22.3.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

Αντώνης Μανίκας (τεχνικός Εθνικού Αστέρα): Συγχαρητήρια στον Πιερικό για την επιτυχία του. Προσπαθήσαμε πολύ στο σημερινό παιχνίδι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα μου γιατί έχουμε μια πολύ δύσκολη συνέχεια κι έχουμε αρκετά αρνητικά αποτελέσματα. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Παρά το ότι προηγηθήκαμε βρεθήκαμε με σκυμμένα τα κεφάλια. Είχαμε αρκετά καλά διαστήματα, δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αν και δε δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, εκτός από κάποιες στημένες φάσεις. Μπορούσαμε να αποφύγουμε τα δυο γκολ που ήταν άτυχες στιγμές. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά.

Σούλης Παπαδόπουλος (τεχνικός Πιερικού): Πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Στη Β' Εθνική τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέριες. Όταν όμως σε 4-5 παιχνίδια είχαμε 3-4 κλασσικές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάποια στιγμή θα δικαιωθείς όταν πιέζεις. Δε ξεκινήσαμε καλά, στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Αν δεν κερδίζαμε δε θα το έλεγα αλλά ξέρετε πόσο μας λείπουν Μακρής και Μαρτίνεζ στο κέντρο. Δεν έχω παράπονο από τους αντικαταστάτες τους, κάνουν ότι μπορούν, αλλά αυτοί οι δυο έχουν άλλη ποιότητα. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι από τον αντίπαλό μας παρόλο που είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και έβγαινε γρήγορα στην κόντρα, εμείς είχαμε γρήγορες επιστροφές. Αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος ήταν ο Πιερικός που είχε 2 καλές ευκαιρίες με τον Θάνο. Έτσι φτάσαμε στο τέλος όπου πετύχαμε ένα γκολ και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά αλλά τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο και έχουμε λίγες μέρες να ξεκουραστούμε και μετά έρχεται και το ματς με τον Διαγόρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που μας βοήθησε και να πω καλή συνέχεια στον Εθνικό Αστέρα.

Δημήτρης Παριανός (ποδοσφαιριστής Εθνικού Αστέρα): Ήρθαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα και όλοι το πιστεύαμε. Στα τελευταία παιχνίδια η τύχη μας έχει γυρίσει τελείως την πλάτη. Το επόμενο παιχνίδι είναι πάρα πολύ κοντά και είναι τελικός για μας. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε μπροστά. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Πιερικού που έπαιξαν καθαρό παιχνίδι.

Γιώργος Γκουγκουλιάς (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που πήρε μια δύσκολη νίκη παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Αστέρας που ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που πέρασε από εδώ. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο. Κοιτάμε κάθε παιχίδι ξεχωριστά. Παίζουμε στην Κρήτη το Σαββάτο και ο Πιερικός όπου και να πάει κοιτάζει να παίρνει βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast