούν βέβαια τη νίκη της ομάδας μας. Η γιορτινή όμως ατμόσφαιρα απορρέει από τη διάθεση, τη νοοτροπία και την ποιότητα που διακρίνει αυτή την αθλητική οικογένεια. Και σε όλους τους αγώνες, και πέρυσι, και φέτος , όλοι έχουν το ρόλο και τη συμμετοχή τους στη γιορτή της Κατερίνης.

Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του αθλήματος δεν χρειάζονται πλέον κάλεσμα για να παραβρεθούν στην αναμέτρηση της Κυριακής. Όσοι έχουν ζήσει από κοντά κάθε αγώνα του Πιερικού Αρχελάου, νοσταλγούν με αγωνία τον επόμενο. Νοσταλγούν να δουν την ομάδα τους ψηλά. Και θα τη θαυμάζουν στην Α2 την νέα περίοδο.

Για να αγωνιστεί όμως ο σύλλογος μας στην Α2 χρειάζεται κάτι ουσιαστικό:

ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!

Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast