14.3.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: Η "ΕΙΚΟΝΑ" ΤΗΣ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ)

(49' Πακάλτσης σουτ - 10' Παπάζογλου σουτ)

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Καρατζιοβαλής, Μπαξεβανίδης, Γαλακτερός (46' Χ. Μουρατίδης), Παρμαξίδης, Πακάλτσης, Παπαθανασίου, Γκίκας (82' Τσουκαλάς), Γκονζάλες, Τσιμπλίδης, Μαχαιρούδης (46' Λ. Μουρατίδης), Μαρκόφσκι.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Γεωργιάδης, Μπανγκουρά, Τάντιτς, Κωνσταντινίδης, Παπάζογλου (47' Παγώνης), Λεοζίνιο (89' Ανάκογλου), Γεωργίου, Ν. Ζαπρόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινίδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καπουτζής, Μερκενίδης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χ. Μουρατίδης, Παπαθανασίου - Κωνσταντινίδης, Λεοζίνιο, Βοσκόπουλος, Τάντιτς, Ν. Ζαπρόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Δόξα και Πανσερραϊκός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ντέρμπι που έγινε στη Δράμα, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος με τον Παπάζογλου αλλά οι «μαυραετοί» έφεραν το ματς στα ίσια χάρη σε ένα εκπληκτικό τέρμα του Πακάλτση. Τα «λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς, όταν μετά από σύγχηση στην άμυνα των γηπεδούχων ο Γεωργιάδης έδωσε την πάσα στον Παπάζογλου κι εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Καρατζιοβαλή. Το γρήγορο τέρμα βοήθησε τις δυο ομάδες να αποδώσουν καλύτερα στη συνέχεια, προσφέροντας καλό θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου. Ο Τσιμπλίδης ισοφάρισε το παιχνίδι αλλά το γκολ που σημείωσε ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ Λεοζίνιο και Τάντιτς είχαν ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους αλλά ο πορτιέρο των Δραμινών είχε αντίθετη άποψη. Ο Πακάλτσης κατάφερε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οτι δεν πέτυχε ο Τσιμπλίδης στο πρώτο και με ανάποδο «ψαλίδι» παραβίασε την εστία του Κοτταρά, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα.

ΡΟΔΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΡΟΔΟΥ)

(33' αυτ Παπουτσής, 55' Ιραλά σουτ)

Ρόδος (Ράινερ Μάουρερ): Παναγιώτοπουλος, Στ. Καντιμοίρης, Δανάς, Πρίπου, Λουτσιάνο (83' Ζιλβάν), Οξυζόγλου (61' Κόντι), Πελέκης, Βεργώνης, Ιράλα, Τριχιάς (75' Βιλάρ), Κακλαμάνος.

Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Χατζής (58' Ηλιόπουλος), Ψυχογιόπουλος, Αντ. Κωνσταντόπουλος, Σιλά (76' Ντε Βινσέντι), Καμινιώτης, Τάσιτς, Πουρτουλίδης (68' Ετέροβιτς), Παπουτσής, Σπυριδάκης, Κουτσοσπύρος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκώνιας (Ανατ. Αττικής), Φώσκολου (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιράλα, Δανάς - Αντ. Κωνσταντόπουλος, Τάσιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: «Παράσταση» για ένα ρόλο στη Ρόδο, με την τοπική ομάδα να παίρνει βαθιά βαθμολογική «ανάσα» μετά τη νίκη επί της Καλαμάτας. Στον αντίποδα, η κατάσταση στον σύλλογο της Μεσσηνίας είναι εξαιρετικά δύσκολη σε ότι αφορά την παραμονή. Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησαν να προηγηθούν σε μια αντεπίθεση με τον Οξύζογλου, ο οποίος επιχείρησε τη σέντρα στη μεγάλη περιοχή του Μπαλτιμα κι ο Παπουτσής στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε άθελα του στα δίχτυα της «Μαύρης θύελλας». Όλα τελείωσαν στο 55', όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια του Λουτσιάνο και σέντρα στον Ιράλα, ο Παραγουανός μέσος πλάσαρε τον Μπαλτιμά, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έδωσε παράλληλα την «χαριστική βολή» στους φιλοξενούμενους.

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)

(70' πεν Πέντα)

Αιγάλεω (Σούλης Παππάς): Στεφανάκος, Τόσκας, Τσιρογιάννης, Κοκκίνης, Μπάκοβιτς, Ουμουρί (85' Φρίμπονγκ), Μουστόγιαννης, Κακαράς (82' Χαϊκάλης), Πουλάκος, Νάστος (66' Τσαμπούρης), Φραντζεσκί.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Παστός, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Μαρτίνεζ, Ρέγες (46' Γκουγκουλιάς), Θάνος, Πέντα (85' Κωνσταντινίδης), Ολγκίν (46' Φρέντερικς).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκλομένος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιούλας (Λάρισας), Διαμαντέας (Δωδ/νησου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τόσκας, Τσιρογιάννης, Κοκκίνης, Φραντζεσκί - Κοντέων, Ολγκίν, Κωνσταντινίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 3-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

(37' Φλαβίνιο κεφ, 48' πεν Τσίγκας, 55' Μπερνς σουτ - 71' Ακόστα σουτ, 79' Ταραχούλσκι σουτ)

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Βενέτης, Πελαγίας, Κολουτούρος (46' Ρεπερνέ), Τσίγκας (68' Σμαρτ), Μπερνς (60' Μπουτζίκος), Λαμπρόπουλος, Γιαννιτσανάκης, Φλαβίνιο.

Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελλίδης, Δήμου, Σαλαμαστράκης, Κατερίνης, Ακόστα, Παύλου, Γκεσόφσκι (64' Ταραχούλσκι), Κρουσταλλέλης (77' Ράγιοβιτς), Μπελεγρίνης (66' Κωνσταντινίδης), Χατζής, Πουλόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάμπαξης (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνος (Εύβοιας), Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπελεγρίνης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Αγχωτική νίκη για την Κέρκυρα, η οποία επικράτησε τελικά του Διαγόρα και επέστρεψε με αυτόν τον τρόπο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «Φαίακες» ξεκίνησαν πιο δυνατά και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί με τους Λαμπρόπουλο και Γκουστάβο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά αμφότεροι αστόχησαν από πλεονεκτική θέση. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και καρποφόρησε στο 36ο λεπτό όταν ο Γκουστάβο με σέντρα βρήκε τον Φλαβίνιο και ο Βραζιλιάνος με «καρφωτή» κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Το πρώτο μέρος άνηκε ολοκληρωτικά στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι θα μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα δυο τερμάτων στο πρώτο μέρος, αλλά ο Βελλίδης κράτησε το δείκτη του σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και έφτασαν γρήγορα στο 3-0 μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσίγκα και τέρμα του Μπερνς, αλλά στη συνέχεια οι Ροδίτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία. Ο Ακόστα μείωσε αρχικά σε 3-1 μετά από πάσα του Παύλου, ο Ταραχούλσκι έκανε το 3-2 λίγα λεπτά αργότερα, όμως δεν ολοκλήρωσαν την ανατροπή κι έτσι η Κέρκυρα πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ)

(13' Στεφανίδης κεφ)

Εθνικός Αστέρας (Αντώνης Μανίκας): Γκίτκος (35' λ.τ Θωμόπουλος), Καρατζάς, Τραορέ, Μπενίσκος, Ουκάρ, Γκουέϊ (43' λ.τ Φαμπίνιο), Προβατίδης, Διαμάντης, Τζημόπουλος, Τζωρμπατζάκης (37' Λουάμο), Τσάτσος.

Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Τακίδης, Νικολόπουλος, Παραράς, Ρουσάκης, Γήτας (83' Ψαρρής), Στεφανίδης (89' Δωροβίνης), Κόλτσης, Κρητικός (90+4' Σικαλιάς), Τσιώλης, Κάμπας, Νατσέφσκι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραβασίλης, Λαζρής (Καβάλας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρατζάς, Μπενίσκος, Τζημόπουλος - Νικολόπουλος, Στεφανίδης, Νατσέφσκι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 65' Νικολόπουλος

Σχόλιο: Το πάθος, οι έντονες διαμαρτυρίες τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι δυνατές μονομαχίες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Καισαριανής. Η Ηλιούπολη αναδείχθηκε νικήτρια με ένα αμφισβητούμενο τέρμα του Στεφανίδη στις αρχές της αναμέτρησης και έτσι έκανε ένα ακόμα βήμα ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη «ζώνη». Αντίθετα, ο Εθνικός Αστέρας βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση μετά τη νέα ήττα και μάλιστα εντός έδρας. Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν ολοκληρωτικά τον έλεγχο στην επανάληψη και αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα. Ο σύλλογος της Καισαριανής θα μπορούσε σε οκτώ περιπτώσεις να έχει ανοίξει το σκορ, αλλά οι Μπενίσκος, Φαμπίνιο αρχικά και ο Λουάμο στα τελευταία λεπτά έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του «Ήλιου» αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 67' όταν αποβλήθηκε ο Νικολόπουλος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 90+7' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Σικαλιά αλλά ο διαιτητής της αναμετρήσης είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
*** Διακοπή πέντε λεπτών υπήρξε μετά την επίτευξη του τέρματος για την Ηλιούπολη καθώς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο παράγοντες του Εθνικού Αστέρα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτήτη της αναμέτρησης, υποστηρίζοντας ότι το γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι ήταν από θέση οφ-σάιντ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο επόπτης που βρίσκεται από την πλευρά της εστίας του Εθνικού Αστέρα είχε σηκώσει την σημαία του υποδεικνύοντας τον Στεφανίδη σε θέση οφ-σάιντ, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κιοτζένης πήρε τη φάση πάνω του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

(45+1' Δημούτσος σουτ - 28' Ζορμπάς σουτ)

Στο 81' οριζόντιο δοκάρι ο Δημούτσος

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Πονηρός, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Δέντσας, Δημούτσος (89' Χάντζιτς), Μπαϊκαρά, Ζουρούδης, Θεοδωρίδης (70' Μπουμάλ), Μουμίν, Μανιάτης, Στόρμπαεκ.

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Κιάσσος, Κωνσταντινίδης, Μπερτίν, Νατσούρας, Πόποβιτς (68' Καρακατσάνης), Αγρίτης, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς, Βλόνταρτσικ (80' Ογκουνσότο), Κατσικογιάννης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Πρέντζας, Πασχάλης (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζουρούδης - Αγρίτης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: «Αλώβητος» έφυγε από το Αγρίνιο ο ΟΦΗ που διατηρήθηκε σε «απόσταση ασφαλείας» από Εθνικό και Παναιτωλικό. Τα «καναρίνια» πήραν τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα και πίεσαν τους Κρητικούς, με τον Βεζυρίδη να κρατά ανέπαφη την εστία του σε τρεις περιπτώσεις μετά από σουτ των Θεοδωρίδη, Δημούτσο και Μπαϊκαρά. Κι ενώ οι γηπεδούχοι διατηρούσαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, οι «μελανόλευκοι» με τον Ζορμπά ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού αιφνιδίασε με ένα μακρινό σουτ τον Πονηρό και έβαλε μπροστά στο σκορ τους «μελανόλευκους». Παρόλα αυτά, οι «νεοφώτιστοι» δεν το έβαλαν κάτω και δικαιώθηκαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Δημούτσος μετά από σέντρα του Ζουρούδη έφερε το ματς στα ίσια. Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη, αλλά οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ζητούν το γκολ της νίκης με πιο χαρακτηριστική την ευκαιρία του 81', όταν το σουτ του Δημούτσου «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Βεζυρίδη. Τελικά, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες και πλέον οι παίκτες του Νίκου Γκουλή έχουν τον πρώτο λόγο σε ότι αφορά την υπόθεση πλέι οφ.

ΧΘΕΣ:

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ)

(20' , 48' Ροντρίγκο σουτ - 33' αυτ Σύρος, 90+3' Βαγγελόπουλος σουτ)

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράϊμς, Παγώνης, Σύρος, Μοσχογιάννης, Ψιάνος, Κορακάκης, Σουμπίνιο, Κωστάκης (74' Τσεμπερίδης), Ζουαρί (59' Στρατάκης), Ροντρίγκο (84' Νικολόπουλος).

Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Χασιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Μπάρμπας (66' Δεινόπαπας), Σκλιοπίδης, Κούτσης, Βαγγελόπουλος, Τσούκλης, Μπεκιάρης (46' Τσουκαλίδης), Στεφανίδης, Μπλαζέφσκι (70' Καθάριος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας (Καρδίτσας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Κουρδουκλάς (Δωδ/νησου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κωστάκης, Παγώνης, Κορακάκης, Μοσχογιάννης, Νικολόπουλος - Γ. Παπαδόπουλος, Κούτσης, Δεινόπαπας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

* Ο Φερέιρα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αντικαταστάθηκε από τον Κωστάκη, ο οποίος πήρε τη θέση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων.

Σχόλιο: Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο Ελληνικό ανάμεσα στον Εθνικό και τον Αγροτικό Αστέρα, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 20' με κοντινή προβολή του Ροντρίγκο έπειτα από ασταθή απόκρουση του Γιακουμή σε σουτ του Σουμπίνιο. Ωστόσο οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στο 33' σε μία φάση που χρειάστηκε η θεά τύχη να βάλει το...χεράκι της. Πιο συγκεκριμένα, ο Σκλιοπίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή πλάσαρε από πλάγια θέση τον Σουλογάνη, η μπάλα κόντραρε στον έμπειρο τερματοφύλακα και πέρασε πάνω από το σώμα του κι ενώ πήγαινε προς τα δίχτυα ο Σύρος στην προσπάθεια του να την απομακρύνει άθελα του ο έμπειρος αμυντικός την έσπρωξε στο βάθος της εστίας της ομάδας του. Στην επανάληψη, οι Πειραιώτες με το...καλημέρα πήραν το προβάδισμα στο σκορ και πάλι με τον Ροντρίγκο. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Εθνικός θα έφευγε με το τρίποντο της νίκης, ήρθε η φάση του 93' να ξεσηκώσει "θύελλα" διαμαρτυριών από την πλευρά των γηπεδούχων και να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους. Αρχικά έγινε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Βαγγελόπουλος έπιασε την κεφαλιά όμως ο Σουλογάνης απομάκρυνε εκπληκτικά και στην συνέχεια της φάσης ο Στεφανίδης έκανε την σέντρα και ο Βαγγελόπουλος με όμορφο γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Εθνικού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Στεφανίδης στην προσπάθεια του να κερδίσει τη μπάλα έριξε κάτω τον Νικολόπουλο, κάτι το οποίο αντιλήφθηκε ο δεύτερος βοηθός και σήκωσε την σημαία του, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Τίκας "πήρε" τη φάση πάνω του και δεν υπέδειξε το φάουλ κι έτσι η φάση συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να επιτευχθεί το γκολ των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι μετά το τέρμα του Αγροτικού Αστέρα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, ο οποίος ήταν αμετάπειστος αναφορικά με την αρχική του απόφαση και κατακύρωσε το γκολ του Βαγγελόπουλου. Με τη λήξη του ματς οι οπαδοί του Εθνικού περίμεναν με άγριες διαθέσεις το διαιτητικό τρίο και πέταξαν πολλά αντικείμενα, αναγκάζοντας τους βοηθούς να μην αποχωρήσουν από την κεντρική φυσούνα για τα αποδυτήρια αλλά από εκείνη που βρίσκεται στο πλάι του γηπέδου.

ΑΥΡΙΟ:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (18.00 ΕΤ3)

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ (19.00 CONN-X)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (25 ΑΓΩΝΕΣ)

1. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 51 *
2. ΚΕΡΚΥΡΑ 51
3. ΟΦΗ 43
4. ΕΘΝΙΚΟΣ 40
5. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 38
6. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 35
7. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 35
8. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 33
9. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 32
10. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 32
11. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 32
12. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 31
13. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 29 *
14. ΡΟΔΟΣ 29
15. ΙΩΝΙΚΟΣ 26 *
16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 26 *
17. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 21
18. ΑΙΓΑΛΕΩ 16

* Από 24 αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast