7.3.10

"ΕΧΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ": ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-1.

7 Μαρτίου 2010

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας

ΟΑΚΑ Κατερίνης

24η αγωνιστική

Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας

Διαιτητής: Μήτση (ΕΠΣ Πειραιά)

Βοηθοί: Σγάντζος (ΕΠΣ Πειραιά), Τσάρνας (ΕΠΣ Βοιωτίας)

4ος διαιτητής: Παπανδριόπουλος (ΕΠΣ Πειραιά)

ΓΚΟΛ: 9’ Φρέντερικς - 26’ Μπουντούρης

ΔΟΚΑΡΙΑ: 90’+3’ Γκουγκουλιάς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 72’ Δούκας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Εξουζίδης, Τασίδης, Γιαζιτζόγλου, Ρέγιες (62’ Ολγκίν), Παντελιάδης, Κοντέων, Πέντα (83’ Τσιτλακίδης), Φρέντερικς (77’ Γκουγκουλιάς), Θάνος.

Στον πάγκο: Καρακούτσης, Κωνσταντινίδης, Γκουγκουλιάς, Ολγκίν, Παστός, Λαζαρίδης, Τσιτλακίδης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μότζο, Διγκόζης (90’ Γκονζάλβες), Μπουντούρης, Χατζηρίζος (90’+1’ Τσάγγαρης), Βακουφτσής (81’ Γκόγκας).

Στον πάγκο: Μπιτέλης, Δεμιρτζόγλου, Πίτκας, Γκονζάλβες, Σάββας, Τσάγκαρης, Γκόγκας.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.

Την…καρδάρα με το γάλα έχυσε ο Πιερικός ο οποίος δεν κατάφερε να «δαμάσει» την Αναγέννηση Καρδίτσας μένοντας στο 1-1. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, στην πρώτη τους ευκαιρία κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ με γκολ του Φρέντερικς στο 9’. Στη συνέχεις οι «μελανόλευκοι» έψαξαν το 2ο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν με τους Ρέγιες και Φρέντερικς. Μετά το 20λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και έφτασαν στο 1-1 στο 26’ με γκολ του Μπουντούρη ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν πιο κινητικοί κάνοντας την παρουσία τους αισθητή στα καρέ του Γουμάγια σε φάσεςις με τον Αγγελόπουλο και τον Βούκοβιτς. Στην επανάληψη ο Πιερικός μπήκε πιο δυνατά και πίεσε τους Καρδιτσιώτες χάνοντας κάποιες ευκαιρίες πάλι με τους Ρέγιες και Φρέντερικς. Ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπάθησε να φρεσκάρει τη γραμμή κρούσης της ομάδας του περνώντας σταδιακά στον αγώνα τους Ολγκίν, Γκουγκουλιά και Τσιτλακίδη στις θέσεις των Ρέγιες, Φρέντερικς και Πέντα. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στον Πιερικό επιδιώκοντας να χτυπήσουν στην κόντρα. Όσο περνούσαν τα λεπτά και ο αγώνας βάδιζε προς το τέλος, ο Πιερικός ενέτεινε την πίεση στα αντίπαλα καρέ όμως άργησε να απειλήσει τον Κουτσόπουλο. Στο 88’ ο πορτιέρο της Καρδίτσας είπε «όχι» σε φάουλ του Θάνου ενώ στις καθυστερήσεις οι Θεσσαλοί χρειάστηκαν την εύνοια της…Θεάς Τύχης αφού στο 90’+2’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Γκουγκουλιά και τον Τασίδη να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της φάσης ενώ στο 90’+3’ το δεξί κάθετο δοκάρι «σταμάτησε» το πλασέ του Γκουγκουλιά. Το τελικό 1-1 σκόρπισε απογοήτευση στις τάξεις του Πιερικού καθώς χάθηκε ακόμη μια ευκαιρία για να μπει η ομάδα στην πρώτη εξάδα. Οι «μελανόλευκοι» είχαν κατά διαστήματα προβλήματα στιν ανάπτυξη καθώς ήταν εμφανείς οι απουσίες των Μαρτίνεζ και Μακρή στο χώρο του κέντρου ως προς το δημιουργικό τομέα. Αν η ομάδα αγωνιζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όπως έπαιξε στα τελευταία 5 λεπτά της αναμέτρησης, τότε το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα διαφορετικό…Πλέον ο Πιερικός βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από την προνομιούχο έκτη θέση.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

9’ ΓΚΟΛ! 1-0. Μπαλιά του Θάνου προς την περιοχή της Καρδίτσας, λάθος υπολογισμός από τον Δούκα, ο Φρέντερικς που καιροφυλακτούσε δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με δυνατό σουτ στο τετ-α-τετ νίκησε τον Κουτσόπουλο στέλνοντας τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων της Αναγέννησης κάνοντας το 1-0.

13’ Σέντρα Πέντα από αριστερά, ο Θάνος άφησε τη μπάλα για τον Ρέγιες ο οποίος όμως δεν κινήθηκε στην πορεία της.

15’ Σέντρα Παντελιάδη από αριστερά, κάτοχος της μπάλας ο Φρέντερικς ο οποίος σούταρε, όχι καλά όμως, με αποτέλεσμα ο Κουτσόπουλος να μπλοκάρει.

20’ Ο Μπουντούρης προσπάθησε να βρει τον Βακουφτσή, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας και ο Τασίδης απομάκρυνε με κεφαλιά σε κόρνερ.

26’ ΓΚΟΛ! 1-1: Λάθος του Ρέγιες, έφυγαν τρεις παίκτες της Αναγέννησης με τον Βακουφτσή από αριστερά να δίνει στον Μπουντούρη ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει επιτυχημένα τον Γουμάγια ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Αναγέννηση.

37’ Αντεπίθεση της Αναγέννησης με τον Αγγελόπουλο να προλαβαίνει στο σπριντ τον Γιαζιτζόγλου, να κάνει το διαγώνιο σουτ, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Γουμάγια.

45’ Ο Χατζηρίζος έβγαλε τον Βούκοβιτς στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Γουμάγιας πρόλαβε και κάλυψε τη μπάλα.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

48’ Ωραία μπαλιά του Ρέγιες στον Φρέντερικς, όμως ο Φέρστερ πρόλαβε και «πήρε τη μπουκιά από το στόμα» του Νοτιοαφρικανού πριν ο τελευταίος σουτάρει.

51’ Ο Ρέγιες μέσα από την περιοχή έχασε το βηματισμό του και δε μπόρεσε να σουτάρει όπως θα ήθελε με τη μπάλα να περνάει αρκετά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουτσόπουλου.

60’ Δυνατό σουτ του Χατζηζήση έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

63’ Ο Ολγκίν περνάει στη θέση του Ρέγιες.

65’ Ο Βακουφτσής από κοντά με προβολή δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να σκοράρει μετά από φάουλ του Μπουντούρη, κι αφού η μπάλα έσκασε μέσα στην περιοχή και πέρασε από πολλά σώματα.

72’ Κίτρινη στον Δούκα.

77’ Ο Γκουγκουλιάς μπαίνει στον αγώνα στη θέση του Φρέντερικς.

78’ Κεφαλιά του Θάνου, ο Αγγελόπουλος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

81’ Έξω ο Βακουφτσής, μέσα ο Γκόγκας.

83’ Ο Τσιτλακίδης στον αγώνα, στη θέση του Πέντα.

88’ Φάουλ του Θάνου, σε κόρνερ με γροθιές ο Κουτσόπουλος.

90’ Ο Γκονζάλβες περνάει στον αγώνα στη θέση του Διγκόζη.

90’+1’ Ο Τσάγκαρης αντικαθιστά τον Χατζηρίζο.

90’+2’ Κόρνερ Τσιτλακίδη, κεφαλιά Γκουγκουλιά, ο Τασίδης στο δεύτερο δοκάρι δεν πρόλαβε να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτια.

90’+3’ Σουτ του Γκουγκουλιά ύστερα από κεφαλιά πάσα του Θάνου, η μπάλα στο δεξί δοκάρι της Αναγέννησης.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.

Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε μικροεπεισόδιο ανάμεσα στους Σούλη Παπαδόπουλο και Περικλή Αμανατίδη, με τα πνεύματα να ηρεμούν πάντως στη συνέντευξη τύπου.

1 σχόλιο:

  1. "ΕΧΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ", που ποτέ στα τρία χρόνια στην Β' εθνική, δεν την ένιωσε δική του.
    Ξένη είναι η ΚΑΡΔΑΡΑ, ξένη και η ΑΓΕΛΑΔΑ, μοιάζουν όλα να 'ναι ξένα κι απόμακρα.
    Πού 'σαι ρε Πιερικέ μεγάλε και τρανέ;
    Ούτε οι φυλακισμένοι δεν έχουν την όρεξη να σε δουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast