16.3.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)

(41' Μπουντούρης σουτ - 53' πεν Ροτζέριο)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μόντζο, Διγκόζης (78' Ουέλινγκτον), Μπουντούρης, Χατζηρίζος (88' Τσάγγαρης), Βακουφτσής (78' Γκόγκας).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Κόρμπος (46' Καπετάνος), Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Λιαπάκης, Σολάκης (64' Σιαλμάς), Μπουλούτ, Ουμπίντες (73' Αμπράμοβιτς), Άλβαρεζ, Ροτζέριο, Μόνχε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Χειβιδόπουλος (Αργολίδας), Ταρανάς (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φέρστερ, Μόντζο, Αγγελόπουλος - Ζαραδούκας, Μόνχε, Ψυχογιός
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν η Αναγέννηση Καρδίτσας με τον Ολυμπιακό Βόλου, σ' ένα ματς που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Οι "κιτρινόμαυροι" κατάφεραν να προηγηθούν στο 41' με το ψηλοκρεμαστό πλάσε του Μπουντούρη ύστερα από σέντρα του Διγκόζη. Στην επανάληψη, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Σάκης Τσιώλης προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, περνόντας στον αγωνιστικό χώρο τον Κώστα Καπετάνο στην θέση του Παναγιώτη Κόρμπου.
Έτσι η πίεση των "ερυθρολεύκων" απέδωσε καρπούς καθώς στο 53' ο Μόνχε δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Αγγελόπουλο και ο διαιτήτης της αναμέτρησης κ. Ιωαννίδης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την "εσχάτη των ποινών" εκτέλεσε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Μάρτινς Ροτζέριο και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Πάντως, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Δούκας αλλά ο βοηθός υπέδειξε σε θέση οφ-σάιντ τον αμυντικό της Αναγέννησης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι περίπου 3000 φίλοι των γηπεδούχων δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

* Περίπου 450 οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται στο πέταλο του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας.


ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ 3-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΦΥΛΗΣ)

(3' Χατζηπαντελίδης σουτ, 56' Καραμαλίκης, 90+1' Αλεξάντροβιτς σουτ - 57' Κριστόρι σουτ)

Στο 17' δοκάρι ο Σπ. Μίχος

Θρασύβουλος (Γιάννης Σερέπας): Κωστάκης, Πιπίνης, Σπ. Μίχος, Κονέσνι, Ζώνας, Σαπάνης, Κόμπο, Παληγεώργος (69' Αλεξάντροβιτς), Κόζλεϊ, Χατζηπαντελίδης (81' Τσούτσουρας), Καραμαλίκης.

Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Μωραϊτης, Μπάγιτς, Τσερκέζος (16' λ.τ Ρουσάκης), Απ. Παπαζούδης, Μακράκης, Πεδάνο (30' Φουρτάδο), Λανγκλέ, Κριστόρι, Χαλαουάνι, Γάλας (60' Σωτ. Παπαζούδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γαβρίλης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουντουρέλλης, Κουτσοπάνος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παληγεώργος, Κόζλεϊ, Σαπάνης - Λανγκλέ, Μακράκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 82' Μακράκης, 86' Λανγκλέ

Σχόλιο: Ένα πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος κατέκτησε ο Θρασύβουλος επικρατώντας με 3-1 του Ιωνικού στο Στάδιο της Φυλής. Οι γηπεδούχοι με το...καλημέρα προηγήθηκαν με τέρμα του Χατζηπαντελίδη ύστερα από πάσα του Κόζλεϊ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, ωστόσο οι "πράσινοι" είχαν τις ευκαιρίες και σημείωσαν δυο ακόμα τέρματα με τους Κόζλεϊ (σωστά) και Καραμαλίκη (λανθασμένα), τα οποία ακυρώθηκαν ως οφσάιντ. Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιάννη Σερέπα πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων με τον Καραμαλίκη, αλλά οι Νικαιώτες μείωσαν άμεσα με τον Κριστόρι και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννιά παίκτες έπειτα από απερίσκεπτες ενέργειες των Μακράκη και Λανγκλέ και οι τίτλοι τέλους έπεσαν με το τρίτο τερμα του Αλεξάντροβιτς στις καθυστερήσεις.

* Περίπου 100 φίλοι του Ιωνικού βρίσκονται στο Στάδιο της Φυλής για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (25 ΑΓΩΝΕΣ)

1. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 52
2. ΚΕΡΚΥΡΑ 51
3. ΟΦΗ 43
4. ΕΘΝΙΚΟΣ 40
5. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 38
6. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 35
7. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 35
8. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 33
9. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 32
10. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 32
11. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 32
12. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 31
13. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 30
14. ΡΟΔΟΣ 29
15. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 29
16. ΙΩΝΙΚΟΣ 26
17. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 21
18. ΑΙΓΑΛΕΩ 16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast